ja to wszystko wiem, dlatego tez trzymalam sie od Włochow z daleka, naprawde...Ale narodowosc narodowscia,ale to tez czlowiek, trzeba tylko sie szanowac, poznac nawzajem, i wlasnie najlepiej nie omijac takich tematów, jak np co oni o nas mysla, ze latwe, itp. mowic ,rozmawiac o wszysktim, ja mu mowie ze denerwuja mnie wlosi, co robia jacy sa, co dokladniej w ich zachowaniu i on to rozumie. Trzeba tylko trafic na normalnego!!! a tkaich jest wielu zapewniam, i to tak naprawde dziewczyna nadaje rytm wszystkiemu i sposob w jaki on ja postrzega, na wszystko ze tak powiem trzeba sobie zapracowac...Nie mozna tez liczyc na to, ze jesli macie z nimi kontakt, jak sa daleko ze beda caly czas tesknic za waszymi oczami,fizycznoscia, bo to wtedy minie..Trzeba zauroczyc ich tez czyms innym, zeby dostrzegl ze ta ich ladna polka jest tez fantastyczna wewnetrznie, ale tak naprawde to jest w kazdym zwiazku tak, na kazdej szerokosci geograficznej i w kazdym miejscu na ziemii, niech tylko ,,bedzie to cos,, i wtedy nalezy to pielegnowac i starac sie zeby cos zakwitlo!!! i nie bojcie sie marzen...i ich spelaniania!!