jeden mały sms na włoski- proszę

Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna
dobrze kochanie, nigdy nie umialem mowic kłamstw i nigdy Ci ich nie powiem. ale ty nigdy mnie nie pytałas, ale ja tez nigdy Ci nie powiedziałem poniewaz było mało czasu, zeby poznac się dobzre, nie powiedziałem Ci,z e nie jestem włochem, jestem z Macedonii i przez to rozumiem trochę polski i od 5 lat żyję we Włoszech. kochanie ja teraz nie mogę przyjechac do Polski, poniewaz odnawiam dokumenty, któe beda gotowe w listopadzie. teraz mogę przyjechac tylko do Niemiec.
Zauroczona:)zostawiam Tobie to tłumaczenie:)
Jasna holera a nie mowilam:(

Dobrze Kochanie nie umialem nigdy klamac i nie powiem ci nigdy ty mnie nigdy nie pytalas i ja ci tez nigdy nie powiedzialem dlatego

Elmajcia tego esa napisal "Ali jesc Ali pic" wiec ci w skrocie powiem o co tam chodzi: przyznaje sie ze nie jest Włochem jest z Macedoni i od 5lat mieszka we Włoszech dlatego tez rozumie troche polski kochanie i teraz nie moze przyjechac do polski bo przedluza pozwolenie na prace i w listopadzie je dostanie dlatego tez teraz moze przyjechac tylko do Niemiec
Va bene amore non Ho mai saputo dire bugie e non ti diro mai tu non mi hai mai domandatto ma anche io non ti Ho detto perche estatto poco tempo a conoscerci bene perche io non ti Ho detto che non sono italiano perche io sono dalla macedonia e da 5 anni vivo in italia per quello io capisco un po di polacco amore io adesso per adesso non poso venire in polonia perche sto rinnovando i documenti e a novembre i prendo adesso poso venire fino in germania

Ok kochanie, nie potrafilem nigdy klamac i nie bede Ci nigdy klamal, nigdy mnie nie pytalas ale ja tez Ci nie mowilem, poniewaz (tu nie wiem do konca..)bylo malo czasu poznac sie lepiej poniewaz ja nie powiedzialem Ci ze nie jestem Wlochem, poniewaz jestem z Macedonii i od 5 lat mieszkam we Wloszech, dlatego ja rozumiem troche polski(???)kochanie ja teraz na razie nie moge przyjechac do Polski bo wyrabiam dokumenty i w listopadzie je odbieram, teraz moge przyjechac do Niemiec.
skoro nie znacie sie naprawde dobrze, to moze lepiej poczekac do tego nieszczęsnego listopada?
to już wiem czemu tak dziwnie namnie patrzyli co niektórzy
druga część wiadomości

perche io con la carta d`identitaposso andare solo in germania e in austria e il documento che Ho che posso andare in tuto il mondo mi a scaduto e la prendo a novembre! amore leggendo il sms non tirarti indietro perche io ti amo e non mi interessa la nazionalita io ti amo per quello che sei io non capivo la parola amore ma in te Ho scoperto che amore fa parte della vita buona notte e sogni d `oroperche io sicuramente non dormo ......

Po tych sms jeszcze dzwonił i był jak zbity pies, i co Wy na to , piszcie soje opinie
napisal, ze z dowodem moze jezdzic tylko do niemiec i do austrii, ze dokument z ktorym moze jechac wszedzie jest nieaktualny i odbierze nowy w listopadzie. Napisal tez zebys tego nie brala do siebie czytajac smsy, bo on Cie kocha i nie interesuje go narodosc(jego hehe)i ze kocha Cie za to ze jestes, nie rozumial slowa? ale w Tobie odkryl milosc ktora zawsze bedzie czescia jego zycia. Zyczy dobrej nocy i kolorowych snow, on z pewnoscia nie bedzie spal.......
Okey pisze jeszcze teraz to nawet nie stara sie ukryc ze ten włoski zna jak zna

>bo ja na dowodzie osobistym moge pojechac tylko do Niemiec i Austrii a z dokumentem ktory mam moge jezdzic po calym swiecie termin waznosci sie skonczyl bede mial go w listopadzie!Kochanie czytajac sms nie wycofuj sie dlatego ze ja kocham i nie obchodzi mnie pochodzenie ja kocham cie za to jaka jestes nie rozumialem slowa milosc ale w tobie go odkrylem ze milosc jest czescia zycia dobrej nocy i spij slodko ja napewno nie bede spal
juz przetlumaczylam mniej wiecej :) wyzej...
No tak, pare bledow zrobilam...
jeszcze narazie przetrzymam go bo jednak zauroczył mnie swoim zachowaniem.

Kochany niemartw się teraz rozómiem, bo wcześniej się przestraszyłam, wiesz jak jest rożne rzeczy się słyszy. cieszę się ,że jesteś wobec mnie szczery bo czuję ,że jesteś dobrym człowiekiem i nieskrzywdził byś mnie.
Elmajcia przetlumaczylam ale wcisnelo sie wyzej nie wiem czemu jest pod wpisem Zauroczonej przeczytaj sobie
Czyli happy end? heh :) powodzenia Elmajcia, ja teraz zbieram sie i siadam nad polskim, zeby zrobic troche tego, co czekaloby mnie jutro...zycze naszej gromadce buona notte! a domani :)
OK, dziewczyny jesteście fajne,
dziewczyny może jeszcze to jedno zdanko niech on śpi spokojnie
jeszcze narazie przetrzymam go bo jednak zauroczył mnie swoim zachowaniem.

Kochany niemartw się teraz rozómiem, bo wcześniej się przestraszyłam, wiesz jak jest rożne rzeczy się słyszy. cieszę się ,że jesteś wobec mnie szczery bo czuję ,że jesteś dobrym człowiekiem i nieskrzywdził byś mnie
Incantata hai visto come finita??mi sa che non ci sara un happy end:( Elmajcia nie wiem na ile go znasz nie wszyscy macedonczycy sa zli ale ten fakt z przyjazdem do polski troche mnie nadal zastanawia nie wiem jakie sa zawarte umowy miedzynarodowe miedzy Polska a Macedonia czy oni faktycznie nie moga bez paszportu wjechac? tak czy inaczej nie jedz do tych Niemiec nie podoba mi sie to albo wez sobie obstawe.Wiem moze jestes zakochana ale najlepiej by było gdybys zapomniala o tym facecie nie chce byc rasistka ale juz sie dosc napatrzylam jak oni traktuja kobiety i do czego sa zdolni.Pozdrawiam Iwon
ok wezmę to pod uwagę a czy to zdanko powyżej - mogę liczyć na przetłumaczenie
przyznał sie bo nie mial innego wyjscia sorki to moje zdanie;)

Amore no Ti preoccupare adesso capisco,prima mi sono un'po spaventata sai si sente tante cose brutte,sono contenta che sei sincero con me, sei un uomo buono che non mi farebbe male

dobrej nocki Elmajcia,Incantata i cala reszta a domani baci e abbracci
Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa