Tanie loty do Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 132
ja lece wizzair. trafilam na promocje za 3zł. w sumie za 304zł w obie strony!! niestety ceny szybko sie zmieniaja. 15min pozniej bilet do wloch byl za 150zł
Ole!!!!
zamierzam sie wybrac do jakiejs wsi ( biblione) w okolicach Wenecji - czy ktoś moze już starał sie pokonac tę trase? samolot( np do Mediolanu,Boloi,Verona)->bus/train na miejsce???

podroz pod koniec sierpnia wiec moze jakies promocje sie trafia? aha- czy znacie jakas stronke z info o podrozach we Wloszech ( busy, pociagi ) ALE NIE WLOSKOJEZYCZNĄ :)!!!
pzdr
wejdz na stronke: www.wakacje.pl
Potem kliknij na forum a potem wybierz kraj Wlochy. O Bibione znajdziesz tam mase informacji, jezdzi tam sporo Polakow na wakacje.
thanx za info - zaraz ajrze
pzdr
mam pytanko. czy moze ktos leciał z neapolu do krakowa z przesiadka w berlinie. chodzi mi o to czy ten lot z neapolu jest punktualny i czy napewno mozna zdążyc na lot do krakowa.
hej, mam pytanko. czy moze ktos leciał z neapolu do krakowa z przesiadka w berlinie? chodzi mi o to czy ten lot z neapolu jest punktualny i czy napewno mozna zdążyc na lot do krakowa?
www.centralwings.pl

Tanio i sprawdzone naprawde tylko czym wczesniej kupisz tym taniej
z Boloni do Rimini jedzie pociąg, jechalam tak z Rzymu, a przesiadke mialam wlasnie w Boloni.tylko ze jakos chyba w srodku nocy byla ta przesiadka no i w Rimini bylam o 7 rano. to bylo 2 lata temu. bilet chyba nie drogi, bo ok 15 euro, ale calosc- Rzym-Rimini. Powodzenia. Daj znac, tez sie tam wybieram
Ten momencie Ja pracuje w pociagu a teraz jestem pod BOLOGNIJ i RIMINI S;-))))))))hihihihihihihihi!
Bibione w sezonie to polskie miasto:P bylam tam pare razy i za kazdym razem niemusialam sie wysilac:P jak nie polski to angielski:P
ja tam polecam LOT. Moze nie tak strasznie tanio 130 euro najtaniej za 1 osobe ale za to punktualnie a nie to co te tanie linie. Polecam i Pozdrawiam =))
Hejka,mam pytanie odnosnie bagażu,chodzi mi o Centralwings,czy wszystkie linnie lotnicze mają takie samo ograniczenie,20 kg i 5 podreczny?Bo wybieram sie 1 raz samolotem konkretnie Centralwings i nie wiem czy nie zrezygnowac,autokarem wezmę ile chcę,20 kilo to tak malo:(

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje,pozdrawiam
w centralwings od czerwca nie ma lotow wroclawmediolan, warszawamediolan szkoda :(
Witaj, wracajac z Włoch mam zawsze ten sam problem :)))) butelki z winem - ważą tony! Rozwiązuje to w prosty sposób, szukam kogoś kto ma niewielki bagaż i proszę byśmy "razem się zważyli", butle upycham do plecaka a laptop w rękę, razem mój podręczny waży jakieś 30 kg ale nigdy się do mnie nikt nie przyczepił. Jeśli wybierasz się z całym dobytkiem to polecam autobus.
ale przeciez w autobusie tez jest ograniczenie, kazdy moze zbrac 1 bagaz gratis, ktory idzie do bagaznika, a do autobusu tez nie mozesz zabrac za duzo bagazu, bo niby gdzie je wlozysz. Jak ostatnio jechalem eurolines to zdarzylo sie ze jedna kobieta miala tak duzo bagazu i nawet na srodku na przejsciu ustawila i wszyscy byli wsciekli ze problemy z przejsciem sa , a na koncu pilot wycieczki dal jej kare 150 zl i sie skonczylo.
Ja jezdząc autokarem nigdy nie mialam problemu,30-40 kilo,jedna walizka,no troszkę duza i nigdy nie musialam doplacac,wiadomo ze sobą do autokaru to tylo jakis bagaz podreczny,w torbie albo jakies jedzonko a nie cala walizka.No ale jak mi napisalas ze 30 kilo to moze nie bedzie tak zle,ja jade na 3 miesiące ale zawszes sie nazbiera tego wszystkiego,książki zawsze duzo miejsca zajmują.Ale jeszcze to musze przemyslec,w zasadzie cena biletu jest taka sama,tylko ze samolotem to 2 godz a nie 24
Napisales oczywiscie,przepraszam Katowiczanin.Zle przeczytalam,dzieki za info,pozdrawiam
Oj książki, to jest straszny kloc, na ogół buszując czy w Rzymie czy w Boloni po "dyskontowych" księgarniach, kupuję masę kolorowych albumów głównie zwiazanych z historią sztuki, geografia Włoch. Nigdy ich nie zabieram, wolę wysłać paczką. Paczka średnio waży 25 kg, kosztuje mnie wysiłek poczekania na autobus do Polski :( spóźniają się koszmarnie, i poproszenie kierowcę o dowóz do Polski. (prośba warta 10euro)
Mam pytanko, czy zawsze jak przesyłasz paczkę przez kierowcę autobusu to jest wszystko ok, paczka bez uszkodzeń i w całości dociera na miejsce?. I czy można za "pomocą" kierowcy autobusu przekazywać np. walizkę ? Z góry dzięki, pozdrawiam :)
Jeśli przesyłam książki, a tylko te przesyłam, to po prostu mówię że są to tylko książki. Raz paczka była naruszona, ale z racji tego że to książki dla złodzieja były bezwartościowe :) Słyszałem że ludzie w ten sposób wysyłają pieniądze ale ja jakoś nie mam zaufania do kierowców więc wartościowe rzeczy raczej do samolotu.
mozna pociagiem :) kosztuje 8 EURO :)
to ty chyba nie widzialas ladnych miejsc .....
sprobuj z easyjet
hej! u nas inaczej jeździ się stoem, tam autostrady! ale polecam, byłam i wszystko suuuper:) chociaż byłam własnym autkiem nie widziałam autostopowiczów
Jeśli ma kto torby odebrac- nieważne czy W Polsce czy we Włoszech, to możesz spokojnie autobusem nadać- jak jechałam ostatnio to dziewczyny dawały torby do Wenecji i płaciły 8 euro.Tylko fajek nie wolno wkładać- to w razie kontroli, szczególnie w Austrii
Za ile lecicie do Włoch w okresie wakacyjnym? Pytam z ciekawości. I ile ważą wasze bagaże bo ja się boję, że mój plecka będzie ważył ponad 20 kg, a może nie?
125 zł centralwing.pl z Wawy do Bolonii, powrót z Orio al Serio /Mediolan do Kraka, 23 euro, skyeurope.pl, na terenie Włoch podróżuję pociągami - najdroższy bilet nocny ekspres kuszetka z Bolonii do Reggio di Calabria 55 euro, za wszystkie bilety płaciłem kartą przez internet.
...chyba duzo wczesniej przed wyjazdem kupowles te bilety na samolot...teraz w centralwings jesli ktos chce poleciec w wakacje do Rzymu lub Bolonii, zaplaci ok.500-600zl.(w 2 strony)
jesli chodzi o pociagi to warto sprawdzac strone www.treniitalia.it bo czesto sa tam promocje na nocne pociagi...nawet ok.25euro mozna zaplacic za pociag milano-reggio cal.
a normalnie taki bilet kosztuje ok.60euro!!!
A ja mam bilet z Rzymu na Sycyclię do Katanii pociągiem Inter City Notte za 15 E!
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 132