pffff??

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna
Ja rozumiem że może śmieszyć jak ktoś pyta o przetłumaczenie kocham cię czy coś takiego,ale może ta osoba nie chce popełnić błędu w pisowni.Twój tekst do poprawy też nie był na poziomie a jednak nikt go nie wyśmiał i ty jak zaczynałaś naukę to umiałaś tak jak większość parę słów podstawowych,teraz radzisz sobie lepij z językiem,napewno dużo rozumiesz ale to nie znaczy że upoważnia cię to do szydzenia z innych.
A zresztą w innym wątku udowadniamy, że język nie jest niezbędny do przyjemnego spędzania czasu, wystarczą usta:)
mala izka,tak wlasnie bylo w moim przypadku:)i na pewno nie tylko w moim,
chcialam sprawic przyjemnosc mojemu chlopakowi i powiedziec w jego jezyku,co czuję no i tak sie zaczela przygoda z tym forum,prawie rok temu;)a tak na marginesie JEZYK MILOSCI JEST NA CALYM SWIECIE TAKI SAM i to nie moj wymysl,tylko slowa madrego czlowieka,pozdrawiam;)
"Ja rozumiem że może śmieszyć jak ktoś pyta o przetłumaczenie kocham cię czy coś takiego" no... no na pewno nie chce popełnić błędu... myślę że wtedy pisze się p włosku i Ci ktoś sprawdza... a jak ktoś nie ma pojęcia to pisze właśnie tak... JA NIE OBRAżAM!!! ja się dziwię... a to dwa różne słowa...
Kasiu moje -jakiej było bardziej zdziwieniem,niż zapytaniem gdyż nie uważam aby była na takim poziomie językowym aby móc krytykować innych,wy które znacie świetnie język tego nie robicie a co dopiero ktoś kto się uczy.
lilona>JA NIE OBRAżAM!!! ja się dziwię... a to dwa różne słowa...<
Ja nie napisałam ci że ty obrażasz tylko SZYDZISZ z innych a to jeszcze co innego.
to wy mądre dziewczynki pomagajcie innym:D rozmawiajcie sobie, a już do tego tematu nie wchodźcie.. bo może ktoś czeka na tłumaczenia to po co czas marnować na takie tematy!!!

BEZ ODBIORU....
ALE BYłO żE OBRAżAM TEż...
Ja ci to napisałam?
[wpis usunięty]
> Moje zdanie jest takie ze kobiety nie znajace jezyka... a po krotkim
>czasie pobytu we Wloszech bedace w stalym zwiazku z wlochem... to
>zwykle kurwy sa.

>Ale w dobrym swietle to naszego kraju przedstawia i jest mi za takie
>osoby wstyd. Rownie dobrze mozecie dziewczyny isc pod latarnie dawac dupy.

obraziles/as conajmniej 80% forumowiczek!
k_woza ile Ty masz dziecko lat, że tak brzydko się wyrażasz?
k_woza jestes zwyklym dupkiem!!! my jestesmy kurwy?mam u nas przerabane zeby nie powiedziec inaczej!!!
fajny z ciebie palant!
jestes smarkaczem, ktory jest zazdrosny! ciekawe czy na zywo w gebie tez jestes taki mocny?!?!?!
Kamil ma 20 lat ale zachowuje się jak ...........
Kamil.Wiekszosc z fioletu ma mezów Włochów.A jesli ty kobiety nazywasz zakretami to źle swiadczy o tobie.Czy tak nazwiesz siostre,matke jeśliby zwiazały sie z Włochem?
Diavolino i inne kochane dziewczynki. Szkoda nerwów :) Następnym razem ignorujcie. Ja tak robię. Coś mu nie pasuje? To pod latarnią znajdzie się i dla niego miejsce :)) Moja siostra jest z Włochem, rozmawiają na "obrazki, migi, po angielsku" i powiem wam tyle - to właśnie jeszcze bardziej zbliża. A jeśli ktoś potrzebuje sie wygadać i jest szalonym romantykiem niech zacznie pisać wiersze :P Hahaha, śmiać mi się chce z takich ludzi co jadą po innych i potem mają radoche :D Naprawde, dziewczyny, ignorujcie bo inaczej sie nie da :*
Diabli a zwłaszcza Diablice musza byc i są cierpliwi.Mnie naprawde niewiele potrafi wyprowadzic z równowagi.W moich wypowiedziach jest wiecej ironii niz zniecierpliwienia
oj Kamilku małe dziecko z Ciebie)
Hm.. może żeby nie ciągnąć i nie tworzyć nowych nieporozumień zakończycie temat :))
Inf.Chociaz raz nie wyskakujesz jak goły zajac z pokrzyw.jednak od czasu do czasu dasz sie lubic.Chcesz trochę smolistej polewki?
diavolino może być i smolista polewka
Ja też chcę ;)
> Moja siostra jest z Włochem,
>rozmawiają na "obrazki, migi, po angielsku" i powiem wam tyle - to
>właśnie jeszcze bardziej zbliża

W jakims tam moze stopniu i zbliza. lol.
Ale jakie to ma znaczenie jak miedzy tymi ludzmi zapewne nie ma prawdziwego uczucia, bo czym sie mogla kierowac Twoja siostra przy wyborze swojego partnera- wygladem, pieniedzmi? fajnym samochodem? bo napewno nie charakterem- zeby kogos pokochac trzeba najpierw druga osobe dobrze poznac.. z tym tez sie nie zgodzicie? widze, ze kobiet o ktorych napisalem w poprzednim poscie jest na tym forum conajmniej kilkadziesiat jak nie kilkaset i tworzy sie wzajemne kolko kurewskiej adoracji- inaczej tego nie nazwe.
I zeby nie bylo nie jasnosci- nie mowie ze w kazdym przypadku tak jest, ze poprzez zwiazek z wlochem staracie sobie zapewnic lepsza przyszlosc, ale napewno w zdecydowanej wiekszosci jest dokladnie tak jak napisalem.

Ktos napisal, ze jestem zazdrosny- kolejny zalosny argument i proba podbudowania wlasnego ego- dziewczyno... szczerze mowiac to mam Cie w dupie, nie znam Cie, nie widzialem Cie, nie rozmawialem z Toba twarza w twarz, jestes gdzies na drugim koncu swiata i naprawde, uwierz mi... nie jetsem o Ciebei zazdrosny. ba! najprawdopodobniej nawet nie mialbym ochoty z Toba porozmawiac gdybysmy sie mineli na ulicy.

Napisalem jak ja sie zapatruje na zwiazki, ktorych dotyczy ten watek. Jestem przekonany, ze takie zdanie jak ja ma wiele osob obiektywnie oceniajacych ten temat i zdrowo patrzacych na swiat-nie przez pryzmat pieniedzy i statusu.

Pozdrawiam.
To nadstawcie gardziołka bo gorąca.Skoro nie ma Ambry z nalewka dziadka to bedzie smółka procentowa.Tylko potrzebna nam jakas dziewica z ganku.
K_woza !!! Chyba nie nazywasz mojej siostry k...????????
Wiesz, poznała jego charakter gdy był "wśród tłumu" czasem same słowa nie wystarczą. Wystarczy obserwacja. Oczy. Ale zgodzę się, że mówić TRZEBA umieć! Z tego względu moja siostra także zaczęła się uczyć Włoskiego. Czyli jednak coś w nim widziała :D

--pominę fakt, że kieruje się wyglądem:D--

Ahh.. i chyba się nie zrozumieliśmy. Moja siostra nie bierze z nim ślubu! Przelotna znajomość :D Sama ona tak mówi. Poza tym.. poznali się na tych wakacjach. Hm.. więc spokojnie można to zaliczyć do wakacyjnych miłości.

A jak nazwiesz kogoś, kto w polsce żyje z ukrainką? Albo z hiszpanką? Japonką? Jest jakaś różnica? NIE! Ech... no ale Ty konkretnie mówisz o przypadkach... więc już się nie odzywam.
Koniec tematu.
k_woza ale jestes nudny!!! a wyzal sie jeszcze wyzal!
pwiedz co ci jeszcze na sercu lezy! masz do tego swietna okazje!
nich ci ulzy chlopczyku!
ja sie z ciebie smieje!! :D
Wampirze Serce.My tu,ja wszyscy Diabli,dopiero sie rozgrzewamy smolista nalewka
i szukamy dziewicy z ganku lub coś w tym stylu(ZBOWiD wie o co chodzi prawda 53,G-G i inni?)
No kochani,muszę rozpalic pod kotłem.Idę wiec do pracy na nocke.Nie chcem ale muszem
k_woza musisz jeszcze dużo o życiu się nauczyć. Może swoje zdanie trzymaj dla siebie. Często jest to wina naszych rodaków że Polki chcą cudzoziemców. Bardzo nie ładnie jak facet swoje kompleksy wyładowuje na dziewczynie:
http://www.wloski.ang.pl/jak_ozywic_zwiazek_19066.html
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka