nowy sklep w milano

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 137
dzieki Tuptusia za info ale teraz tez one sa bo ja reklame tych krowek widzialam jakos w lutym i ich nie znalazlam w moim Lidlu:(
Je je kupowała jakoś 2 tygodnie przed Wielkanocą. Teraz nie wiem czy jeszcze są bo dawno tam nie byłam.
Znalazłam jeszcze coś takiego http://www.shoppingpoland.net/
w Lidlu sa tez rolmopsy:)mniam
Ja u nich raz zamowilam , jakos rok czy dwa temu, ale przyslali mi wszystko z innych marek niz na zdjeciach , tj, raczej podrzednych.
Mam nowe wiadomosci,wlasnie przed chwila skonczylam rozmawiac z pania-wlascicielka sklepu(zadzwonilam pod ten numer podany na ;polandii;)Otwarcie jest 14 kwietnia,czyli w przyszly poniedzialek,a na sobote 19.04.planuja zrobic dla klientow impreze inauguracyjna (tylko z wrazenia zapomnialam zapytac o godz.otwarca)
sie nie doczekam przeciez tej kielbachy :( z wrazenia pojde zaraz do konkurencji, co prawda szit tam maja niemilosierny, ale z braku laku wciagne jakas parowke ze zmielonych swinskch ogonow, a co mi tam , cholera taki slinotok mam, ze nie wytrzymam
Krowki sa tez w Esselundze i na marcato w Lissone :) Ale jeszcze nigdy nie trafilam na takie prawdziwe ciagnace.
I co otworzyli juz ten sklep? bo nikt nic nie pisze
ja nie dalam rady, poszlam do konkurencji, no ilez mozna czekac?! najadlam sie ty parowek ze swinksich ogonow i juz mi przeszla chec na kielbaskie :(
*tych parowek ze swinskich ogonow
ja juz tam bylam, i mowie wam maja doslownie wszystko!!!!sklep zaopatrzony lepiej niz niejeden w Polsce.
ta?jestes pewna, ze ten sklep istnieje? moze widzialas go w marzeniach sennych? ;)
a kielbache maja?
A nie wiecie kiedy bedzie mozna zamawiac produkty przez internet bo na razie na tej stronie co podano wczesniej jeszcze nic nie ma :(
i to ile tej kielbasy!!! Ja juz kupilam sucha krakowska, poledwice podlaska,paroweczki, twarozek, jogurty z bakomy, ZSIADLE MLEKO!!!!!, OGORECZKI!!!!, mam dalej wymieniac?
zartujesz O_O sucha krakowska tez jest ? lojezu jezu juz mi slinianki zaczely pracowac, musze, ale to musze isc tam czym predzej chocby na czworaka, tylko zostawcie mi troche mojej kielbani, kielbaseczki kochanej blagam !!!
BONA a jakie ceny sa??? Prosze napisz cos wiecej. Nie wiecie o ktorej ma byc ta imprezka w sobote?
Imprezka w sobote o 14.oo,a ceny sa dosc przystepne np.wedliny(5-10e)smietana12%-60cent,pierogi z serem-2.20,pierniczki alpejskie-1.63,sernik z pol.czek(480g)-4.50,ogorki kiszone-2.20,maslanka(1litr)-1.03,zsiadle mleko-0.88,ser bialy(1kg w kubelku)-5.00,galaretka w proszku-0.70,paluszki slone-1.10 itp...
ceny sa spoko no moze o 1zlotowke wiecej od Polskich ale jest swietnie zaopatrzony jest niemalze wszystko:)Polozenie tez jets ok bo dobry dojazd tramwajem nr 14 z Duomo ok 20minut!Polecam i brawo dla pomyslodawczyni ze powstalo cos takiego w sercu Mediolanu:)
no w końcu otworzyli! a gazety też są? powiedzcie, że tak!
gazety tez sa:)nie za wiele,ale zawsze cos:)
Ale juz niedlugo bedzie ful-wypas gadzetow
Ktos wie,kiedy bedzie nowa dostawa towaru,jakos nie moge sie dodzwonic ....
sosenka-milano można do nich napisać:
http://www.polandia.it/negozio/contact_us.php
W ta sobote lub niedziele
Wiem,ze mozna napisac,pisalam dwa razy,ale jakos nie otrzymalam odpowiedzi,aaa to ze w sobote,lub niedziele...to w tym tygodniu? 3.05 lub 4.05,no zobaczymy !Ta nieszczesna (lub szczesna)smietane potrzebuje ;)
Tak, w tym tygodniu. Ja tez czekam na smietane i chlebek.Juz dwa razy bylismy ale nigdy tego nie dostalam. Za to mam gore innych pysznych rzeczy!!! :) Jesli ktos ma jakies zamowienia specjane, to do ok czwartku-piatku mozna dzwonic i zamawiac, to w weekend przywioza.
Ragazzi, bylam w tym sklepie........
fa kagare!!!!!!!!!!!!
to wpadnij do mnie do turynu..wlasnie wrociłam z polski i przywiozlam sporo pysznych wedlin :-)
dzieki serdeczne, jak sie zdecyduje to dam znac. ;-))
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 137

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia