nowy sklep w milano

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 137
eee tam ceny !!! kielbaskie za kaaaazda, kaaaaazda cene !!!
*kielbaske kupie-mialobyc, chyba sie dzis troche niewyspalam ;)
Oj tak! Parowki! Mam nadzieje tez na kefirki i maslanki :) Jaaa! Jak czytam ten watek to tylko glodna sie robie!
a kiszona kapucha???uwielbiam ja wcinac...i ogorasy tez:D:D:D no ciekawe co tam bedzie w tym sklepie!Ja juz mam liste co kupie no i sie ciesze ze jakis geniusz wpadl wreszcie na ten pomysl:D:D:D
Czesc, dzisiaj tam bylam i rozmawialam z kobitka - to chyba ta co otwiera, i mowila, ze prawdopodobnie otworza w przyszly poniedzialek, tzn . nie ten lecz nastepny, ale zalezy od dostawcow bo troche nawalaja. Podala mi ta strone - www. polandia.it gdzie bedzie wszystko napisane. SMACZNEGO!!!
no wreszcie jakies konkretniejsze informacje, bo juz wszystkie panokcie obgryzlam z tych nerwow !!! dobra to ide na kawe dziewzynki :D
ul-la-la dzieki za blizesz info:)No to tylko czekac na otwarcie:)Pozdrowcia!
Maja kiszona kapusta jest tutaj w sklepach normalnie. Ja ja znalazlam w duzej puszce i nazywa sie "krauti" czy cos takiego.
Ja czuje juz zapaszek kielbasy, ogoreczkow kiszonych itd. :D ceny pewnie beda wysokie ale raz na jakis czas napewno pozwole sobie na zakupy :) czekam z niecierpliwoscia na otwarcie :)
Na stronce jeszcze nie ma produktow, ale sa kategorie i bardzo mnie ucieszyly produkty piekarnicze, tzn bedzie polski chlebek!
Jak dla mnie to wystarczy, zeby ceny nie byly wyzsze od wloskich, bo jesli beda na tym samym poziomie co np. w esselunga to bede wolala wspierac polskie produkty. TERAZ POLSKA!!!
ula-la-la, TAK TRZYMAC, ja tez sie przylacze.
i ja:)juhuuuu niech zyje Polska:)Kocham Polske jak nie wiem i bede ja wspierac wszedzie!!!!!
Dlaczego ja nie moge znalesc strony tego sklepu. Wychodzi mi tylko jakas organizacja z Rzymu o takim samym adresie.
Aiutoooo...
ciekawe czy bedzie mielonka turystyczna :-D
najodwazniej byloby wspierac ja z kraju ....
sprawdz czy dobrze wpisujesz adres, mnie sie dobrze otwiera www.polandia.it
Ja wpisuje w google i nic. Z jakiej wyszukiwarki korzystasz?
sorki, kiedy otwieraja ten sklep?
Na stronie piszą wszystko:
http://www.polandia.it/negozio/
Ok udalo sie ale przez wirualna polske
Ula-la-la ja tez tak mysle. Jesli tylko ceny beda mniej-wiecej takie same, to ja tez bede polskie kupowac. Ciekawe ile bedzie wysylka kosztowac.
Jak tylko sklep otworza, to niezly nalot Polakow bedzie :)
odliczam dni,godziny,minuty,sekundy do otwarcia pierwszego polskiego sklepu w Milano:)
ja juz chyba zaczynam wariowac, .... kiedys robilam duze zakupy raz na jakis czas zeby miec zapasy, a teraz chodze i skubie to co potrzebne, bo jak tylko mam na cos ochote to mnie nachodzi mysl "to bedzie polskie" , to tez nie bo "bedzie polskie".... itd. W domu pusto, pelno miejsca na polskie zapasy. Jakas paranoja czy co?
Ciekawe,czy beda rolmopsy i makrela w pomidorach????? Niech to juz otwieraja !!!!
ser gouda
krowki
biala pietrucha
galaretka
okragle biszkopty:)
pasztet od profiego:)
mleko Biale
paluszki Krakuskie
itd oj moja lista jest dluga:)
Slyszalam, ze w Rzymie sa polskie sklepy, moze ktos z was sie orientuje jakie maja ceny? Czego sie mozna spodziewac?
Ja też już nie mogę się doczekać kiedy otworzą ten sklep! :)
Chciałam jeszcze dodać, że jak ktoś szuka krówek, to ja ostatnio kupiłam je w Lidlu. Made in Poland!!! :) Tak jest przynajmniej napisane na opakowaniu. Pozdrawiam wszystkich!
hej Tuptusia85:)napisz prosze tylko czy te krowki sa ciagutki takie jak u nas w Polsce?Buziaki!
Troche są ciągiutki :) Kleją się też do zębów. Mi one smakują :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 137

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia