Erasmus 2007 Turyn

Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna
hej to obie jednak decydujecie sie na akademiki?, tak oczywiscie ze sa! mialam gdzies nawet stronke ich.
Wiec obie decydujecie sie na akademiki?
pozdrawiam:)
oops dwa razy wyslalo mi sie pytanie o akademikach..
cześć turyńskie studentki! Learning agreement już wypełniłam i moja koordynatorka erasmusa je wysyła (mam nadzieję że pójdzie jej lepiej niz z wiedzą na temat turyńskich akademików). A co do tych akademików to myslę (a moze się mylę?) że to najtańsza i najłatwiejsza forma załatwienia sobie lokum, no i zawsze jest sie wśród towarzystwa jakiegoś :) Co Wy o tym myślicie? Jakby co mój meil: [email]
Są są!!Tylko informacje o nich cięzko zdobyć mimo wszystko.Natomiast ceny takie same-pokój 2ka w akademiku 260 euro/miesiac (Lungo Dora) mieszkanie-250/260.
hej dla wszystkich zainteresowanych akademikami: http://www.edisu.piemonte.it/abitativi/residenze/lungodora.htm
ciao,
a to widze ze juz sporo osob sie znalazlo chetnych na studia w Turynie...
bene bene..
hej tusinka! jak po wakacjach? ja teraz ostro ucze sie do egzaminow uuuuuu, pierwszy juz w srode... daj znac.. :)
hej,bylo super szkoda ze czas tak szybko mija;-)teraz znowu w Holandii ale tylko odliczam kiedy w koncu pojawie sie w Turynie w wakacje;-)
milego dnia
hej!

Ja tez juz w Londynie od 2 tygodni, super sie bawilam, moj chlopak byl u mnie:(( teraz musze zdac egzaminy i jade do domku na 2 miesiace, do Turynu 14 wrzesnia, zabukowalam juz bilet. Po egzaminach napisze jakiegos maila:) scikam mocno !
lena
czesc lenaa...
to zycze powodzenia na egzaminach !!!!! trzymaj sie tam ...
mail mile widziany ;-)
hej lena
wiesz co, na zdjeciach te akademiki wygladaja calkiem calkiem..
mam nadzieje ze w rzeczywistosci teaz tak jest;-)
Cześć ja też zaczynam studia w Turynie na wydziale językowym. Kurcze, jak do tej pory bylam zadowolona z mojej decyzji, jednakze po przeczytaniu malo pochlebnych opinii pod adresem tego kierunku zastanawiam sie czy to dobry wybor. Jesli bedziesz miala ochote sie skontaktowac to napisz na adres [email]
czesc:)Sporo nas bedzie na tych studiach w Turynie:):):)Sympatycznie!Wszyscy jestescie juz w Turynie?
Malwinka,chcesz studiowac jezyki obce, tak?
Wybralas curiculum dla obcokrajowcow?Ja sie zastanawiam.
Mnie czeka jeszcze w poniedzialek zlozenie ostatnich dokumentow..iii zaczynamy:):):)
powodzenia wszystkim
czesc malwina ty studujesz w turynie?? ya czytalem twoja post, niestety nie mowie dobrze po polsku ale ja mam przyjemonosc nauczyc polskieho dlaczego ya kocham krakow, najlepsza miasto!!! czy te chcesz cytasz mie moj mail jest [email] moj imie jest Giacomo i jestem wlochem!!
ZAKWALIFIKOWAłAM SIE DO TURYNU NA ERASMUSA NA SEM. ZIMOWY 2008. JESTEM ARCHITEKTURY, CZY KTOS ROWNIEZ Z TEGO WYDZIALU WYJEZDA W TYM SAMYM TERMINIE?:) PISZCIE MAILE: [email]
Turyn to wspaniale miasto - zapraszam!

ewamichal.blogspot.com
Temat przeniesiony do archwium.
61-76 z 76
| następna

« 

Programy do nauki języków