ProszÄ™ o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |
Mam prośbe tym razem troszkę większą Proszę o przetłumaczenie kilku zdań na j. włoski. Będę bardzo wdzięczna. :)

Cześć Będę się mogła z tobą spotkać dopiero w sobotę Tak już na 100 procent Oczywiście jeśli będziesz chciał i daj mi znać wczesniej tak czy nie Pozdrawiam
Ciao, potrò incontrarmi con te solo il sabato. Per 100 %. Ovviamente se tu vorrai. E fammi sapere prima. Saluti
Dzięki :)
ciao, potro' incontrarti per 100% solo sabato. Ovviamente se lo vorrai, fammi sapere prima per favore. Saluti
Jesteście świetni, naprawde :)
Ale ze mnie jest trochę gapa i prosiłabym jeszcze o dalsze tlumaczenie.

Myśle, że jednak nie będziesz chciał się spotkać jeśli tak to proszę napisz mi to.
ups troszkę zakręcone jest to zdanie ale chodzi mi o taki sens :)
Credo che non vorrai piu incontrarmi. se si, scrivimelo, per favore.
comunque penso che non mi vorrai incontrare, se e' cosi' scrivimelo per favore
Dzięki za bardzo szybką i podwojną pomoc :)
Cześć Będę się mogła z tobą spotkać dopiero w sobotę Tak już na 100
>procent Oczywiście jeśli będziesz chciał i daj mi znać wczesniej tak
>czy nie Pozdrawiam

Ciao! potro incontrarti solo sabato per 100 percento ovviamente se tu vorresti e dimelo prima si o no.saluti!
Ciao, potrò incontrati 100% solamente sabato. Se vorrai fammelo sapere primo.

Jesli juz ma byc napisane w condizionale to poprawnie jest: se volessi - jesli chcialbys..
Sama się już poglubiłąm co ja chcialam przekazać moment musze pomyślec...
:))) ja mam dzis bezsenna noc wiec jak cos jestem jestem caly czas do dyspozycji (poki nie padne przed kompem).
w ogle to weszlysmy na temat zupy ahah moze juz zostaniemy tu i tam nie bedziemy zasmiecac:P:P
Oj brakuje polskiego zurku:(((
jak chceszz to Ci podesle troche ahaa:):):)
z checia. Licze trche na to, ze moze w maju polece choc na tydzien do Polski i tam poobjadam sie prawdziwymi polskimi zupami.
Nie wiem jak u was ale ja zauwazylam ze Wlosi nie za bardzo lubia zupy. U mnie w domu jak jest zima to wtryniam je glownie ja i moja tesciowa (ona glownie ze wzgledow zdrowotnych bo sie czesto przeziebia). Reszty domu nie da sie wogole namowin nawet na sprobowanie.
ooo bardzo mi miło widzę że sie zebralyscie żeby mi pomagać w tłumaczeniu moich zawiłych zdań :)
A lubicie pomidorowÄ…?
hej jestem tutaj:):) to fajnie ze maszz do kogo wracac :D ja tez tak myslalam do mojego wyjzdu do polski a ozniej sie okazalo ze juz nie mam nikogo bo moj italiano mnie zostawil:( ale to juz bardziej smutna historia. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze pakuj sie i uciekaj do italii:) a jak Ci sie ulozy to daj mi znac ja moge sie przydac jako lokatorka haha:):)
zapomnialam napisac ze pracowalam nad morzem i robilam glownie piadine:) ale takie rzeczy jak rottolo i jaies tamm chickeny tez sie znalazly.. glownie to w takiej pracy dobrze sie czuje:)
Wiesz przykro mi...Ja osobiście nie wracam do żadnego włocha raczej mam małą przerwe w nauce i szukam wrażeń niekoniecznie chodzi mi o te sercowe uniesienia :D Słuchaj mi się uloży za jakis dwa tyg licząc od następnej soboty i na serio szukam współlokatorki, ktorej mogę pomóc z pracą itd
Å‚ee ja tam i o zupach moge pisac i tak nie mam co robic:( glodna sie zrobilam tylko:(
Odpowiedz do poetki---lubie pomidorowa ale najbardziej to uwielbiam zurek lub zupe ogorkowa (lubie taki kwasny smaczek).

Co do italiano--teskniaca. przykro mi ze sie tak stalo. Ja kiedys tez przezylam brzydkie rozczarowanie (tez byl to Wloch mieszkajacy w Niemczech), ktory przez trzy miesiace gorliwie zapewnial mnie o milosci, a potem okazalo sie (i jeszcze sie do tego przyznal) ze chodzilo mu o co innego. Na szczescie tego nie dostal, ale swoje wyplakalam ( i jeszcze glupia sie obwinialam).

Teraz jestem szczesliwa mezatka tez Wlocha. Byly juz sytuacje, ze ja bywalam w Polsce a on we Wloszech, na szczescie zawsze wital mnie z otwartymi ramionami, a od kiedy jestesmy malzenstwem to nie lubi gdy sama jezdze do Polski i wtedy ciagle do mnie dzwoni kiedy wroce.
Takze wszystko to chyba kwestia szczescia. A wogole pare razy mialam sytuacje ze tez zranili mnie Polacy takze to jaki jest facet to chyba raczej kwestia wartosci ktore ma w sobie niz pochodzenia. Przynajmniej mi sie tak wydaje. buzka.
a ta Twoja mala przerwa w nauce ile ma trwac? to zalezy od pobytu we wloszech? a teraz prosze mi napisac gdzi tak dokladnie bedziesz??? ja tam jestem chetna.. tylko wiesz musialabym wiedziec na 100 proc nie zeby mnie ktos na lodzie pozniej zostawil ehehe:)
Dobra teraz proszę o tlumaczenie, bede wdzieczna bo jutro rano musze napisać.

Czesć Będę się mogla spotkać dopiero w następną sobotę tak na 100 procent Myśle jednak, że nie masz juz ochoty czekać tak długo na nasze spotkanie. Jeśli tak jest napisz mi to. Pozdrawiam
Podobno pomidorowa we wloszech jest troszke inna niz ta nasza.Nigdy nie mialąm okazji jej sprobować.
a ja z moim to bylam zareczona i chu*** eheh w sumie sie rozstalismy jakies bedzie 6 miesiecy w kwietniu na pocztaku nie odzywal sie do mnie to ja tylko pisalam i tak dalej prosilam i plakalam, ale zobaczylam ze jak nie placze mu do sluchawki i jestem spokojna podczas rozmowy to zaczal znowu dzwonic i sie odzywac, w taki oto sposob utrzymujemy nadal kontakt ale juz mi nie mowi ze mnie kocha bo twierdzi ze musi mnie zobaczyc zeby sie przekonac czy mu serce zabije;/ pfff beznadzieja;/
Ciao, potrò incontrarti 100 per 100 solamente fra una settimana sabato. Comunquepenso che tu nai voglia di aspettare il nostro incontro cosi lungo. Se invece si, scrivimelo. Ti saluto.
Przerwa do pażdziernika :) Znajdz na mapie Legnano to jest polnocy zachod od mediolanu i wlasnie niedaleko tego miasta bede mieszkala
Ja naprawde potrzebuje lokatorki jak nikogo nie znajdę to nie za bardzo chcę tam zostać Moi znajomi to już ludzie ok 30 i oni nie za bardzo rozumieją moje potrzeby :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |