Pytanie do forowiczow z Polski polnocnej

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 88
a ja wiem ,kim jest gelato
achaniol, chciałem Cię poinformować ze koleżanka Ance werbuje na forum hiszpańskim naiwne dziewczyny do podobnej pracy. Pozdrawiam
Sluszna uwaga, ale grzeczność wymaga aby odpowiadać na pytania lub powiedzieć, ze się nie zna odpowiedzi.
Przepraszam, ze zasmiecam temat, ale o regon i nip pytalam kilka razy na różnych tematach na forum i prywatnie, a odpowiedzi nie dostalam.
W 2005 roku urzędnik INPS,przekonywał mnie że nie mam prawa starać się o rodzinne na córkę gdyż Polska nie jest w uni,nie udało mu się bo byłam dość uparta,poszedł więc do swojego przełożonego zasięgnąć informacji...potem było mu trochę głupio.
Na południu(Zakopane) pingwinów nie ma,ale są za to renifery:)
Dziekuje skarzy-pyto,ze poswiecasz mi swoj cenny czas .Postanowilem odpoczac od was.Moglbys mi to przetlumaczyc.Mam nadzieje ,ze jest to o mojej witalnosci i sile przebicia.Jakos jestem dziwnie spokojny:)))
Myślę że koleżanka Anka zrobi to lepiej
Zakopane jest swietne,tylko tych ceprow warszawskich za duzo.Ale moj wloch ,chyba nie zna slowa renifer.:)
53, a po co ci nip i regon ,do wyslugi lat?
ok inf. ale widzisz dziewczyna pisala odnosnie tematu, wiec dlaczego mamy ciagle ja gnebic. Juz nie moze napisac nic na forum ? skoro widzales na forum j.hiszp. ze sie oglasza to pisz tam i uswiadamiaj naiwne dziewczyny.a tu zakonczmy juz ten temat hosstessy i inne. Nikogo nie bronie, ale zaczyna sie to byc nudne, ciagle o tym samym. Widzisz my sie z Panem Geniem nie lubimy, tez mamy ciagle jazde prowadzic w kazdym watku? Raczej nudne by bylo :D a tak jak my raz na miesiac malutka wymiane zdan zrobimy to i zabawnie jest :D
Aniu przepraszam, za skarzy-pyte .
Nie. Jeśli chcesz wiedzieć co to jest regon i nip i do czego służy, to wpisz sobie w google i dowiesz sie. Nie bede tego przeklejała na forum, bo po co zaśmiecać?
anca smile a czytalas we wloskiej prasie o tej prostytutce co ma teraz zaplacic 75 tys podatku,bo jak dotad nie placila podatkow od otrzymywanych od klientow wynagrodzen.Jest precedens, po niej pojda pod noz fiskalny nastepne.
"La gente dà buoni consigli quando non può dare il cattivo esempio"
Czesc wszystkim potworom z bagien :D
".Postanowilem
>odpoczac od was"

"slowa,slowa,slowa.Nic nie znaczace klepanie"
co chcesz przez to powiedziec?
---przymiotniki z malej litery--

Stokrotka? :D
przyklej ,tyle tego juz jest ,ze pingwiny to maja w ........
hehehe, dobre :DDD
Drodzy forowicze, chciałbym zwrócić waszą uwagę na to, że niepotrzebnie i niesprawiedliwie zarzucacie koleżance anca smile jej działalność na tutejszych kolorowych forach. Zauważcie proszę, że w odróżnieniu od, dajmy na to, tematów politycznych a tych, dotyczących innych krajów, niż Włochy w szczególności, sutenerstwo, którym para się koleżanka anca smile, dotyczy rejonu Italii a jako takie STANOWI INTEGRALNY ELEMENT KULTURY WłOSKIEJ, WIEC WPISY TEGOż SUTENERSTWA DOTYCZACE NIE MOGA BYC KASOWANE, GDYZ ZAWIERAJA SIE W TEMATYCE TEGO FORUM.
53, od was trojga,ale nie od reszty.To bylo o pingwinach.:D Kto nie widzial pingwina ,zawsze ma najwiecej do powiedzenia.Pani juz dziekujemy.
gelato chce zostac druga stokrotka :) ale za cienki edek jest ... :D
SLUSZNA UWAGA :D
biedna stokrotka
biedna stokrotka haha
Przykro mi, ale nie musze ulegać twoim sugestiom. Poza tym tylko ciebie to interesuje wiec nie musze tylko dla ciebie tracić czas i energie. Są to ogólnodostępne informacje i widze potrzeby wyreczać cie.
mialo być: nie widzę. :P
...zaczynam cos pisac i wszystko kasuje..nic nie wysylam ..mam dosc wszystkiego,mam full roboty,nie rozdrabniam sie i odeszla mi ochota do zabawy..
a tu potwierdzam bylo nawet w TV i wszystkich gazetkach...
Wypowiadaj sie za siebie.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 88

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka