pffff??

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 90
Mała Izka tego typu faceci to zwykli palańci,prawdziwy mężczyzna NIGDY nie będzie się chwalił z kim był w łóżku a jeżeli to robi to znaczy że ma jakieś kompleksy i to zazwyczaj „łóżkowe"
dokladnie!
taki wyscig mnie rozsmiesz!
mezczyzni mysla, ze jak sie chwala swoimi podobojami to sa super extra. owszem moze w oczach kolegow tak, ale to chyba o nas, kobiety chodzi nie?! wiec secondo me nie ma sie czym chwalic!
osobiscie uwarza, ze facet, ktory to robi chce podwyzszyc swoje ego, pokazac jaki on to jest, a g...prawda!!!!
Kuba nie masz racji ja napisałam jak wy podchodzicie do tego i że nam kobietom wcale się to nie podoba,i nie chodzi tu o Włochów tylko o meżczyzn generalnie.Nie odpowiedziałeś mi dlaczego jesteś tak krytycznie ustosunkwany do Polek.
"oczywiście nie mówię że ja znam bo wcale nie jest dobrze z moim włoskim" jeśli umiesz czytać.... sprawdzenie a cale przetłumaczenie to różnica nie wiem czy wiesz po 1... pfff i dla mnie to żadna kompromitacja po 2.... na prawdę.... heh i nie proszę o tłumaczenie jakichś chorych zdań czy coś... ja mówię o osobach które W OGóLE nie mają pojęcia o języku..u mnie małe bo małe ale jest jakieś...
do asia.h...
Teraz znasz język,ale jakiś czas temu? Też zaczynałaś od zera więc dlaczego tak łatwo przychodzi wam krytyka innych.Ja nigdy nie korzystałam z tłumaczenia na forum,chodziłam na prywatne lekcje a potem uczyłam się sama,ale nigdy nie przyszło mi do głowy krytykować innych nawet jeżeli te wątki do tłumaczenia czasem są intymne.Po prostu to nie moje życie i nie moja sprawa.
a ja korzystalam z tlumaczenia na forum(z wl na pol) i nie wstydze sie tego:)a teraz sama chetnie pomagam,dziekuje wszystkim,ktorzy wtedy mi pomogli:)
ależ oczywiście że się cieszę...
wlasciwie troche dziwnt ten temat.ok rozumiem mozna byc ciekawym jak sie takie pary dogaduja, ale wlasniemiedzy innymi jest po to forum zeby sobie pomagac i uczyc sie.ja jak pojechalam pierwszy raz do Wloch umialam powiedziec "buongiorno" "ciao" "come stai" i pareinnych podstawowych zwrotow.
to forum mnie nauczylo jezyka wloskiego i bardzo dziekuje forumowiczom za pomoc!
lilona muszę Cię rozczarować - oni to robią prawie tak samo jak my!
JA ROWNIEZ:-)Mala izka masz racje,tylko ze to nie ciekawosc,a od razu krytyka i wysmiewanie:(
i daj zyc innym bez przesady..., hahahah a po prostu się dziwię jak tak można... przecież nie mówię opamiętajcie się ludzie,przestańcie itp itd....
niech robią co chcą... ich sprawa... a ja mówię co myślę...
moze i nie napisalas "opamietajcie sie ludzie"...ale pomimo wszystko Twoj wpis byl nie na miejscu...brakuje Tobie taktu..a to gorsze niz krytyka sama w sobie...

mozna wiedziec jak Ty uczylas sie wloskiego?
"...dziwię jak tak można.." no ja moge ci odpowiedziec na moim przykladzie, ze mozna!!! na poczatku poslugiwlam sie slownikiem. jak dzis czytam jakies stare maile do mojego chlopaka to mam niezly ubwa. mysle, ze on tez mial go co nie miara ;D, ale dzieki forum moja znajomosc jezyka znacznie sie poprawila. wiem, ze moj chlopak pewnie mial czasem trudnosci zeby sieporozumiec, a nie rozmawialismy po angielsku tylko od samego poczatku po wlosku, ale praktyka czyni cuda! dzis rozmawiamy plynnie, a jak zabraknie mi czasem jakiegos slowa to on mi pomaga i tak tez sie ucze. wiec jak wiedzisz jest to mozliwe jak najbardziej!!!!! pozdrawiam;D
wakacje we Włoszech->-> słowniki->-> różnego rodzaju książki... ciągle się uczę...
lilona czyli niczym nie różnisz się od innych.Wiekszość zaczynała właśnie w ten sposób naukę języka,tym bardziej nie powinnaś się dziwić.
hahahahah... sposób nauki się nie różni...
???
???
NO WLASNIE...;D
z czego ten głupi śmiech? reakcja obronna?
przejaw wyzszosci
ale przekmiń to > nie zna języka, nie umie w ogóle mówić, widocznie się nie uczy... jak rozmawiają?? przez forum?? to mnie dziwi!!! ja nie pojmuję tego... jak można prosić kogoś o przetłumaczenie "kocham Cię kochanie, wiem że będziemy już zawsze razem"...skoro już takie słowa to chyba już troszkę razem są... i co i nie umie powiedzieć kocham cię?? czy kochanie... no jak tak?? dla mnie dziwnie... no ale jak widać tylko dla mnie... więc spokojnie... heh... MACIE RACJE:D.ale ja ze przy swoim zdaniu zostanę... spoko jak ktoś chce tłumaczyć co u was(...), jak mama(...), przyjeżdżam tego i tego niech ktoś wyjdzie(...)...
jakiej?
odpowiadam... żadnej...
no jak to jakiej?zna lepiej wloski od co niektorych forumowiczek
wiesz co?masz racje!!
takie watki byly juz poruszane..zdziwienie bylo identyczne-moje rowniez!
No ale ,do choroby,uwazam,ze sama krytyka na tak niskim poziomie i to ze strony osoby,ktora wloskim nie operuje, moim zdaniem jest nie na miejscu...

wiekszosc dziewczyn tlumaczylo,ze rozmawia w innych jezykach,wiec wytlumaczenie jest i mozliwosc na milosc rowniez
a co za problem zeby przetlumaczyc cos komus? a moze ktos do pewnego momentu porozumiewal sie po angielsku i chce napisac to co czuje po wlosku?
jak myslisz po co jest to forum? cgyba nie po to zeby sobie glupio dogadywac?!?!? sama nazwa tego forum "szlifuj swoj wloski" wskazuje na to, ze jest po to aby sie uczyc!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 90

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka