WŁOSKI INSTYTUT KRAKOW ?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
Hej chcialbym sie zapisac na kurs do Wloskiego Instytutu Kultury w Krakowie. Czy mozecie mi cos o nich powiedziec ? Jak prowadzone sa zajecia ? Chodzil tam ktos a moze ktos sie tez zapisuje ? Ja sie chcialbym zapisac na kurs od podstaw bo dopiero zaczynam swoja przygode z tym jezykiem. Jestem za to wiekim milosnikiem Wloch :D I jeszcze jedno pytanko jaki polecacie kurs normalny czy intensywny dla zupelnie poczatkujacego, ale za to z wielkim zapalem :D:D:D ? Pozdrawiam :)
Hej..Z mojego dużego już doświadczenia zdecydowanie nie polecam Instytutu, naprawdę. Są lepsze miejsca. Mają duże grupy, w których ciężko się rozmawia, a poza tym wykładowcy to w większości ludzie z uniwerku, którzy jeszcze teraz mają czas ale potem tylko "odwalają" kursy w Instytucie bo po prostu mają co innego na głowie. Poszukaj czegoś innego, z całego serca Cię do tego namawiam :) zwłaszcza, jeżeli dopiero zaczynasz. Jak chcesz, napisz mi swojego maila, to pogadamy już nie na forum. ;) Trzymaj się i powodzenia!!
Hej. Hmmm dziwne a slyszalem nawet na tym forum, ze to wlasnie w Instytucie jest naljepiej. Aha mam na mysli tylko Krakow bo tam studiuje :) Chcialbym zaczac nauke bo zawsze lubilem Italie :D a ich jezyk jest poprostu cudowny :p Ucze sie juz angielskiego i tez wlasnie szukam kursu w jakiejs szkole jezykowej ( chyba wybiore Poliglote) Troche sie dziwie bo wszyscy mi mowia ze wloski nie jest do niczego potrzebny :/ no ale teraz znajac angielski moze sobie poradzic wszedzie, prawda ? Wloskiego chcialbym sie pouczyc takj dla siebie, dla przyjemnosci :D Wedlug mnie nie ma najmniejszego sensu uczyc sie jakiegos np. niemieckiego jesli sie go nie lubi. Moj meil [email] [gg]
Dziwne? Nie wiem czy dziwne ale prawdziwe..co do Poligloty, nie jest tam chyba najgorzej, chodziłam tam na hiszpański i jakoś się dało wytrzymać. To czy włoski jest potrzebny czy nie zależy od tego co chcesz potem z nim robić ale zaręczam ci, że po angielsku we Włoszech będzie ci ciężko..nawet jak już znajdziesz kogoś kto zrozumie ciebie to może się zdarzyć, że ty nie zrozumiesz jego..;) Jak lubisz włoski to się ucz, czemu nie :)) popieram :)) Ale nie w krakowskim Instytucie.. ;)
No to juz sam nie wiem. Bylem pewny ze sie tam zapisze. A mozesz cos polecic w Krakowie ?? Wiem ze po angielsku we Wloszech jest ciezko. Da sie cos nauczyc w Poliglocie, mam na mysli tym razem angielski ? Bo chce sie podszkolic jeszcze i gdzies wyjechac. Zastanawiam sie teraz dlaczego sporo osob mi polecalo Instytut skoro piszesz ze tam jest kiepsko. A Ty tam chodzilas ?
Drogi Moro, ja sama jestem lektorką, więc rynek i możliwości szkół w Krakowie znam bardzo dobrze... Mogę polecić, ale nie na forum. Nie chcę robić kryptoreklamy ;)
Ok rozumiem napisz jak bedziesz miala chwilke czasu na meila. Z gory dzieki.

a moj nick to po hiszpansku ;p
Ja robilam kurs w instytucie wloskiego i bylam nawet zadowolona, ale wszystko zależy od tego kto prowadzi tam kurs. Tam prowadzą zajęcia z "Rete" i z tego co wiem w innych szkołach językowych też korzystają z tej książki. Pozdrawiam
to odezwij sie na maila [email] chciałbym wiedzieć gdzie najlepiej w krakowie zapisać sie na kurs włoskiego ??? dzieki
hej Irvin! moglabys sie rowniez do mnie odezwac w sprawie krakowskich kursow? [email]
hejka Irvin! dolączam się do prośby o info w sprawie najlepszych szkól językowych w kraku, tez planuję się zapisać a skoro orientujesz się w temacie chętnie skorzystam z twojej rady :) mój mail: [email] pozdrawiam!!
Ja chodzilam na nauke na ulice Basztowa 1.Na domofonie napisane jest: ITALIANO FACILE.Chodzilam tam tylko dwa tygodnie ale nauczylam sie wiecej niz niejeden po calorocznym kursie.Idz i sprobuj.Polecam.Poznalam niedawno dziewczyne,ktora swietnie mowi po wlosku nie bedac nigdy we Wloszech a nauczyla sie tegojzyka wlasnie na ITALIANO FACILE.
hej czy moglabys takze do mnie wyslac maila gdzie w krakowie najlepij uczyc sie wloskiego?Sama mam nienajlepsze doswiadczenia z instytutem a nei chcialabym przerywac nauki Dzieki z gory
hej ludzie pomóżcie :))) temat dobrze znany! gdzie w Krakowie można sie nauczyc włoskiego? poza instytutem, gdyż mam złe doświadzczenia stamtąd!!! proszę o radę
hej czy mogę cie prosic o rade w tej samej kwestii - bede wdzieczna
A ja natomiast zdecydowanie Italiano Facile nie polecam, czego jak czego ale tego na pewno nie :) Kogo interesują jakieś sugestie, czy ewentualne rady na temat włoskiego w Krakowie to proszę napisac do mnie maila, postaram się odpowiedzieć najlepiej jak umiem. I jeszcze jedno, to że ja nie polecam Italiano Facile czy czegoś innego nie jest w żaden sposób skierowane przeciwko osobom, które były z tego zadowolone, proszę mi się tu nie obrażać ;)) Saluti da Irvin
sory ale zapomnialam podac maila w sprawie szkol wloskiego [email]
Irvin prosze cie czy moglabys skontaktowac ze mna sie na maila , interesuje mnie szkola wloskiego chodzilam do Italiane Fac.... i nie polecam:(((.Moj email to [email] . serdecznie dzikuje
Irvin, prosze podaj mi rowniez namiary na jakies dobre kursy z jezyka wloskiego. Bede pardzo wdzieczna.Pozdrowka.Moj email: [email]
Irvin. Czy możesz także mi doradzić, którą z krakowskich szkół językowych wybrać (chodzi mi o włoski)? Będę bardzo wdzięczna. Muszę się szybko zdecydować. Mój email: [email]
Irvin - również ja prosiłbym o poradę dot. jęz. włoskiego i szkoły/kursu. Mail to [email] Z góry dzięki
Ja rowniez bede wdzieczna za informacje o dobrych kursach jezyka wloskiego. Z gory dziekuje, podaje maila: [email]
Droga Irvin! Ja również proszę o pomoc w kwestii wyboru szkoly nauki wloskiego, bardzo prosze! Pozdrawiam, [email]
LUDZIE IRVIN POLECA UPADAJACA JUZ PROFI LINGUE BO JEST TAM LEKTORKA !! Wloskiego mozna sie nauczyc w Instytucie oraz w IT Facile. Polecam takze Poliglote.
Zgadzam się z niewciskajkitu- chodzę na kursy w it.facile- i naprawdę polecam- już samo podejście do kursantów świadczy o poziomie nauki- jescze raz polecam
witam Irwin, jak milion innych osob bardzo Cie prosze o kontakt w sprawie wloskiego, spedzilam 2miesiace w slonecznej Italii i naprawde chce sie nauczyc tego jezyka. slyszalam wiele opini na tema instytutu i juz sama nie wiem co myslec. skrobnij do mnie jak najszybciej, bede wdzieczna z a pomoc. moj mail: [email] CZEKAM NA SZYBKA ODP., POZDRAWIAM! :)))
Dlaczego nie polecasz szkoly Italiano Facile?Dopiero co sie tam zapisalam i chcialabym wiedziec co mnie czeka i czy nie popelnilam bledu.
Z gory dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam
Kaska z Krakowa
Może jakieś konkretne uzasadnienie? Jakaś konkretna opinia?
Chciałabym poznać opinie na temat Italiano Facile!
Chodzilam do italiano facile i do instytutu i nie polecam ani tego ani tego. W italiano facile przede wszystkim nie podobalo mi sie to, ze lektor gadal duza czesc czasu po polsku !!!i tym sposobem tracilismy czas zajec nie osluchujac sie nawet z melodia jezyka.
W istytucie sa duze grupy i wolne ( zbyt wolne dla mnie ) tempo nauki.
na razie chodze do instytutu ale planuje przerzucic sie na lekcje prywatne, takze jesli czyta to jaki lektor/native dajacy lekcje, to prosze o kontakt na [email] pozdrawiam wszystkich sympatykow jezyka i kultury wloskiej!!!:)
hej! zaczynam czegos szukac i tez bylabym baaardzo ciekawa Twojej opinii :) doswiadczenia ze szkolami jezykowymi mam niewielkie bo przez prawie dwa lata chodzilam tylko do jednej - na angielski do gama bell i bylam z trybu w jakim nauczaja bardzo zadowolona. co jest i gdzie jest na wysokim poziomie jezeli chodzi o wloski?
pozdrawiam, moj mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa