Cześć!chciałam prosic was o poradę i wszelkie informacje jakie macie, mam 20 lat i od pół roku jestem z włochem, on mieszka w sardynii i przyjeżdża do mnie co jakiś czas na parę dni, pierwszy raz sie tak zaangażowałam, ale trochę boje się o przyszłość, nigdy jeszcze u niego nie byłam ze względu na moich rodziców, którzy mi na to nie pozwalają, może kiedy wkrótce go poznają zmienią zdanie, bo to dla mnie bardzo ważne żeby zobaczyć jak żyje, jak wygląda jego dzień, czy potrafiłabym tam kiedys zamieszkać, a moje pytanie dotyczy tego jak wygląda tam życie, jak z pracą, zaczynam teraz drugi rok studiów, tylko, że studiuję gospodarkę przestrzenną a to nie jest raczej międzynarodowy kierunek, w Polsce nie powinnam mieć problemów ze znalezieniem pracy, ale jak to jest tam? czy ciężko znależć pracę po takich studiach dla polki? nie chcę zmywać garków, albo pracować jako hostessa, ale czy jest jakas szansa na znalezienie pracy tam związanej z moimi studiami? zwłaszcza chodzi mi o północną część sardynii, z góry dzięki