leggerezza

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87
przeciez golym okiem widac ,ze prEoccupata jak napisala ELISA to byla literowka. Margo/bedaca pod wplywem trola/ ma skrajny stosunek do netykiety i ortografii – albo atakuje wszystkich za najdrobniejsze „literówki” albo demonstracyjnie łamanie zasady netetykiety i pisze uzywajac wulgaryzmow,mimo ze na forum wchodza nieletni..co latwo skontrolowac,ze uzywa wulgaryzmow
Sette jej maz przynajmniej naprawde istnieje, nie tak jak Twoj sycylijski partner na wozku inwalidzkim i wyimaginowane dziecko :)
ach...... non si preoccupi..non si preoccupi..zerkam w lozka..jest jest..spi...i moje brzunio ma sie bene,bene..ahaha na zlosc tobie i trollówom/nie wiem po kiego diabla nasladujecie trola/i nabieracie jego cech????/..a na wlasnie ze tak..wszystko jest perfetto..mozesz ze zlosci potupac pietami...u mnie wszystko jest tak jak mialo byc....czy sobie tego zyczycie czy nie zyczycie...zlosliwce..hahahah....ACHTUNG ACHTUNG ...."skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich""
ze lozko ma sie dobrze i brzunio to dobrze, szkoda,ze z glowka troche gorzej :)
.....dżihad.....
ty sie martw o siebie i tylko siebie...
sei una rompicogliona..ale to twoj problem,nie moj
Cytat: Elisa8
mi piaci, quando nie taci ! :)

forteee :D
edytowany przez I_heart_RoccaPaolina: 30 wrz 2011
No i jak zwykle SettediNove, udzieliła pomocy:)
Cytat: raksia23

Za to jak wykle Margo udzielila pomocy:-)
Cytat: marysia2

czy ty jestes lesbą zakochaną w Margo że siedzisz na moich plecach i śledzisz od rana do wieczora?
informuję cię iż jestem mężatką , szczęśliwie zakochaną od lat w mężu i nie jestem zainteresowana młodą, niedorozwiniętą panienką ....sorry...
zapal sobie marycha marychę, idź do psychoterapeuty , zrób coś ze sobą ale ZEJDŹ ZE MNIE !!
zrozumiano ????

...ale na całe szczęście po krótkiej wymianie zdań uznała, że fanki dziwolągów językowych są zbyt mało agresywnymi przeciwniczkami, jak na jej niezmierzone pokłady waleczności i odwagi :p
Zatem ażeby swego talentu do walk słownych nie marnować na prześmiewanie osób, które nie potrafią nawet skutecznie podnieść jej na dłużej ciśnienia, a nadają się jedynie do wyśmiewania się z ich (jakże żałosnych) nawyków językowych, dała sobie święty spokój! :) ...e meno male! Popieram! :)
Jestem pod wrażeniem :))) no i macie własne kółko wzajemnej adoracji, nie musicie zazdrościć nam naszego.
Margo, jutro bede w kolku fioletowej adoracji i bedziemy sie po tylkach klepac:))
A dodam ze lesba nie jestem:)
Ja tez mam poklady walecznosci a ponencjal do walki daja mi niektore tu panie:))
Cytat: Margo49
czy ty jestes lesbą zakochaną w Margo że siedzisz na moich plecach i śledzisz od rana do wieczora?
informuję cię iż jestem mężatką , szczęśliwie zakochaną od lat w mężu i nie jestem zainteresowana młodą, niedorozwiniętą panienką ....sorry...
zapal sobie marycha marychę, idź do psychoterapeuty , zrób coś ze sobą ale ZEJDŹ ZE MNIE !!
zrozumiano ????

Co za smiale wnioski! Ty, to masz maly problemik ze mna, ...tylko ja jedna, ...ale jest takich 'zakochanych lesb' na tym forum znacznie wiecej. ...a na dodatek moznaby analogiczny wniosek wyciagnac o Tobie. ...chociaz ja nie rozpatruje Twojego stanu cywilnego, ...a sa takie 'zakochane', co namietnie sie rozpisuja o stanie cywilnym 'swojej wybranki'.

Slyszalas kiedys? 'Widziec zdzblo w cudzym oku, a nie zauwazac belki w swoim'. ...napisalabym 'przemys' ...ale wiem, ze to za duzo dla Ciebie...

edytowany przez marysia2: 01 paź 2011
Cytat:
...napisalabym 'przemys' ...ale wiem, ze to za duzo dla Ciebie...

hmmmm...masz rację...stanowczo za dużo !! no, chyba że oświecisz mnie co znaczy słowo przemys ...... czyżbyś miała na myśli słowo PRZEMYŚL NIEDOUCZONY PRZEMĄDRZAŁKU ????

Cytat:

hmmmm...masz rację...stanowczo za dużo !! no, chyba że oświecisz mnie co znaczy słowo przemys ...... czyżbyś miała na myśli słowo PRZEMYŚL NIEDOUCZONY PRZEMĄDRZAŁKU ????

...tak... jestem niedouczona... opuscilam lekcje w szkole, gdzie tlumaczono roznice miedzy przemys a przemysl. ...ups i sie wydalo....

Ty wiesz co to sa literowki? ...Twoj ograniczony umysl, nie jest w stanie sie domyslic? ...lepiej nie przemyslaj tego przyslowia ...bo na pewno nie dasz rady... I to pisze osoba, ktore kilka linijek dalej pisala o 'dziwologach'. Zywy przyklad, jak prawdziwe jest to przyslowie. ...a odpowiadanie ...tylko na literowke... Czyzby slow ci zabraklo? ...nie chcesz odpowiadac, to daruj sobie ....ale odpowiadanie tylko na literowke to ZENADA.
gdacz marycha gdacz
gdacz marycha gdacz

Na pewno nie od Ciebie oczekuje pozwolenia mistrzyni merytorycznych odpowiedzi!!!
"Nie odpowiadaj głupiemu według głupstwa jego, abyś nie był jemu podobny" Księga Przysłów

tym przysłowiem kończę jakąkolwiek dyskusję z Tobą marycha :))) miłego dnia życzę

"...... ...napisalabym 'przemys' ...ale wiem, ze to za duzo dla Ciebie...

Moze wrescie skonczysz to gdakanie obrazanie!
Cytat:

No to było mega-dobre! :D hehe

Tak Margo, prawdopodobnie prawidłowo wydedukowałaś tajemnicz słowo, ktor miała marysia na myśli ;)

Nie musisz się martwić! po twoim pełnym emocji wyśmianiu domyślam się, że załamana leży teraz gdzieś w swoim mieszkaniu zalana gęstą cieczą wylaną przez ciebie na jej głowę z ogromnego wiadra.
Wiadra z napisem ,,Wstyd! Wstyd okrutny! Wstyd za posługwanie się błędnie całe życie słowem 'przemyś' zamiast 'przemyśl'" a na spodzie napis "made in Margoland" Dobra... troche mnie chyba wyobraźnia ponosi

moment...!!! ...naprawdę myślałaś, że ktoś mógłby nie wiedzieć jak się pisze ,,przemyśl" ? ? :O
Wole myśleć, że nie..

A tak na poważnie. Jeśli z obrażania się poziom waleczności obniżył się już tylko do wytykania literówek, to i tak jest duży postęp. Tak trzymać. Leggerezza zstąpiła w Waleczne Serce (może za sprawą leczniczego procesu poznawania mąrdości z Księgi Przysłów)

Jak najszczerzej życzę miłego weekendu! joł :)
edytowany przez I_heart_RoccaPaolina: 01 paź 2011
Cytat: I_heart_RoccaPaolina
Cytat:

No to było mega-dobre! :D hehe

Tak Margo, prawdopodobnie prawidłowo wydedukowałaś tajemnicz słowo, ktor miała marysia na myśli ;)

Nie musisz się martwić! po twoim pełnym emocji wyśmianiu domyślam się, że załamana leży teraz gdzieś w swoim mieszkaniu zalana gęstą cieczą wylaną przez ciebie na jej głowę z ogromnego wiadra.
Wiadra z napisem ,,Wstyd! Wstyd okrutny! Wstyd za posługwanie się błędnie całe życie słowem 'przemyś' zamiast 'przemyśl'" a na spodzie napis "made in Margoland" Dobra... troche mnie chyba wyobraźnia ponosi

moment...!!! ...naprawdę myślałaś, że ktoś mógłby nie wiedzieć jak się pisze ,,przemyśl" ? ? :O
Wole myśleć, że nie..

A tak na poważnie. Jeśli z obrażania się poziom waleczności obniżył się już tylko do wytykania literówek, to i tak jest duży postęp. Tak trzymać. Leggerezza zstąpiła w Waleczne Serce (może za sprawą leczniczego procesu poznawania mąrdości z Księgi Przysłów)

Jak najszczerzej życzę miłego weekendu! joł :)

dedykacja dla elokwentnej I_heart_RoccaPaolina, z którą dyskutować nie zamierzam w myśl przysłowia

"Nie odpowiadaj głupiemu według głupstwa jego, abyś nie był jemu podobny" Księga Przysłów
A tak na poważnie. Jeśli z obrażania się poziom waleczności obniżył się już tylko do wytykania literówek, to i tak jest duży postęp. ............

Naprawde teraz widzisz postep:))
No coz, nie splynala na ciebie laska dostrzegania innych BEZSENNSOWNYCH rzeczy.
Bez takiej laski zyje sie inaczej i nie da sie wtedy przymruzyc oka!
Twe czujne oko widzi bledy wroga :))
W bzdurnych wywodach Marysi, w lapaniu sie za slowka i w klotniach o przecinek nie widzialas obnizenia poziomu walecznosci? Ja widzialam glupote, ale nie o to tu chodzi.
Dziwnie nieobiektywna jestes:)))
A ja po prostu z nikim nie jestem na tyle blisko, by zatracic obiektywizm...TY ZATRACILAS.
Czasami cynizm ulatwia mi odnajdywanie negatywnych cech charakteru ludzkiego, ktore to cechy zazwyczaj sa starannie ukrywane...Ty masz cynizm ale nie ulatwia ci on nic:)
Ty masz wspolnego wroga z Maryska i zero obiektywnosci:))

edytowany przez Magdalena-Malpa: 01 paź 2011
Cytat: Magdalena-Malpa
Dziwnie nieobiektywna jestes:)))

No jasne, że jestem tu bardzo subiektywna!
To dlatego, że ta wasza dyskusja stała się okazją do utemperowania Walecznych Serc, które rzucają się do nowych, niewinnych osob, ktore proszą na forum o przetlumaczenie czegoś, a nie o zostanie zjechanym i o wyśmianie swojego zachowania, poglądów, przyzwyczajeń, nie chcą i nie powinny być tu tak traktowane :(
Przyznaję ze bardzo mnie to boli, że ktoś sobie tak 'pozwala' na brak szacunku wobec nieznajomych ludzi, to powinno być niedopuszczalne i wszyscy uczący się włoskiego, czy mający romanse wakacyjne powinni móc poprosić o tłumaczenie bez obaw o takie ataki, no ludzie...
Co ja się wychowałam na jakiejś odległej wyspie, gdzie się szanuje nowo poznanych ludzi???
Dajcie mi jakąś satysfakcjonującą odpowiedź :(
Postarajmy się żeby to forum było w 90% włoskie a tylko w 10% pomylone, bo teraz jest na odwrót i chyba piszą ciągle te same osoby i chyba coraz rzadziej na tematy zw. z Włochami!!
".......
......."

Z Forum Romanum mamy coraz mniej wspolnego:)
Kurcze, to nie jest stysfakcjonujaca odpowiedz......
Niestety ludzmi jestesmy i czasami forma wypowiedzi jest nie na miejscu, niestety sprawa ma sie gorzej jak tresc jest pusta.
Margo, no coz, to kobieta z temperamentem, moze czasem przesadza ale ja lubie jej rozumowanie i zdrowy rozsadek.
Margo, to taka zywa postac na forum, za co ja cenie.
Zaczepki Marysi i rozumowanie, doprowadza tez mnie do szewskiej pasji:))
Pomine juz ciagle pisanie insynulacji ze jestem glupia:))
Wiec chyba najlepsze jest ignorowanie ...NIE WIEM.
Ale pomysle:))
Tak czy owak, ja obiecuje poprawe i nie bede juz obrazac kobiet handlujacych jajkami, co mi zarzucono:)))))))
Cytat: Magdalena-Malpa
".......
......."

Tak czy owak, ja obiecuje poprawe i nie bede juz obrazac kobiet handlujacych jajkami, co mi zarzucono:)))))))

Ok :) To więcej niż dobrze! lepiej niż się spodziewałam:)
Marysiu2 zapewne wiesz ale pozwol ,ze napisze iz trollowanie to antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów interentowych i jedna z charakterystycznych cech osob stosujacych trolling jest atakowanie wszystkich za najdrobniejsze „literówki” owe osoby dzialaja wbrew netykecie,z powodu ciezkiego zycia na wychodzstwie nie mialy czasu zapoznac sie z netetykieta ,nawet nie wiedza ze cos takiego istnieje,podobnie jak nie maja pojecia, ze istnieje np taki Kodeks Karny bo sa ...bo są....ignorantami i ..... loro rompono le scatole
Cara I_heart_RoccaPaolina inna ceha charaterystyczna dla osob uprawiajacych trolling jest skrajna megalomania /czyli skupienie na własnej doskonałości, samozadowoleniu,oczywistej dla siebie i dla reszty świata,pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę , ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym. / i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha tych osob/uprawiajcych trollin i lamiacych zasady netetykiety/ która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z osobami stosujacymi trolling lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich...:D
Cytat: SettediNove
Cara I_heart_RoccaPaolina inna ceha charaterystyczna dla osob uprawiajacych trolling jest...

Nie interesuje mnie to. trolling, trole i inne takie pojęcia
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia