Najgorsze aperetivo polacco na jakim bylam!!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna
SweetKate84 nie wiem czy czytałaś jak potoczyły się losy naszej wspólnej znajomej:
http://www.wloski.ang.pl/Do_inf2_27739.html
SweetKate84 a to żeby Ci przypomnieć:
http://www.wloski.ang.pl/malzenstwo_25099.html
No i mądrala się znalazł!
Witam,
dziekuje bardzo za szczera krytyke
"Aperitivo polacco" powstalo zeby w koncu Polacy zamieszkami na obczyznie mogli sie poznac i jak beda chcieli nawiazac znajomosci.
Nigdy nikomu nie obiecywalam nic za darmo na mojej stronie bylo podane ile kosztuje wstep. Jesli chodzi o bigos to na forum zwrocilam sie z prosba kto mi pomoze w gotowaniu bigosu i niestety nikt sie niezaofiarowal. Jesli chodzi o obecnosc Polakow to przyszli ci co chcieli nie moge nikogo zmusi widac ze reszta nie jest zainteresowana tego typy spotkaniem. Jesli chodzi o obecnosc Wlochow to jestesmy w wolnym kraju i przychodzi kto chce na spotkanie. Jedynie co nawalilam z muzyka i bardzo za to przekraszam.

Pozdrawiam Elami
Witaj Ela, właśnie weszłam na Twoją stronę, i ... zauważyłam, że tam się roi od błędów (zorganizÓj, 4 luty - zamiast lutego, znaleŚć). Można by troche nad tym popracować, bo miło się czyta coś, co jest dobrze napisane :)
Witam,
bardzo mi przykro ze nie przyszlas do mnie i nie powiedzialas mi wszystkiego wprost, musze zaprzeczyc temu co napisalac.
W cenie 8 euro jest wliczona konsumpcja + 1 drink -cena jak na mediolan normalna, nie wiem czy wychodzisz wieczorem od czasu do czasu i dla czego ciebie to tak zdziwilo.
Kazdy przy wejsciu dostal kartke z napisem bar polska za okazaniem ktorej dostal kieliszek wodki po 23. Po 23 ja rozdawalam bilety z ktorymi sie szlo do baru i za 2 drinki sie placilo 10 euro.
Gdzie jest to klamstwo ?????

Elami
Witaj,
bardzo przepraszam tych co sie czuja oszukani,
nie mialam zamiaru nikogo oszukac, wstep sie zawsze placilo, za szatnie sie placi wszedzie jak myslalas ze wszysto bedzie za darmo to przepraszam
Elami
Na nastepny zlot zapraszam do mnie na chate :) bigosu nie bedzie no chyba, ze ktos przyniesie :) Ja moge zagwarantowac kurki w occie, bo mam zbunkrowany sloik na wazne okazje.Salatke zrobie jakas... Wodke gorzka zoladkowa tez mam. Muzyka polska ... no jakies mam fasolki. Dyskoteki nie obiecuje, bo mieszkam w bloku. Wjazd gratis :)
heheheheeh, filantrop sie znalazl.
Otwieraj listę gości. Ja pierwsza :DDDD
Ok :) to juz jestesmy dwie ;-)
Jak to "dwie"?
Wprawdzie nie gajowy,ale interesujące to hmmm...A,gdzie?
spoko gieniu, nie ekscytuj sie, to nie watek o transach i innych zboczeniach. ja baba jestem.... a gajowy bo przeciez nie istnieje gajowa.
Aha.
do ksiezniczki bambi czy jak jej tam - proponuje ci krolewno nastepnym razem wez na impreze 3 kolezanki i poproscie o 2 drinki na spole tkzw:) czy ty kobito kpisz sobie z ludzi czy jak?:) od lat organizuje sylwestry , wyjazdy majowe wakacyjne itp i jeszcze nigdy mi sie nie przydazylo zeby ktos chcial wejsc na krzywy ryj:) wiadomo - chcesz sie zabawic to trzeba zaplacic - za darmo nic nie ma
i jeszcze 1 pytanko:
a jak chodzisz do kawiarni to tez z kolezanka i bierzecie 1 kawe na pol?:)
Dziewczynko jesli cie nie stac na ten wstep to po prostu odpusc sobie zamiast narzekac:)

do organizatorki - nie przejmuj sie zawsze sie znajdzie jakas czarna owieczka co marudzi:) to normalne - niestety wszystkim nie dogodzisz, chociazbys sie nie wiem jak starala:)
Gajowy!!! A ja mam wisniowke i kabanosy! Przyniose! to kiedy??
Kabanosy jak najbardziej :) moze w ktoras sobote ????
jak masz czas w ten weekend to mozemy zaczac od kawy w okloicach Duomo :)
w ten nie moge, ale w nastepny chetnie :) [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje