przetłumaczcie sms-ik

Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna
ZARAZ ZOBACZĘ
Alternatywa dla słynnej piosenki z porem :DDD
Znacie? To nie bijcie !
http://www.looknij.pl/video/637
Nie uzyl. Może nie uzyl przez pomylkę. Może użyl a nie zostalo to zrozumiale, bo czasami belkocze. Trudno wyczuć. Tak czy innaczej zwracal się o pomoc. Historia lubi się powtarzać.
o tak, historia lubi sie powtarzac, niestety . A Nasz Pan Prezydent jest pierwszym po Gierku i spolce, o ktorym slyszalam kawaly. I to nawet smieszne ..
A TO NA TE NUDY. rn11Sesso:per maschio italiano e' tabu'rnImbarazzo per trasgressioni estive, donne piu' disinibitern[tel]:20rnArticoli a tema | Tutte le news di Cronaca rnrn(ANSA)-ROMA,2 AGO - Imbarazzo, vergogna e addirittura paura al pensiero di una trasgressione estiva. Sembra questa la reazione del maschio italiano verso il sesso. Le donne invece si scoprono tanto disinibite da spaventare il partner. Un crollo, insomma, dell'immagine del mito del macho da spiaggia, secondo quanto emerge da una indagine realizzata dalla rivista Riza Psicosomatica condotta su oltre 1000 italiani, maschi e femmine, tra i 25 e i 55 anni. rnrn\111111111111111111111111111111111111111111111111111111
TO JAK ONI DZIECI ROBIĄ BIDOKI, NA KOZETCE U PSYCHOTERAPEUTY ?
A nie mowilam ? Krowa, co duzo ryczy malo mleka daje ..
Genio Proszę przetlumacz to jak Ci się nudzi, bo ja jeszcze niezabardzo z językiem wloskim. Jestem tylko średnio zaawansowana.
NIENIENIENIE, JAK PRZYJDĘ DO DOMU, A BĘDZIE NIEPRZETŁUMACZONE, TO TAK, A TERAZ NIENIENIENIE, NIE MOGĘ TAK POSTEPOWAĆ ZE SWOJĄ FIRMĄ CHE MI NUTRE
Nutre di che ?
E' LA MIA "ALMA MATER" IN SOMMA
a ty co jej dajesz w zamian ???
A ja myslalam, ze alma mater jest tylko jedna, ta w Boloni ?!
DAJĘ SWÓJ POT, KREW I POTENCJAŁ INTELEKTUALNY (NAWET NIEŹLE BRZMI), DLACZEGO W BOLONI WŁAŚNE ???
Tak bym chciala zobaczyc ten "potencjal" ..

Alma Mater Studiorum di Bologna - co, nie slyszal ?
SŁYSZAŁ, SŁYSZAŁ,TYLKO INTENDAŁ ZNACZENIE DOSLOWNE "MATKA KARMICIELKA" , IDĘ DO DOMU, CZEŚĆ
Alma mater to takie ogólne pojęcie, nie musi dotyczyc konkretnego miejsca.
Zajrzyj do słownika - nie boli.
Dziekuje za dobre rady. Wiem dobrze co znaczy ten zwrot ale to jest moje zboczenie zawodowe - kojarzy mi sie jednokierunkowo ...
*il vuoto :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna