Dziwka - Współczesna Magdalena

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
obstaje przy tym cale zycie ;nie wierze zeby Maria Magdalena byla prostututka,to Kosciol chcac umniejszyc jej role w zyciu Chrystusa,byla jego zona ,dal mu dziecko,corke.Kosciol chcial zepchna kobiete w dol,umniejszyc jej znaczenie bo to my dajemy zycie.Kosciol tzn.mezczyzni...trwa to dotad...do dnia dzisiejszego..przykro mi.Poruszyl mnie ten temat tu na forum
Kod da Vinci dal mi duzo do myslenia. Szanuje każdą wiare i ludzi postepujących zgodnie z dekalogiem.
53 - genialne w swej prostocie; kazda wiare ale z jedynym dekalogiem.
a ja nie szanuje zadnej wiary, szanuje kazdego czlowieka.
to co jest w Kodzie Leonarda,zanlam do 20 lat i zafascynowalo mnie to,Jezus by nie wybral prostytutki na zone,byla najawrtosciowsza kobieta jak wowczas isniala,Zyd bez zony nie mialby posluch u innych
wyscie chyba nie przeczytali poslowia(chyba tak sie nazywa tekst na koncu ksiazki), a tam czarno na bialym,ze to wszystko co w niej jest to bzdura.
gostek-autor sprawnie poprzeplatywal pare rzeczy i sensacja osnul tylko dla zabawy, rozglosu, a nie po to by mu uwierzyc - ta ksiazka to tylko fikcja.
Obywatelu, nie zauważyleś "i"
Czytalam posłowie, a ty pewnie nie czytałeś tych odnośników, które znajdują sie na dole strony ksiazki.
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia