Proszę o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 79
Ale przed rozstaniem nie czulas jakis znakow, ze dzieje sie cos nie tak? Kurcze, po prostu ciezko mi uwierzyc ze ktos moze rzuc od tak z dnia na dzien.
Przykro mi bardzo. Niestety znam wiele zwiazkow polsko -wloskich co sie rozpadly wlasnie przez odleglosc (moja taka znajoma to po 5 latach bycia razem, konczyla studia w Polsce, miala juzdo niego jechac i tez nagle rozstanie).
Ja z moim juz mezem tez bylismy przez niecaly rok na odleglosc i przyznaje momenty krytyczne byly. Na szczescie przetrwalismy.
Dzieki piękne umbryjka :)
prosze:))
czulam czy nie czulam;/ moze czulam bo jak mi mowil te wszytskie pieknosci i ze jak wroce to zamieszkamy razem to wiedzialam ze to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe:( tak wyszlo ze to on mnie zostawil a nikt nikogo nie zostawia bez powodu a napewno nie osobe ktora sie kocha... wiec on twierdzil ze bylam niedobra za duzo krzyczalam i takie tam i rzeczywiscie mial troche racji ale to wina mojego charakteru no i jestem troszke nerwowa;/ no trudno choc nogdy sie z tym nie pogodze to widocznie tak musialo byc bo moze jakies szanse sa ala ja juz nie mam sily do walki:(
Pozbierasz sie na pewno i na pewno w odpowiednim czasie poznasz tez tego jedynego i wlasciwego.
Ja tak sobie czasem myśle, że nie warto zbyt dlugo rozpaczać po rozpadzie związku. Wiem,że łatwo się mówi, ale byląm juz w kilku związkach w tym jeden z wlochem i coś nie coś już wiem :) Zawsze trzeba wierzyć, że to było nie to nie ten czlowiek nie ten facet który ma nam dać szczęscie, że gdzieś czeka ten jedyny. Tzn ja tak sobie wmawiam po rozstaniu i to w moim przypadku skutkuje :)
byłam w Legnano w 99 roku!

:-D
pozbierac si MOZE pozbieram zobaczymy a jak narazie nie mam ochoty na facetow nie chce mi sie nawet patrzec na nich.. moje serce narazie nalezy do jednego...
Ja przezylam sporo rozczarowan milosnych. Moje nieudane zwiazki byly glownie z Polakami oraz jedno rozczarowanie z Wlochem mieszkajacym w Niemczech. Takze wydaje mi sie, ze to nie jest az tak bardzo kwestia narodowosci jak po prostu wartosci i byc moze wychowania. I albo jest sie porzadnym albo skonczonym chamem.
juz myslalam ze nam tu zasnelas:)) w moim przypadku nie poskutkuje bo ja wiem ze to tem jedeyny:( moja wielka pierwsza milosc bede go pmietac zawsze:( mojego serca juz dlugo nie otworze dla nikogo
zrobilysmy maly burdelik juz sie pogubilam i nie widzialam wpisow wyzej, moze piszmy z gory na dol:))))
zgodzę się z tobą...ja znalam wielu polaków, którzy naprawdę nie nie potrafili się zachować wobec kobiet; klamstwa przemoc I niestety chlopcy w wieku 16 lat zaczynają bardzo żle traktować swoje rowiesniczki. Byłam swiadkiem kiedy 15-16 latkowie szli w nocy z imprezy i chłopak zaczął bić dziewczynę, aż upadła jeszcze dal jej kilka "kopów" jak leżała Odszedł od nij z kolegami a ona podnosząc się z ziemi krzyczała "Zostań proszę ja cię kocham" Wyobrażacie to sobie co z takiego chlopaka wyrośnie! Oczywiscie ten chlopak jak i sytuacja byla w Polsce.
poetka a co to za taka dziwna przerwa do pozdziernika?? jakies studiA czy cos??? aa ile Ty masz latek?? no i co zrobisz jak znajdziesz mieszkanie i lokatorke a do szkoly masz wracac?? aha a jaka masz tam prace??
teskniaca nie zasnełam tylko musialam przepisać do komórki tlumaczenie a że dlugo pisze...:)
Jestem Cuting Leather hi hi hi Czyli bawię się nożyczkami i skórami:)
Jeśli by mi się ułozyło to mam zamiar wrócić w pazdzierniku a jak nie to szybciej Tak ogólnie to studiowałam Ja to po 20-stce jestem :)
to naprawde dlugo piszesz haha:) mi sie wcale spac nie chce a od tej zupy glodna jestem;/;/;/;/ mialam jeszcze cos za[ytac ale z tego wszystkiego zapomnialam ehh
A ja sie z wami pozegnam bo mnie sen zmaza a jutro czeka mnie nauka do egzaminu tak wiec musze byc w jako takiej formie:(( Zycze milej i spokojnej nocki.
No pytaj pytaj z chęcią odpowiem :) A może się orientujesz czy można jakoś sprawdzić czy ktoś pisze z komorki czy pisze z polski czy z wloch z karty orange. Czy jak z polski to wyskakuje +48 a z wloch +39 pisze tu oczywiscie o karcie orange
skorkami??? a tak blizej??? nie no tearaz ta druga kolezanka spi ahaha:)
Powodzenia na egzaminie :)
no jak pisze z wloskiej karty to +39 a jak polskiej to +48
wycinanie jakies formy ze skory takiej zwierzecej oczywiscie
dobranoc pogadamy jeszcze kiedys:(
ale takiego materialu oczywiscie a nie zywej skory mam nadzieje:(
Ale jesli jest taka sytuacja ze Mam karte Orange i jestem we wloszech i pisze na wloską karte z tej polskiej to jak wyskakuje +48 czy +39
no tak z materiału Słuchaj zastanów się poważnie nad tym i daj mi znać I pytaj jak masz jeszce jakieś pytania
spoko pomysle:) a teraz uciekamy spac:)
Tak ja już lecę do łozka bo muszę o 7 wstać Dobranoc :)
buonanotte:)
Cześć, gdyby mógł ktoś zerknać na ten tekścik sens niby ogolny znam ale chcialabym,żeby ktoś był tak niły i mi go dosłownie przetłumaczył :)

Ma certo che ho voglia ma se tu vuoi posso venire il dove trovi ora anche solo per un soluto oppureaspettiamo quando tu torni a casa... che dici?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 79

Zostaw uwagę