ZARĘCZYNY

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Czy wasi mezczyzni tez szaleja za maskotkami? Za kazdym razem jak przyjezdzam albo on do mnie obowiazkowo musi byc jakis mis :)
dziewczyny nie prezenty są ważne,ważniejsze są chwile spedzone razem, wymyślcie jakies ciekawe miejsce, cos nowego i niezapomnianego.
Pamiętam jak rok temu spędzilismy ten dzień.
Kupiam specjalnie czerwoną pościel,różne baloniki i wstążeczki porozrzucane w całej sypialni.Romantyczna muzyka-świece i MY DWA ZAKOCHANE GOłąBKI.
Zaczelo sie od zareczyn a piszemy o walentynkach... he he... Dzis kupilam suuper bielizne... Mysle by zrobic w walentynki kolacje i suuuper seksownie wygladac... Tylko mam problem, ja nigdy nie gotowalam zadnych wloskich potraw... :-( jakos dam rade... Mysle,he he albo moze lepiej wybierzemy sie do restauracji??? Sama nie wiem...
Daj z siebie wszystko , na pewno mu sie spodoba taki prezent. Ugotuj cos z owocami morza:)
no niestety tak ja nie lubi zadnych owocow morza... Zobaczymy co z tego wyjdzie a potem sie pochwale wam... pozdrawiam
witam wszystkich:)
to ja tez moge sie pohcwalic, ze tydzien temu moj ALE mi sie oswiadczyl...przyjechalam do Niego po 4 miesiacach rozlaki i w ten sam dzien, w domu mi sie oswiadczyl:) Nareszcie hehe po 3 latach:)
moi rodzice juz wiedza, ale za 2 tygodnie przyjezdzamy do Polski (razem z jego rodzicami)i...chcialam zapytac te dziewczyny, ktore sie zareczyly bez udzialu swoich rodzicow...czy Wasi ukochani pytali pozniej ojcow o wasza reke , a mamusie dostaly kwiatki???W sumie w Polsce jest taka tradycja a my sie wlasnie zastanawiamy co powinnismy zrobic :) Moj italiano nie mowi az tak swietnie po polsku a jak mu przyjdzie pytac mojego ojca o zgode na slub to chyba fes komedia wyjdzie z tego, ale przynajmniej bedzie zabawnie a nie sztywno:) hehe
Jezli macie jakies doswiadczenia w tym temacie to napiszcie, bede wdzieczna za kazda porade:)
pozdrawiam
Alw Wam fajnie... Ja praiwe 3 miesiące temu zerwałam zaręczyny z Polakiem- okazał się...ehhh....szkoda pisać :( ale pomarzyć fajna rzecz...
Dziewczynki czy możecie napisać w jakim wieku jesteście Wy i Wasi włoscy partnerzy...
Buźka ;)
>dzien, w domu mi sie oswiadczyl:) Nareszcie hehe po 3 latach:)

NARESZCIE? Hmm ja z moim chłopakiem jestem już piąty rok, i JESZCZE mi się nie oświadczył. Może coś z nim nie tak! :D ;))) Jak wróci z pracy to go przebadam ;))

PS. Uwierz mi, jak na Włocha, po 3 latach to i tak szybko.
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę