poszukuje znajomych z okolic Milano

Temat przeniesiony do archwium.
61-67 z 67
| następna
Hejka, ja jestem z Busto Arsizio (blisko Malpensy) i tu tez jest zimno... dzis o 9-ej bylo tylko 5 stopni (w cieniu). Zaczynam sie przeziebiac :-(
Czesc dziewczyny,dzieki za spotkanie,musimy koniecznie powtorzyc aperitivo:):):)Martula trzymam kciuki,Monika powdzenia w nowej pracy:)buziak
Cholera to chyba jakies fatum! Wczoraj wstalam z katarem,bolem gardla i glowy i leze jeszcze w lozku. Ale do trzech razy sztuka. Na nastepny aperitiv musi nam sie udac. Sorki za niedotrzymanie slowa, bylo mi wczoraj przykro, ze nie moglismy byc. Mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie:)
czesc aga no niestety nie udalo sie bo rodzina nie jest gotowa juz mnie przyjac a ja do czwatku sie musze ewakuowac .....kurcze...chyba bede musiala wracac do polski albo poo swietach cos wykombinuje tym razem bardziej pewnego...noi studia tutaj oczywiscie to marzenie...pozdrowionka...ciao
Ojjjj..Martula...buuu..szkoda..mam nadzieje,ze jeszcze mze cos uda sie znalezc..sprawdz wszystkie stronki i gazetki..moze jednak jest szansa..trzymam kciuki papatki
hejka,
na prawde mi przykro ze sie nie udalo!!!
do czwartku jeszcze 2 dni moze cos sie uda, bede trzymac kciuki.
pozdrawiam
kurcze no niestety...ale jak wroce do polski to bede szukac moze po swietach uda mi sie przyjechac .....zycze wam powodzenia i wiecej spotkan ...
Temat przeniesiony do archwium.
61-67 z 67
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia