APEL Studia dla samodzielnych

Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna
Nie znam się na tych sprawach, także szczerze mówiąc nie zajarzyłam o tych limitach.
A o psucie wątku się nie martwię, bo mnie to w ogóle nie obchodzi. Najważniejsze, żeby ludzie nie zadawali 1000 razy tych samych pytań i przeczytali ten wątek żeby wiedzieć, że jest coś takiego jak strona uniwersytetu, na której można uzyskać wiele informacji :)
Czesc Ilecka! jesli dobrze zrozumialam Twoje wczesniejsze wpisy, dokumenty potrzebne na studia zalatwiala za Ciebie rodzina. Chcialam sie tylko upewnic, czy jest taka mozliwosc, ze ktos za mnie podbije i uprawomocni swiadectwo maturalne. Chodzi o kuratorium, ministerstwo i Konsulat Wloski. Czy musze to zrobic osobiscie?
Trzymam kciuki za literature niemiecka:)!
In bocca al lupo!
Nie trzeba byc osobiscie.Od 3 lat wszystkie papiery zalatwiaja mi rodzice.
super:)!dziekuje ogromnie:)! oj, jak sie ciesze! to mam jeszcze jedno pytanie. ostatnie:). choc obawiam sie, ze tak prosto to juz napewno nie jest . do ministerstwa i konsulatu to trzeba jechac, czy da sie z nimi zalatwic wszystko listownie? czy ktos to praktykowal?
Chyba jednak trzeba pojechac,poza tym teraz wszystko zalatwia sie ministerstwie.
dziekuje slicznie za odpowiedz:)!
wszystko? to znaczy, ze konsulat odpada?
chyba bedzie najlepiej jak sobie do nich przedzwonie
niemniej jeszcze raz dziekuje:))
Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia