poszukuje znajomych z okolic Milano

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67
speenka a to moje [gg]
Czesc Batik, robimy robimy..ale zobaczymy co z tego wyjdzie..,tak czy inaczej jutro o 15.30 na Duomo pod pomnikiem..bede ja, Tomek..kto jeszcze?
ja mieszkam w vicenzy i mam 20 lat niestety do milano nie mam czasu pojechac moze kiedys zrobimy spotkanie w vicenzy moje [gg]
Ja bede z moim narzeczonym Piotrkiem i moze jeszcze jednym kolega.
ale sie wkurzylam chyba jednak nie bedziemy...a tyle czekalam :(
Hola:):):)Dzieki Tomek za spotkanie w Milano:):):)moze nastepnym razem uda nam sie "zwerbowac" nieco wieksza grupke;););)pozdrawiam, bacio bacio
To ja dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!
I jak bylo? Duzo osob przyszlo? Tak nam bylo przykro,ze nie mozemy byc, ale mialam rozmowe o prace:(
ciao jestem nowa do milano przyjezdzam w sobote i tez chetnie poznal polakow mieszkajacych w tym miescie ciao...
Bylo bardzoooo sympatycznie:):):)Proponuje zorganizowac wieksze spotkanie..zeby przyszlo odrobinke wiecej osob...nie wiem kiedy Wam pasuje..podajcie jakis weekend..naprawde fajnie byloby zrobic wspolny wypad na piwo..kawe..bacio
tak! tak! tak! kawa bylaby bardzo mila! My jestesmy gotowi w kazda sobotke od ok 15.00 wiec tylko czekamy na znak:)
ok..16?przyszla sobota o ile sie nie myle to chyba 4.listopad..mmm...Piazza Duomo przed pomnikiem i idzieny na kofiiiii:):):)...co Wy na to?Moze tym razem sie uda spotkac w wiekszym gronie:):):)Buziaki
Nam pasuje:) Juz sobie zapisalam w kalendarzyku i nie ma mozliwosci zebysmy nie przyszli:)
OK MOZE JA TEZ W MIARE MOZLIWOSCI SIE POJAWIE....,)
Hej!ja bywam bardzo czesto w Mediolanie i chetnie poznam kogos z Polski tutaj:)jestem do 3.11 wiec napiszcie do mnie na [gg] co i jak!bacci!
hejka, ja chetnie sie przylacze. jak sie rozpoznamy?
poszukuje znajomych z mediolanu moje [gg] pracuje tutaj jako kierowca a weekendy mam wolne a niewiem gdzie mozna spotkac rodakow i odstresowac sie
Mmmmm super:):):)Jak sie rozpoznamy..hmmm...moze niech kazdy trzyma jakas gazete w rekach..:):):)Jakies sugestie?bacio
mysle, ze to bedzie intuicja (hahah) a tak naprawde to ja bede mowila glosno po polsku wiec sie zrozumiemy w lot:)
czesc ....ale wam zazdroszcze.....
agucha jak tam Monza? mieszkałam pół roku i tesknie jak cholera...moze macie jakas robote na oku dla dziewczyny?moje [gg] pozdrawiam was wszystkich dobrej zabawy
aneta
a moze niech kazdy trzyma kwitka w reku hehhe zartuje a tak wogole to ile osob przyjdzie na to spotkanie?fajnie by bylo jakby to byla wieksza grupka.
Hej dziewczyny:):):)Mmmm..no mam nadzieje,ze sie spora grupka zbierze:):):)Ajjjj...ale zimniutko sie zrobilo..brrrr..pierwszy raz bede spedzac jesien i zime w Italii..i jakos ciezko mi to sobie wyobrazic..brrr..:):):):)A Monza..mmm..calkiem calkiem..mala,ale bardzo klimatyczna,co do pracy..ja niestety nic nie wiem..:(Buziaki i do zobaczenia w sobote:):):)papatki
poszukuje lekarza polaka pracujacego we Wloszech,prosze o kontakt [gg]
czesc
zobacz na strone http://www.barpolska.com/lavoroprolungatoPL.asp
praca jest legalna i na czarno nie mozna
elami
Ja melduje 3 osoby:) Do zobaczenia jutro!
hallo hallo ja tez chce wyjechac do wloch ta zimna polska mnie dobija ... ale nie mam z kim .. szukam odwaznych kolezanek ktore by chetnie zorganizowaly ze mna...
i ja tez bede :-)
Czesc Patka..tu tez sie zimniutko zrobilo..moze nie tak zimno jak u nas..ale naparwde nie jest za cieplo..dzis np 13 stopni..ajjjj....po 4 miesiacach wysokich temperatur..to naprawde sie czuje..a moze tylko ja taki zmarzluch jestem...:P
Do zobaczenia jutro o 15:)
kurcze ale tu jest teraz na minus.. przynajmniej dzis w nocy ma byc -8 .. no do czego to podobne ..??
My tez postaramy sie do was dolaczyc. Moze spotkajmy sie przy pomniku od strony katedry. Latwiej bedzie sie odnalezc. Podrowionka.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia