"List do nienarodzonego dziecka" O. Fallaci

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 93
Dziękuję serdecznie, doszło!
A planowałam, że dzisiaj pójdę spać wcześniej... :)
mam,mam jupi :))))) wielkie dzieki e un grande bacio
:)
chcialam skorzystac z twoich zbiorow,mialas dzisiaj wpis ze udostepnisz co nie co,no ale twoje gg nie odpowiada,z serwerem chyba rowniez cos nie tak.Mam nadzieje ze faktycznie cos chcesz udostepnic :)))) ,tylko te ograniczenia :(((a od kiedy uczysz sie wloskiego?
Też poproszę na maila
[email]
wysłałem w porywie altruizmu :)
Kochani,a czy ja tez moge prosic o ten list?Bylabym wdzieczna:)))))Moj mail: [email]
Czy ja też mógłbym prosić o "List do nienarodzonego dziecka"? będę bardzo wdzięczny...pozdrowienia
Witam...czy moge liczyc na jeszcze jeden poryw altruizmu..;))jesli tak,równiez poprosze "una lettera"..i z góry ślicznie dziekuje...;))
[email]
upsss. błedzik w adresie; powinno byc [email]
BARDZO PROSZĘ TAKŻE O "LIST DO NIENARODZONEGO DZIECKA" [email]

z góry dziękuję
Też poproszę i też będę bardzo bardzo bardzo wdzięczna! [email]
to ja tez poproszę [email]

dziękuję:)
no oczywiscie dolaczam sie do prosby:) (list...) moj e-mail: [email] z gory wielkie dzieki!!!
czy mogę prosić o podesłanie też...mój e-mail [email] bardzo dziękuję z góry:)
Przepraszam wszystkich, którzy wpisali się tutaj poniżej mojego ostatniego wpisu, ale po prostu zapomniałem, że to moj wątek i że te prośby są do mnie kierowane, już wysyłam.:)))
Niestety mail wysylany z pracy wraca mi spowrotem, wyślę później z domu.
Genio jeśli możesz wysłać także do mnie ten list,z góry dziękuję. Mój e-mail:
[email] koniecznie z kreską"_" między dala a "m" bo inaczej nie dojdzie .
Pozdrawiam!
arabeska też prosi w j. polskim i j. włoskim

[email]
Wysłałem wszystkim, ale ciągle wraca od izabela85. Zobacz, może jest coś nie tak z adresem, który podałaś.
genio jak masz jeszcze cierpliwości troszke to i ja poprosze "list.." w j.polskim mam ochote na wieczor z madra lektura:) moj mail [email]
Ale ja mam tylko po włosku.
dziękuję bardzo padrino ;)
Jak któraś chce to mogę po Polsku i Włosku wysłać La rabbia e l'orgoglio
O! Mnie po polsku Infie, jeśli można. Dzięki.(co prawda nie jestem "któraś", ale może przejdzie:D )
[email]
gienio wysłane
Dzięki
Jak znajdę swoich zbiorach „ Lettera a un bambino mai nato” po Polsku to tez podeślę
Swietnie, bo w emule nie znalazłem.
swietnie,swietnie...a szukales dla mnie Musierowicz?
grrrr
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 93

»

Kultura i obyczaje