"List do nienarodzonego dziecka" O. Fallaci

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 93
Jasne, że szukałem, znalazłem inne tytuły, które na osiołku wiszą nie ściągnięte, ale tego nie(guarda caso).
KMP..nie mógłbym zapomnieć.:)
hmmm.....:)
KMP
Ja też chce po polsku. [email]
Grażynko już wysyłam
Ja również poproszę o list i cień wiatru.
[email]
Pozdrawiam
jeśli to nie byłby wielki problem to proszę o przesłanie mi listu do nienarodzonego..., bede bardzo wdzieczna
acha chodzi mi o te wersje po polsku i moze ktos ma jeszcze inne utwory oriany fallaci
Poprosze o List.. po wlosku. [email] Dziekuje bardzo z gory :)
Witam! Ja tez poproszę o List i Cień wiatru, będę bardzo wdzięczna za ich wysłanie :)
oczywiście na adres : [email] , wcześniej go pominęłam ;]
Wysłane.
do agnes wysłane
teraz do illusione "list.." też.
A czy ja też mogę prosić o list i cień...? może na początek po polsku :) [email]
Już wysyłam, wyślę także tym, którzy chcieli "Cień wiatru". Okazało się, że go mam, boooh?
Dzięki. jesteś kochany
Karina, ten plik odczytuje się w programiku word pad. Teraz wychodzę, ale potem Ci go prześlę, chyba że ktoś wcześniej da radę.
Aha, nie pamiętam teraz, ale może jest też skompresowany i musisz, jeśli nie masz, zainstalować sobie winrara.
bede Ci naprawdę wdzięczna. Ale najpierw sprawdzę czy to dam radę otworzyć. Dziękuje za wszystko :))
jak mi powiesz jak - pewnie. Bo jestem laikiem w tej sprawie...
gdyby ktos byl tak uprzejmy to ja rowniez prosze o przeslanie "listu..." po polsku i gdyby ktos mial jeszcze inne utwory fallaci po polsku to tez bym bardzo prosila, [email]
Gienio/Eugenio sei grande!!!! wielkie dzieki. już się biorę za czytanie :)))
Ale wstyd! Genio/Eugenio. Przepraszam... Wybacz tego Gienia... ;)
:D
Jak juz jestesmy przy ksiazkach(bardzo fajny temat) to ma ktos moze ksiazke P.Coelho "Zahir"??
ja tez ladnie prosze o ''lettera a un bambino mai nato",
[email]
DZIEKUJE
wysłałem
Serdunio, podaj maila, wyślę tę książkę.
genio /eugenio czy ja tez moglabym prosic o ksiazke [email] z gory bardzo dziekuje
Wysłałem"Lettera..". O nią chodzi, czy o "Zahira"?
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 93

»

Kultura i obyczaje