Aperitivo a Milano ?

Temat przeniesiony do archwium.
121-141 z 141
| następna
Zapiekanka spotkasz tez mojego meza:-)
Tak i pogadamy z NAPOLI,BUCCHI,CALAIO' i DE ZERBI.Co myslisz?Powiedz mi jak wygladasz na jutro.Odp mi tez na moje poczte [email]
no wlasnie..bo Salvatore pochodzi z Neapolu...hai presente Fuorigrotta e lo stadio San Paolo?
a domani
Przepraszam
troche dlugo sie laduje ta strona i zeby miec obrazek z imieniem i nazwiskiem
trzeba troche poczekac
ela
Nie da rady wydrukowac invito. Mozemy przyjsc bez?
teraz doczytalam dobrze i jest napisane, ze aby miec znizki trzeba wydrukowac zaproszenie, ale mnie drukuje sie tylko biala kartka z moim imieniem i nazwiskiem, moge to zrobic z CTRL+STAMP ale nie jest to zbyt czytelne...
mi rowniez wyszlo tylko imie i nazwisko...elami mowi,ze powinno wystarczyc...jezeli spojrzysz na dole strony wydrukowanej jest adres strony ,z ktorej to zostalo wziete...wiec wystarczy,no nie?w Palo Alto happy hour kosztuje 5 euro.najwyzej nie dostaniemy znizki-swiat sie nie zawali hihi

a wiec do jutra
chetnie nawiaze kontakt z osobami ktore pracuja i mieszkaja w Milano lub okolicy, ja tam czesto bywam a pracuje w Salsomaggiore Terme, pozdrawiam, Beata [email]
Ja mieszkam w Piaczency, jestes niedaleko mnie
Witam Wszystkich
poczytalam sobie troche Wasze rozmowy i widze ze nie podalam wszystkich informacji
"Aperitivo" bedzie po wlosku tzn. beda przekaski i to co zwykle sie daje na aperitivach wiec raczej nie trzeba jesc kolacji
Jesli chodzi o znizki
Wszyscy maja bezplatny wstep do dyskoteki obok ktora otwieraja pozniej
Elami
Katerina jestes z piacenzy??
Jesli twoj nick to tez twoj adres poczty int. to napisalam ci maila.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wieczorem ;))
Alessa,
wyslalam Ci maila, pa
Elu, bardzo dziekujemy za miły wieczór!To była fantastyczna inicjatywa. Poznaliśmy bardzo sympatycznych i ciekawych ludzi. SErdecznie pozdrawiamy. Anetta i Paweł
Dziekuje Wam za przybycie :)
Mam nadzije ze powtorzymy za jakis czas "Aperitivo"
pozdrawiam Wszystkich
Ela
kochani nawet nie wiecie jak mi przykro ,ze nie udalo mi sie przybyc na nasze spotkanie...do ostatniej chwili bylam pewna ze z Wami bede...a tu masz babo placek:-)
slyszalam od dziewczyn,ze wszystko udalo sie znakomicie...ciesze sie bardzo...i mam nadzieje,ze takich spotkan bedzie wiecej...
szczegolne pozdrowienia dla Eli,ktora to wszystko zorganizowala

buziaki dla wszystkich
Kasiu przepraszam że z innej beczki. Dzisiaj miala wrócić żona z włoch pracowała w okolicach milano mam tylko nr. tel.pomożesz mi poszukać jej bo obawiam się że coś się stalo a niestety mój wloski kończy się na kil;ku slowach tak że nawet w rozmowie z policją nic nie powiem po włosku. Jeszcze raz przepraszam ale jestem przerażony tyle u nas się słyszy o złym traktowaniu polaków, na wszelki wypadek podaję adres e-mail'owy [email]
Andrzej
adres mailowy to: [email]
w poprzednim poście nie wiem dlaczego wydrukowany jest inny
Kasiu dziękuję i przepraszam już się znalazła przyjechała innym środkiem lokomocji
Pozdrawiam
hejka,
od listopada bede mieszkac w mediolanie. czy planujecie w tym miesiacu jakis wypad? chetie bym poznala nowych ludzi?
pozdrawiam
spotkajmy sie na poczatku listopada, moze w weekend, milano.. kto chetny??
spotkajmy sie w piatek 9/11 albo sobote 10/11 albo niedziele, kto chetny? w cetrum milano, albo moze corso como... moje ulubione miejsce :)
Temat przeniesiony do archwium.
121-141 z 141
| następna