"List do nienarodzonego dziecka" O. Fallaci

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 93
poprzednia |
Ciao
Czy ktoś ma tą ksiązkę (Lettera a un bambino mai nato) w jezyku włoskim?
Cześć. Jeśli ktoś znajdzie tę książkę to niech da znać. Ja też na to czekam :) Ciekawe, czy słownictwo jest bardzo trudne...
Pozdrawiam
Przeczytałam tą książkę w języku polskim i bym chciała przeczytać po włosku:) Jest bardzo ciekawa i przejmująca.
poznająca język włoski, podaj adres
Stefa...wysłałem ci "List...."
Genio, czy możesz mi też wysłać ten list???m A to moj mail: [email]

Z góry dzieki :)
Wielkie wielkie dzieki:) wieczorkiem przesle to co obiecalam:) mam nadzije ze cos Ci sie spodoba z moich zbiorów:)
hej, czy moglabys mi tez podeslac? z gory dziekuje:) [email] miala cos jeszcze ciekawego, bylabym ogromnie wdzieczna
bestia, wysłałem
Mam nowa koncepcje... tylko musze dzis porozmawiac z moim domowym informatykiem :)- moze wrzuce wszystkie moje pliki zwiazane z wloskim na serwer gdzie przez jakis czas kazdy bedzie mogl sobie sciagnac co go bedize interesowalo. Oglosze to na forum oczywiscie w nowym topiku.
Pozdrawiam
moge prosic o to samo??

[email]

z gory dzieks:)
Więc tak doste do tego co posiadam w jezyku włoskim lub dot. tego języka można ju z sciagac:) Wystarczy mieć klienta ftp, np Total commander
Należy wpisac:

IP: 82.143.160.185
port: 21
login: wloski
haslo: wloski

Życze miłego oglądania, słuchania, czytania.
Uprzedzam. Mój "bank" czynny bedzie do poniedziałku rana.
:)
Jesli ktoś by mial ta ksiązke "List do nienarodzonego dziecka" tez w jezyku polskim bylabym wdzieczna:)
Genio eugenio czy ja rowniez moglabym prosic o ksiazke.... bede b. wdzieczna.. moj e-mail [email]
genio, czy ty (tak calkiem przez przypadek:) ) nie masz moze ebooka "Cien wiatru" Carlosa Ruiz Zafron? obojetne w jakim jezyku (tzn.polski, wloski lub angielski)
przepraszam, oczywiscie ZAFON :)
Trishya, umknął mi twój wpis, zobaczę, czy to mam
Trishya, mam ten tytuł(wcale nie przez przypadek, specjalnie dla ciebie ściągnąłem to, narażając się na surowe konsekwencje prawne). Podaj jeszcze meila, bo mi się nie chce przez dwie godziny szukać:)))

Albo może ktoś ma adres Trishyi na podorędziu, to niech wpisze.
genio wyslij mi prosze jesli mozesz "lettera a un bambino mai nato", w trawie piszczy, ze ja masz...
dobrze, zaraz wysyłam
serdeczne dzieki
geniu, ja tez poprosze o List i Cien wiatru
wdzieczna do konca swiata :)
[email]
Obie panie powinne dostać maila. Dajcie znać, gdyby coś źle poszło
witam czy ja moge rowniez prosc o przeslanie [email] ,bede wdzieczna
Aniu, nie wiedziałem, którą z tych dwu pozycji chciałaś, więc przesłałem obie
Mogłabym również prosić o "List"?
Z góry grazie.
[email]
dziekuje zaraz sprawdzam poczte