Tanie loty do Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 132
Bardzo prosze was o pomoc. Jak moge sie dostac na Sycylie, zeby bylo w miare tanio? Znacie jakies linie lotnicze ktore oferuja takie loty ? I ile taka podroz kosztuje? Bardzo dziekuje z gory za pomoc
O ile wiem, Centralwings lata do Catani raz w tygodniu, jesli w miare wczesnie sie rozejrzysz, mozesz kupic bilet raczej tanio, ale nie wiem, jak to wyglada teraz w lecie (ja sprawdzalam na wiosne i mozna bylo sie zmiescic w 4oo zl). Powodzenia!
hej, czy ktoś orientuje się jak daleko od lotniska w Boloni (na którym ląduje Centralwings)
znajduje się dworzec kolejowy?
Ta informacja jest bardzo cenna dla mnie, dziękuje
z lotniska na dworzec jedzie sie autokarem (ok.15 - 20 minut jazdy)
Godziny odjazdu znajdziesz na stronie lotniska.
hej a kiedy wybierasz sie do Bolonii moze w połowie czerwca?? a moze ktoś inny leci do Bolonii ok 15 czerwca linimi Centralwings z W-wy??
A ja mam pytanie o loty do wenecji. W sumie znalazłam tylko na LOT.pl ale niestety sa mega drogie. Z rzymu dojechac za bardzo nie ma jak a nawet jakby bylo to w ogole sie nie orientuje. Miasto docelowe to Mestre, gdyby to w czymś pomogło ...

z góry dzieki za odp!!:)
zalezy skad masz zamiar wyleciec..ja np ostatnio lecialam z hapag loyd z wenecji do berlina, mieszkam w Szczecinie, wiec jak dla mnie, to nie daleko.
Stronka: www.hlx.com
a poza tym znalazlam fajna wyszukiwarke lotow:
http://www.whichbudget.com/pl/
powodzenia w szukaniu:)
1 bacione
z katowic, krakowa i ewentualnie wrocławia. mieszkam w gliwicach wiec to byłoby najdogodniejsze:)

thx za odp zaraz to oblukam:)
Jesli mialabys dojezdzac z Rzymu to juz chyba lepiej pojechac autobusem bo te zatrzymuja sie w Mestre... A LOT jak nie ma zadnej promocji to jest jednak drogi.
ale lepiej 2h lotu niz 20 w busie ;P ale chyba na nic innego nie moge liczyc. dzieki za pomoc :*
ludzie ...czy ktoś leci w połowie czerwca do Bolonii z W-wy liniami Cenrtalwings??
Tak masz racje, jesli mialabys poleciec z Krakowa lub Katowic do Wnecji to tak...ale jesli masz kombinowac...np z warszawy...i leciec do Rzymu lub Mediolanu...i pozniej dojezdzac to juz chyba lepiej wsiasc do jakiegos autobusy...tym bardziej, ze z Katowic do Wenecji to jedzie chyba mniej niz 20 godzin...Tak wlasciwie jeka jedziesz noca i pospisz troszke to mozna wytzymac...Poszukaj jeszcze jakis tanich lotow , moze sie cos pojawi...
Hej! Mam pytanko. Kto się orientuje w autobusach? konkretnie chodzi mi o autobus do Mediolanu, jaki koszt i w ogóle... bo jednak te tanie linie wcale nie wychodzą tak tanio ;) z góry dziękuje... pozdrawiam!
hmmm, może jednak zerkniesz na www.travel.sk/skyeurope/pl/ . Fakt u nich jest tanio, ale gdy dokonuje sie rezerwacji dużo wcześniej, ja kupiłam bilecik za 200 zł w obie strony, własnie do Mediolanu, ale to było 2 miesiące temu...Życze miłej podróży i owocnych poszukiwań
Jesli chodzi o autobusy to wejdz na strone :
http://www.eurolinespolska.pl dawno nie jezdzilam autobusem ale chyba te zrzeszone w eurolines sa najpewniejse...
Niestety trzeba duzo wczesniej rezerwowa...teraz bilet pod koniec czerwca do Rzymu kosztuje juz przeszlo 400 a nawet 500 zl netto w jedna strone :) W tym wypadku chyba lepiej skorzystac z "drogich linii" ...bo pewniejsze a cena zblizona.
no niewiem jak do rzymy ale ja dzis kupiłam bilet do Bolonii w Eurolines w dwe strony i zapłaciłam 513 zł
..aha zapomniałam dodac ze wyjezdzam za 2 tygodnie i z tego co wiem to miejsca jeszcze są ....
Do rzymu jesli chodzi o autobus pewnie niewiele drozej...te ceny o ktorych pisalam wczesniej to na "tanie loty"
Hej! A czy ktoś z was wie czy jest dogodne połączenie z Bolonii do Mediolanu?? Pociąg czy autobus i jak się to prezentuje cenowo... bo centralwings londuje w Boloni ale leci z Okęcia a to dla mnie bardzo wygodne tyle że musze się dostać do Mediolanu ;) z góry dziękuje, pozdrawiam...
moim zdaniem to najszybciej do Mediolanu dostaniesz sie pociągiem, pociągi często kursują; podróz taka trwa ok 2 godz a cena biletu to (+-) 10 euro zalezy jekim pociagiem pojedziesz ....a kiedy wybierasz sie do bolonii??
najlepiej wejdz na www.trenitalia.it i sama zobacz co ci najlepiej pasuje i o kótrej godzinie ..Pozdrawiam
Dzięki wam bardzo za pomoc... udało mi się kupić jeszcze w miare tanio bilet w centralwings no i jade.. i nie bede musiała tłuc sie pociągiem z Bolonii do Mediolanu bo po mnie wyjadą ;) pełen luksus ;) POZDRAWIAM
z Warszawy do Caserty samolotem .Jak tam sie dostac czy sa takie loty? moze ktos ma wiadomosci.Bede wdzieczna za pomoc.
http://www.whichbudget.com/pl/
Ok a moze ktoś jest zorientowany o tanich przelotach z Berlina do Rzymu,słyszałem ze zagrosze mozna polecieć.
pozdr.
www.airberlin.com
www.easyjet.com

za grosze mozna poleciec rezerwujac bilety z co najmniej 2 albo nawet 3 miesiecznym wyprzedzeniem.

powodzenia :)
a ja mam pytanie!czy znacie jakies tanie linie wloskie ?z rzymu do brindisi?????blagam napiszcie!!!!!to dosc wazne!!musze sie tak przedostac w jak najkrotszym czasie!!!!!!!!
Dzieki ,ale musze wysłać dziewczyne z dzieckiem ,zero jezyka do caserty ,chyba jednak autobusem .Bedzie cieżko,ale na miejsce ich dowioza.
Tak naprawdę sa loty o połowę tansze :-)
Ale czy cena podana przez np: easyjet to cena całosci przelotu, czy moze dochodza jakies dopłaty.
Prosze o pomoc
Dziekuje
Dochodzą jeszcze opłaty lotniskowe i dodatkowe opłaty manipulacyjne. A jeśli bagaż np będziesz mieć cięższy niż 20 kg (WizzAir) to dodatkowo za każdy kg płacisz chyba 6 euro. Ale wychodzi i tak taniej niż busem ;)
Powodzenia.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 132