leggerezza

Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna
Cytat: SettediNove
Cara I_heart_RoccaPaolina inna ceha charaterystyczna dla osob uprawiajacych trolling jest skrajna megalomania /czyli skupienie na własnej doskonałości, samozadowoleniu,oczywistej dla siebie i dla reszty świata,pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę , ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym. / i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha tych osob/uprawiajcych trollin i lamiacych zasady netetykiety/ która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z osobami stosujacymi trolling lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich...:D

wypisz, wymaluj ........... Settedinove
Widze ze problem nie lada co!
Sette, prawie na kazdym watku porusza problem trolla, wiec cos w tym musi byc:))
Sette, napisz KONKRETNIE ktory to, tylko nie pomyl nickow trolla z wlasnymi nickami, ktorych posiadasz ze sto:))
Jestem pewna ze damy mu rade.
Jak do dorwiemy to go "przesluchamy", ja bede ta dobra glina a Margo zla glina:))
Margo, zgadzasz sie?:)
edytowany przez Magdalena-Malpa: 02 paź 2011
No, te trolle to ostatnio są wszędzie :D :D

A ja właśnie mieszkam sobie już w Gliwicach i nie wiem co ta kobieta ma do tego pięknego miasta... spokojne, ładne, zadbane, mili ludzie... :)
A prostytutek z Piazza Dante rzeczywiście trzeba się wystrzegać :P
GosiaBG, bedziesz powolana na swidaka:))

P.S. Ja tylko z ciekawosci sie zapytam, o co chodzi z Piazza Dante?
Moze byc na prywat.
No nic, chyba sie musze jakiegos trolla zapytac:))
P.S. GosiuBG, w sumie spodobalo mi sie ze mi nie powiesz:))
Cytat:
", ja bede ta dobra glina a Margo zla glina:))
Margo, zgadzasz sie?:)

jasne że się zgadzam. Wszak "zły glina" to bardzo wyrazista postać.
Za cholerę nie chciałabym być nijaka.
Ale mam jeden warunek ! GosiaBG ma trzymać lampę i świecić trolowi po oczach w trakcie przesłuchania.
W sumie GosiaBG, to juz robi:))))
I nie mowie tego zlosliwie, tylko jako dobra glina:)
P.S. Niech mnie ktos oswieci o Piazza Dante.
Nie wiem jakim cudem nie jestem poinformowana:)
Ale najwyrazniej nie potrzeba mi tej informacji, by wyrobic sobie zdanie o Sette, wiec niech i tak zostanie.
Cytat: Magdalena-Malpa
A ja po prostu z nikim nie jestem na tyle blisko, by zatracic obiektywizm...TY ZATRACILAS.

...chyba zaczynasz miec podobne do mnie poczucie humory. ...ze smiechu nie moglam sie powstrzymac...

Milo mi, ze moje wypowiedzi doprawadzaja Cie do szewskiej pasji ...bo nawet nie wyorazasz sobie do czego mnie doprowadzaja Twoje...
Spiesze dodac, ze 'wyorazasz' to 'wyobrazasz'. To byla litorowka a nie braki w wyksztalceniu. ...i pozbyciu niektorych tematu do iscie merytorycznych wypowiedzi.
ti adoro........jak piszesz:D
Chcialam lapac trolla, ale zaden link sie nie otwiera.
Jak w wyszukiwarke wpisze slowo troll, to wyskakuja mi posty Sette:)
Moze zle cos robie, wiec czy to ten prostokacik z prawej strony u gory?:))))))))))9

edytowany przez Magdalena-Malpa: 03 paź 2011
widocznie admin usunal slady zycia trola z forum..i MIAL RACJE!
tu masz trola http://www.francuski.ang.pl/profil/285436">http://www.francuski.ang.pl/profil/285436 ..i na francuskim pisal zerknij na tematy..i obserwuj sposob pisania/wypowiadania sie..jest charakterystyczny!..tylko po tym go rozpoznasz ..no i psaniu tam gdzier ja jestem i zwracaniu sie do mnie...on tylko zyje... MNA ..ja go trzymam przy zyciu I zwroccie uwage zepisze jak stra osoba..chocby taki jego opis swej osoby! ..cytuje" Mówi się o egoizmie i despotyzmie starców, ale z drugiej strony rzadko miłość bywa tak bezinteresowna i uległa, jak właśnie u nich. http://www.francuski.ang.pl/profil/285436">http://www.francuski.ang.pl/profil/285436 A do 2004/05 zawsze przez 4 lata mial niby 29 lat..hehehe......mydlenie oczu i podpuchy...to jego opis!..i te jego naciski:napisz do mnie...z facetami nie chcial gadac..tylko z osoba naowa ,ktora dopiero co weszlz na forum..te zagadywal..i manipulowal podawal sie za skrzywdzonego....Ja osobiscie gdzy natknelam sie na jego wpisy to wciagu sekundy pomyslam :zlosliwy..zapewne inwalida ,osoba stetryczala,garnaca sie do mlodych osob..rozroznilam u niego specjamy zlosliwy sposob pisania ale nie jak to w przypadku osoby pelnosparwnej autonomicznej tylko osoby z jakas wada od urodzenia..nie wiem jaka wada...kalectwo?nie wiem czemu pomyslam o kalectwie fizycznym..obecnie uwazam, ze to kalectwo psychiczne..brak mu wielu rzeczy w mozgu..brak podstawowych ludzkich cech...socjopata.wg mnie to socjopata..Kim wg mnie jest socjopata?..ten z brakiem emaptii i sumienia,oslabiona ..bardzo slaba kontrola nad impulsami oraz z ZACHOWANIEM MANIPULACYJNYM
Cytat: SettediNove
...on tylko zyje... MNA ..ja go trzymam przy zyciu.....

Sette, to moze PRZESTAN sie ty nim zajmowac!
Na innym watku pisalas, ze:
"....glownie uzywal nicka : pitresz od..nawet na forum dla matek z malymi dziecmi..rady im dawal heheheheh i na forum dla inwalidow ...artykuly przeklejal z sieci..ach jaki byl pomocnyyyyyyyyy.....i jak mu ego roslo........za to co innego wiasilo w dol..i dzwne ze zasze lubial starsze badante.."

No to jak to jest:)
Jestes inwalidka czy matka z malym dzieckiem, czy starsza badante?
Jesli nie jestes nikim z wyzej wymienionych osob, to niech cie ten troll rzeczywiscie w dupeczke z celluitem cmoknie:)
Pocieszylam?
edytowany przez Magdalena-Malpa: 03 paź 2011
ok ale jesli problem istnieje to nie nalezy chowac glowy w piasek tylko mowic o nim otwarcie ..oczywiscie ktoregos dnia problem sie rozwiaze samoistnie z powodu zejscia trola z tego swiata..blizej mu niz dalej ze wzgledy na wiek i chroniczna marskosc watroby.. :D
przyczyna marskosci watroby w tym przypadku/trola/ upatruje z powodu choroby powodujące zamknięcie przewodów żółciowych – w wyniku nadmiernego gromadzenia się żółci powstaje uszkodzenie wątroby ..logiczne...Zaden normalny i dobry czlowiek nie decyduje sie na pozostanie trolem tylko socjopata,psychopata..slowo pochodzi od greckiego psyche /dusza/ i pathos /cierpienie/
Ja nie mowie ze nie ma trolla.
Ale mowie z cala opowiedzialnosca ze ty najbardziej tego trolla karmisz:))
I nie wierze ze ktos jest przez trolla manipulowany!
Wiec nie karm tego trolla i juz.
I uwierz mi ze to nie troll sprawil ze stalas sie niewiarygodna:))
Sama to zrobilas!
nie karmilabym trola gdyby kolko wzajemnej adoracji wlizaniu sobie tylkow tego nie robilo..swoim zachowaniem wywabily trola..ze az sie ujawnil sam...Jesli od dluzszego czasu moje zachowanie /od 1,5 roku was dziwilo...bylo tylko przyczyna..by sie oreintowac w ruchach trola...zachowalam sie inczej niz wszyscy..bylo to widoczne..ale mialo swoj sens...chcialam byc pewna czy staruszek jeszcze zipie...ty magda pamietasz czasy gdzie walczylam przeciw trolowi i to ja wygralam..dbalam o spokoj i czystosc fioletu..ktore zasluguje na normalnosc..ale dochodzi do absurdu gdy trol robi podpuchy i zada tlumaczen na forum wloskim na rosyjski!!!!..a paszoł won,idi na huj...ja nie budu zanimatsia zawratom s taboj,paniał?ili niet?..przeciez ten idiota nie jest w stanie alfabetu rosyjskiego wysylabizowac hehehe..chyba, ze to dawny ub PS nie ma klawiatury do rosyjskiego,mam angielska klawiature
mi nie zalezy na wiarygodnosci...me ne frega un cazzo di quello che pensa la gente...zwloszczylam sie. ... pomysl Madziu o wlasnej wiarygodnosci najpierw a potem o mojej
acha jeszcze forum dla studentow i tam dzialal..heheheh http://www.wloski.ang.pl/profil/394143
starszy pan na forum dla invalidow z chorobami, mam z malymi dziecmi ,forum studenckim forum jezykowym wloskim ,hiszpanskim ,francuskim..skad ma tyle czasu??..a ma na emeryturze...Ja kuzwa nie ma kiedy wejsc na to forum kynologiczne o ktorym pisala margo..tak z ciekawosci by zobaczyc co tam ujrzala, ze pomyslala o mnie....ale po co tyle o mnie mysli...czasu ma za duzo?..ja az tyle czsu nie mam...dobra... lece cignac moj wozek...:D
Sette, z tego co zauważyłam to Ty jedna jedyna tropisz kogoś i śledzisz, cholera wie po co.
nikt inny nikogo o nic nie podejrzewa, nie sledzi, ew jak ktoś kogoś nie lubi to się "zetniemy" raz czy dwa i tyle. Czy to że np. ja i Marysia (sorki Marysia że używam Cię jako przykładu) nie mamy się "ku sobie" oznacza że nami ktokolwiek manipuluje??? Nie !! Z takich czy innych przyczyn nie pałamy miłością ku sobie, czego często wyraz dajemy, ale na tym koniec. Nie dlatego się nie lubimy bo ktoś nam na priw napisał "ale ta Marysia jest be"....lub " ta Margo to baba do dupy, nie lub jej Marysiu" Są przyczyny naszych antagonizmów , ale to MY na to pracowałyśmy, nie troll !!
Mam nadzieję że tym razem jesteśmy zgodne obie, i ja i Marysia.

a tak na marginesie...czego Ty się tak boisz sette że robisz wszystko aby ....... wiesz co chcę napisać .,.

cytat sette

Cytat:
....ale po co tyle o mnie mysli...czasu ma za duzo?..
niby ja tak dużo myślę o Tobie?
to odpowiedz po jaką cholerę wczoraj wieczór na gg mnie zaczepiałaś i pogaduszki chciałaś urządzać?? Ja nawet Twojego nr gg nie mam bo wykasowałam dawno, Ty widać o mnie dużo myślisz że wciąż go masz .......
zadnych pogaduszek nie chcialam..nie insynuuj mi tu..i najlepiej sie nie rozpisuj na moj temat az tak ho ho..chcialam ci podrzucic info..nic wiecej..a ze admin wyczyscil to nie wiedzialam/a to tez o czyms swiadczy ,ze wyczyscil../ bo nie sprawdzilam...Co ty kto by sie strego trola bal jak idiota..lata po calej sieci i wszedzie 3 grosze wsadza jak nawiedzony ..jak sie 3 lata temu go nie wystraszylam to juz napewno nie teraz/nie imputuj mi tu!/co ci pokretnego do laba bije??? bronisz go czy co kuzwa????trol to trol i nie urabiaj mu świrowi legendy...po co ci ten slowotok???..po co ????
..przeciez ci wczoraj napisalam ,ze do rana do admin pol postu wytnie..i tak sie rzeczywiscie stalo...i po co to pisanie ze ja pisalam....Chryste...nic wiecej sie wtwopim zyciu od wczoraj nie wydarzylo jak nie Marysia2 to sette jak nie sette to Marysia2..i co juz wiecej nie ma nic ?..nic?wez idz po rozum..ja jej wczoraj napisalam ..a ona wchodzi na forum i pol strony do sette pisze..raany chrystusa jakbys byla jakąs niemotą..ze zadasz ponownego i to publicznego wyjasnienai..wez ty sie zastanow gonisz w pietkę..sa setki faktow z dnia codziennego, ze ja na nie nie zwracam uwagi..a ty manipuluesz bo zadasz publicznych oswiadczen /sic!/zadajesz pytania na ktore dzien wczesniej otrzymalas odpowiedz..zastanow sie dobrze co chcesz przekazac/ukazac..przeciez to smieszne,ze tak sie zachowujesz...
hmm......:D
Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia