Hej!ja mieszkam 10 km na polnoc od Mediolanu, a ty gdzie mieszkasz?pozdrawiam!
kami-pl
05 paź 2006
Hej Sloneczko! A my sie chyba znamy? :) Ja tez jestem z Pn.Milanu:)
[konto usunięte]
05 paź 2006
hej ja jestem z Novary może sie kiedys spotkamy czy ktos bywa w tych rejonach ???
kami-pl
06 paź 2006
Jeszcze tam nie bylam, ale moze...:) A moze Ty zrobisz sobie wycieczke do Mediolanu?
[konto usunięte]
09 paź 2006
Hej sloneczko,a dokladnie skad jestes?
-Magda-
09 paź 2006
ja tez z mediolanu! :)
Sloneczko78
09 paź 2006
Hej Batik,
ja jestem z miasteczka Nova Milanese, kolo Monzy, a ty?
i rzeczywiscie Kami, to ja!znow sie spotykamy!:)
pozdrawiam serdecznie!
[konto usunięte]
12 paź 2006
Czesc ja jestem z Monzy...orgaznizujemy cos?Medilan..okolice..wyapad na piwo kawe..hm?
kami-pl
12 paź 2006
Jestem za:) Gdzie i kiedy?
[konto usunięte]
12 paź 2006
:)Mmmm..moze przyszly weekend 21.10..sobota..12..13..jak Wam pasuje..a gdzie hm..pewnie Mediolan jest najlepszym miejscem..jakas znana kawiarenka w centrum..pub..jakies sugestie?Co Wy na to?buziak
[konto usunięte]
13 paź 2006
ja tez jestem z mediolanu mieszkam ttu 3.5 roku Bruzzano i piwko ok
cze Batik Magda Agucha moje gg 8[tel]tak jak wy mieszkam w mediolanie i chetnie wyskocze na piwko
kami-pl
13 paź 2006
Przyszly weekend mam wolny, mozemy przyjsc, ale bardziej o 15. Moje [gg] .A na jakiej ulicy jest ten bar? Nie znam Mediolanu zbytnio... Jak sie rozpoznamy? Tylko babki czy faceci tez moga?
A tak poza tym, to zapraszam w ten weekend do Lissone. Sa dni Lissone i trzydniowa festa! Od dzisiaj sie zaczelo:)
[konto usunięte]
13 paź 2006
wszyscy rodacy / w mediolanie polakow malo fajnie ze widze gg /sie zgadamy dokladnie przypominam moje [gg]
[konto usunięte]
16 paź 2006
To jak pisze sie jeszcze ktos na sobote 21/10 po 15h czekamy????????????????
[konto usunięte]
16 paź 2006
Jasne,ze sie piszemy:):):)Przynajmniej ja:)
[konto usunięte]
16 paź 2006
Hej:) Ja jestem w Mediolanie dopiero od tygodnia, ale tez chetnie przyjde:-) [gg] Pozdrawiam
[konto usunięte]
18 paź 2006
zajrzalam tutaj dopiero wczoraj i sie zdziwilam tyle nowych wpisow ale to dobrze,pozdrowienia dla wszystkich....
[konto usunięte]
19 paź 2006
hejka, od listopada bede mieszkac w mediolanie. nie znam jezyka a chetnie poznalabym jakis ludzi. wiedze ze planujecie jakies wyjscia, mam nadzieje ze w listopadzie rowniez i bedzie sie mozna dolaczyc?
pozdrawiam i do zobaczenia :-)
[konto usunięte]
19 paź 2006
Ok 15.30 sobota Duomo Mediolan..przed pomnikiem pasuje Wam..z tego co wiem Tomek sie pisze..mam nadzieje,ze jeszcze ktos sie..buziaki, milo bedzie spotkac sie w gronie Polakow:)
[konto usunięte]
20 paź 2006
Hej Agucha!robicie spotkanie?a kiedy?i w jaki dzien?to moze tez bym sie przylaczyla
[konto usunięte]
20 paź 2006
Hej speenka!Podaj swoje gg lub e-maila,zawsze bedzie milo miec znajomych z Polski.Pozdrawiam
[konto usunięte]
20 paź 2006
czesc Batik, I wszyscy inni :-)
bede zagladac na strone w poszukiwaniu newsow, ale gdyby ktos chcial napisac...
moje [gg] .
narka