UP Kraków - włoski - 2010/2011

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 96
no wreszcie !:P ;))

hmm mysle ze jednak prosciej bedzie sie tutaj dogadac zeby ustalic termin i miejsce spotkania niz z kazdym osobno na gg xD Ale ja podam swoje to piszcie !:P 5146196 ;)

A w sprawie planu zajec to ja dzwonilam na uniwersytet i Pani mi powiedziała, ze beda pod koniec wrzesnia podane na stronie oraz bedzie informacja w sprawie spotkania dla nas, czyli studentow 1 roku ;) Pozdrawiam !:P
a jeszcze jedno ;)

Proponujcie tu termin i miejsce spotkania ;) Bo trzeba sie razem jakos dogadac ;p ja w Krk bede od 24 wrzesnia, jednak polecam spotkanie w dniach 27-30 wrzesnia ;)
No to ja proponuję termin - 28 września :) Miejsce - no tutaj to już niech się wypowie ktoś kto zna Kraków lepiej :) Najlepiej coś w centrum, żeby łatwo było znaleźć :)
28. - brzmi całkiem dobrze :D Co do miejsca, to może Galeria Krakowska ? Wiem, wiem, można zaproponować 1000 ciekawszych miejsc, ale jednak bliskość dworca jest w tym wypadku chyba zaletą, bo może ktoś akurat będzie wtedy jechał do Krakowa ? :)
Wariant nr 2 może być taki, że dla ułatwienia spotkamy się w tej nieszczęsnej galerii, a potem ruszymy w świat na poszukiwanie jakiegoś odpowiedniego miejsca. Hmm... ? :)
O, też miałam zaproponować Galerię Krakowską :) Mi pasuje ;]
jak dla mnie termin i miejsce bomba ;p aczkolwiek jestem za wersja nr 2 zeby sie spotkac w Galerii i wyruszyc na poszukiwania ;p
czesc dziewczyny:)
jestem tutaj pierwszy raz, juz zdazylam przeczytac wszystkie posty, mysle ze spotkanie integracyjne to bardzo dobry pomysł!!!! mi pasuje 28 bo akurat dzien wczesniej przyjezdzam do krk i miejsce tez bardzo dobre:D tylko jeszcze ustalmy o ktorej gozinie:D
Ewelina
Siema, Ewelina :) Cieszę się, że nasza grupa się powiększa :) Ja też do Krakowa w poniedziałek jadę :) No ja myślę, że koło południa, po południu, koło 13-14, ale nie wiem jak wam pasuje :) Ja jestem otwarta na wszelkie propozycje :)
no no coraz wiecej osob ;p

hmm mnie pasi w sumie wszystko bo wyjezdzam juz jutro z rana do Krk na stałe ;) to moze ustalmy ze juz na bank ten 28 wrzesnia. A co do godziny to myslalam, ze bardziej cos kolo 18 ;) Ale to od Was oczywiscie zalezy ;) Ja sie dopasuje. pozdrawiam !:*
no ja tez myslalam zeby tak wieczorkiem sie spotkac ale to juz Wy zdecydujcie :D i jeszcze gdzie w tej galerii??:D
Może krakowskim targiem około 16 ? ;)
O, dziewczyny jest informacja o inauguracji:
INAUGURACJA ROKU AKAD. 2010/11
DLA STUDENTÓW PIERWSZYCH LAT STUDIÓW LICENCJACKICH -
WYDZIAŁ HUMANISTYCZNY - 1 października 2010 r.
11. Język włoski - godz. 12.00 sala 252 ul. Podchorążych 2
;)
ja kurcze pewnie nie bede mogla isc na spotkanie;/ bo niestety przyjezdzam 28 do krakowa i pewnie nie zdaze:) jezeli by sie dalo przeniesc spotkanie na 29 to bylalbym szczesliwa a jesli nie to nic sie nie dzieje spotkamy sie juz 1 pazdziernika:)
Dziewuszki, co robimy ze spotkaniem ? Niestety i 28 i 29 już blisko, więc trzeba podjąć męską decyzję w tym (w większości) babskim gronie :)
Hmmm, no to jak chcecie ;] mi pasuje i 28 i 29 :)
Mnie też odpowiadają te dwa dni :)
Hey wszystkim! Również jestem zainteresowana spotkaniem i pasuje mi jutro i pojutrze ale fajnie by było w końcu się konkretnie umówić. Mi pasuje bardziej w dzień niż wieczorem, ale mogę się dostosować ;)
Hej dziewczyny, to ja proponuję 29 września o godz.15-16 pod Galerią Krakowską :)
Wcześniej nie mogę bo Puchar Ligi Mistrzów przyjeżdża ;]
A mogłabym mieć do was prośbę? Bo ja dziś wyjeżdżam i nie bede miała internetu. Czy mogłabymi któraś z was wysłać smsa z inf. jak to z tym spotkaniem? 51[tel], dzięki wielkie :) ;*
Pisałam smsy z Angus i nasza propozycja to 28 o godzinie 16 w Galerii pod McDonaldem.
Teraz z resztą sobie pomyślałam, że jeśli ktoś nie mógłby się spotkać jutro to pojutrze można się spotkać drugi raz no albo dla niektórych może to być pierwszy ;P ja bym mogła na dwa razy :)
ciao belle anzi belli :) nie było mnie tu chyba ponad rok i jak pięknie teraz znaleźć na fioletowej ludzi, z którymi prawdopodobnie za niedługo się zobaczymy :P bo tak cośmi się zdaje :P:P ja niestety jestem z świata i do Krakowa przyjeżdżam dopiero w czwartek wieczorem. Ale życzę Wam milusiego spotkanka :P
Może najlepiej spotkać się tego 29 ? Wtedy chyba już więcej osób dotrze na miejsce :)
Ok mi pasuje to może być 29 o 16 w Galerii pod mcdonaldem?
dla mnie super :)
no to jesteśmy umówieni ;P do zobaczenia :)
mi tez pasuje:D do zobaczenia:) chodzi o mc na dole na poziomie -1?
No 29 to dobry dzień o 16. Będę obowiązkowo:) Mi też wydaje się, że chodzi o tego Mc na dole;P
Tak chodzi o tego McDonalda :)
Aż trudno uwierzyć, że wreszcie zapadła jakaś decyzja... ;) Świetnie ! Stawię się na pewno :)
ja tez bede xD
witam! tak przeglądam ten wątek i postanowilam napisac. jestem tegoroczna maturzystka i bardzo chcialabym studiowac italianistyke, tylko pytanie gdzie :D do tej pory myslalam o UW i UJ ale moze moglybyscie powiedziec mi jaki byl prog z matury w tamtym roku? i czy trzeba miec mature z polskiego na p.rozszerzonym? :) dziekuje za wszelkie informacje :D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 96

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano