dostałem takiego sms-a i nie mam pojęcia, co to może oznaczać. No, to jak towarzysze, pomożecie ??
"minchia, che noia nauseante che c'e' oggi sul forum. Nessuno litiga, quasi nessuno chiede delle traduzioni, lo vuoto assoluto"
(...)co za nuda dzis na forum. Nikt sie nie kloci, nie ma tlumaczen, pusta absolutna.
PS pierwsze slowe jest przeklenstwem wiec lepiej jak go nie bede tlumaczyc:)
[konto usunięte]
02 sie 2006
pustka absolutna
genio-eugenio
02 sie 2006
DZIĘKUJĘ, NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ
[konto usunięte]
02 sie 2006
genio eugenio - grande provocatore :) :)
[konto usunięte]
02 sie 2006
hahaha :D
genio-eugenio
02 sie 2006
NO CO, TO JUŻ NIE MOŻNA POPROSIĆ O TŁUMACZONKO ? :))
[konto usunięte]
02 sie 2006
Kurcze! Genio gdzie Ty pracujesz, ze masz tyle czasu na takie pierdółki?? No bo ja to na urlopie jestem do konca września :P
genio-eugenio
02 sie 2006
HAHA, PRACUJĘ EFEKTYWNIE, A NIE EFEKTOWNIE. TAK PO PRAWDZIE, TO MONITOR MAM FAJNIE USTAWIONY I NIKT NIE WIDZI CO ROBIĘ.
Cinquantatre
02 sie 2006
Witajcie. Ja też jak zwykle doszukuje sie prowokacji. Tym razem związanej z polityka.
"No, to jak towarzysze, pomożecie ??". To mi sie kojarzy z Gierkiem i kaczkami ;).
Pozdrawiam.
[konto usunięte]
02 sie 2006
genio, tesoro, jak sie nudzisz to jest pioseneczka "nella vecchia fattoria" do tlumaczenia..
[konto usunięte]
02 sie 2006
genio fortunato :) lo schermo del mio pc vedono tutti, TUTTI!!! ma a volte anche loro escono :)
genio-eugenio
02 sie 2006
GIUSTO HEHE
genio-eugenio
02 sie 2006
EEEE, AŻ TAK SIE NIE NUDZĘ, TAKIE RZECZY, TO TYLKO W ERZE...CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ, W DOMU
[konto usunięte]
02 sie 2006
a u mnie akurat leje !!!! A wiecie, ze we wtorek w rejonie Emilia Romagna w ciagu 5 godz. uderzylo az 12 000 piorunow ?? Strasznie mnie ciekawi jak oni to policzyli ...
genio-eugenio
02 sie 2006
PRZEZ SATELITĘ, NAWET JEST JAKAŚ STRONA, NA KTÓREJ MOŻNA WIDZIEĆ WYBRANY OBSZAR Z ILOŚCIĄ WYŁADOWAŃ, TYLKO NIE PAMIĘTAM JAKA
Mieszkam niedaleko, ale nie spostrzeglam i nie uslyszalam. Czyzbym mi już na wzrok i sluch padlo ze starości? Na pewno wczoraj?
[konto usunięte]
02 sie 2006
53 -Gierek kojarzy ci sie z kaczkami?? On był wysoki i pojedynczy...
[konto usunięte]
02 sie 2006
Oooo, genio grazie ! Che nome azzeccato, complimenti! Wiedzialam w kim ssie zadurzyc ...
genio-eugenio
02 sie 2006
NA ZASADZIE KONTRASTU
genio-eugenio
02 sie 2006
CÓŻ, OD PIERWSZYCH TWOICH WYPOWIEDZI WYDAŁAŚ MI SIE ROZSĄDNĄ OSOBĄ
Cinquantatre
02 sie 2006
Wiem. Pochodzil z Sosnowca i mial piękną willę w Ustroniu w salonie której roslo drzewo i mialo konary nad dachem.
Lączy ich ich cytat podany przez Gienia.
genio-eugenio
02 sie 2006
A TA ZNANA OKULISTKA, TO JEGO CÓRKA ?
Cinquantatre
02 sie 2006
Gierek prosil towarzyszy o pomoc i towarzysze pomogli drukować kartki. Najpierw na cukier, a później na pozostale arykuly lącznie z butami. Kaczki też proszą o pomoc. Ciekawe na czym się tym razem skończy. Mam nadzieję, że moherowe berety nie bedą reglamentowane ;)
Cinquantatre
02 sie 2006
Tak. Ta sama.
[konto usunięte]
02 sie 2006
tylko, ze Nasz Pan Prezydent nie uzyl slowa "towarzysze" ...
[konto usunięte]
02 sie 2006
zdaje mi sie ,ze synowa.
hahaha ale sobie znalezlismy temat :DDD
Plotki z gatunku "jak to przed wojna było"
Genio, nie dostałes jakiegos nowego smsa do przetłumaczenia?;-)
genio-eugenio
02 sie 2006
ALE JEST RÓWNIE WIELKIM, SOCJALISTYCZNYM BĘCWAŁEM, CHOCIAŻ NIE ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWY, BO UWAZA SIĘ ZA PRAWICOWCA