Proszę o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna
hej poetka co tam??? troszeczke pokrecilas ale nie bede Cie poprwaiac.... bo moze jeszcze sama pokrece
o co chodzi z tymi skorkami, bo mnie zaintrygowal ten temat, a ze sama rozne rzeczy dziwne robie to chcialabym wiedziec aaaa ? ;) co konkretnie robisz z tej skory???
ahahaha skorki jak skorki wszystko mozna robic:D:D:D:D:D
:\ to sie dowiedzialam ..
myslalam ze sieposmiejemy:D:D:D to pytanie do kolezanki to musisz poczekac az odpisze!!!
a z czego tu sie smiac? doprawdy.. :P
"Moi znajomi to już ludzie ok 30 i oni nie za bardzo rozumieją moje potrzeby :D"
Konkretne i na temat :D
Bozesz starowinki pod 30-stke.., no tak,co takie gieriawity rozumieja...ok spadam zanurzyc zabeczki w corega tabs i ziuziu :D
poetka nigdy nie slyszalas o roamingu? jak jestes w Itali ze swoim polskim tel.i z polska karta sim to jesli piszesz komus sms to ida one z twego numeru i karty sim ktora dokladnie znajduje sie w danym momencie w apar.telef czyli z +48....lojalnie uprzedzam,ze zaplacisz fest kase za ten sms..bo roamingowe sms sa dosc kosztowne,nie wiem jaka taryfe ma Orange ale np w Simplusie to sms dobija do 2 zl.Poczytaj sobie o roamingu na portalu twego operTORA TAM ZNAJDZIESZ STAWKI SMS
Widzę, że was bardzo zaitrygowal temat skórek :) ale może przy okazji mógłby ktoś mi przetlumaczyć to zdanie troszkę wyżej :P
Chodziło mi tylko czy wyskakuje +48 ale jak tak to jest ok :)
wybaczcie ze sie wciskam ale prosze o malutkie tlumaczenie
- pensi di saper usare il mio
Czy ktos mi przetlumaczy chociaz ten fragment, bede wdzieczna

ora anche solo per un soluto
Proszę o tlumaczenie...
nie wiem co znaczy soluto, ale reszta znaczy ; teraz również sam/a przez .. no i to soluto :)

pozdrawiam :)
Dzięki :)
Ma certo che ho voglia ma se tu vuoi posso venire il dove trovi ora anche solo per un soluto oppureaspettiamo quando tu torni a casa... che dici?

Ale oczywiscie,ze mam chec,ale jesli ty chcesz moge przyjechac tam gdzie jestes teraz, takze tylko dla pozdrowienia( w sensie ze moze przyjechac tylko po to zeby ci powiedzec czesc,pozdrowic cie,powinno byc saluto a nie soluto ;)),albo poczekamy kiedy ty wrocisz do domu... co ty na to(co powiesz)?
dzięki :)
alinka...myslisz ,ze potrafisz uzyc mojego...mojej..
Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna