***Rzymianie***

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
Wiem ,ze juz kiedys byl taki watek ,ale postanowilam go odswiezyc ;) ,
mieszkam w Rzymie od roku i chcialabym poznac jakies polskie kolezanki ,albo kolegow ;) ,jakis czas temu bylo tu planowane spotkanie ,ale jakos nic z tego nie wyszlo ;P , czy sa tu jakies "rzymianki" ,ktorym tak jak mi brakuje polskich "psiapsiolek" ? :))
ja jestem.. :)

monikamona @ interia.pl

pozdrawiam
Melduję się z Corso di Francia!
Jestem Aśka, miło Was poznać:)
Monika wyslalam Ci maila :)

Witam :)
Pracujemy w hotelu, co?;-) Znam te klimaty...
Ty tez ? ;D
Kiedyś pracowałam i tak to się właśnie nocami na forach siedziało;)
nocne zmiany mialas ? :P , ja nigdy :D
to jakbyście coś planowały konkretnie, to ja też się przyłączę, piszcie na maila [email]
saluti i do zobaczenia!
Witam Terelka ,co porabiasz w Rzymie :)
Ciaoko...no juz kiedys zalozylem podobny post(" Rzymskie impresje"), ale choc bylo blisko to do spotkania nie doszlo...(przynajmniej z Terelka sie poznalem ale przez znajomych, a nie przez forum..pozdrawiam:)....ciesze sie ze doszlo do reaktywacji i w koncu moze dojdzie do spotkania. Jesli organizujecie kobiecy wieczorek, to ja sie oczywiscie nie pisze, ale na inne polskie spotkanie bardzo chetnie:)Milo slyszec ze sa osoby z branzy hotelowej, ja tez juz od lat w tym siedze wiec jestem ciekaw Waszych opini...nawiasem mowiac to pierwszy raz slysze zeby kobieta pracowala na nockach:(...ohhh ten kraj naprawde przewraca sie do gory nogami. Pozdrawiam:)
Pòki co same kobitki ,tylko Ty jeden rodzynek jestes ;)

P.S.

Ja tez nie spotkalam sie wczesnej z tym ,ze kobiety pracuja na nocne zmiany w hotelach O_o
Śledzę Wasze wpisy, jak się będzie coś działo to chętnie się przyłączę...
A co do pracy w hotelu i nocek, to u nas to była norma (same dziewczyny w recepcji, a do tego zmieniały się średnio co 2 tygodnie) tak ze pod tym i pod wieloma innymi względami mieliśmy tam prawdziwy obóz pracy... polski oboz pracy... (Crown Piast Hotel, Kraków)
Pozdrawiam:)
z jakich czesci Rzymu jestescie jesli moge wiedziec ;) ?
Ciao
Ja tez mieszkam w Rzymie juz od 10 lat.... mamma mia
Jestem z Via Tuscolana..
Pozdrawiam Was Wszystkie
jest ktos jeszcze ;) ?

Dzidzi 10 lat O_O wow ja rok i juz mam dosc Rzymu :P
jestem z San Giovanni
a jak ktos jest spod Rzymu,ale pracuje pomiedzy Via Appia a Cristoforo Colombo to sie liczy? :)
ja w kazdym badz razie chetnie na takie spotkanie!
...Mieszkam na pzz.Istria (blisko pzz.Bologna), pracuje na San Giovanni...a studiuje na Sapienzy...jak sie cos bedzie dzialo to dajcie znac...moze ktos cos zaproponuje...pozdrawiam:)
Mam kolege na Piazza Istria ;)
ja mieszkam na portuense, un po lontano..
no i studiuję psychologię na Lumsie, przeprowadziłam się w październiku,
czyli widzę, że większość z was jest pracowita, też bym chciała znaleźć pracę, ale nie pogodzę ze studiami...
a Ty Łukasz już wróciłeś z Florencji??? saluti
Ciao
to moze wreszcie sie spotkamy wszyscy? pub? bar? disco? spacer? muzeum? plaza? pizza?
Ja moge codziennie wieczorem + weekend.( w centrum)
Pozdrawiam
zaraz pojawi się na waszym poście nijaka PYSIA i powybija wam z głów spotkania!! Dowiecie się np.że jesteście egoistami i najgorszym internetowym ścierwem.Polecam wątek o Bergamo...ten pod spodem.Miłej lektury!pozdrawiam!
Witajcie! jestem au pairką w Rzymie i też chetnie bym się spotkała z kimś.Monikomon, tak jak Ty mam wolne w kazdy wieczor co do weekdnow to roznie, jakbys miala ochote wyskoczyc na kawe, spacer po Rzymie czy winko wieczorem to ja bardzo chętnie.Pozdrawiam
Czy Ty przypadkiem DziDzi nie nazywasz się Dzidka, bo jeśli tak to się znamy.
hej, ja chetnie, codziennie po 17. najlepiej Trastevere, ale dojade gdziekolwiek :)
Ciao,
nie jestem Dzidka, mam na imie Basia, gdzie mieszkasz w Rzymie?
jak chcesz napisz na: [email]
Moze w ta sobote albo niedziele?

[email]

Monika
no w koncu coos sie ruszylo...
jakby cos na powaznie mialo wypalic to tez przyjde, ale raczej wole na tygodniu niz w weekendy, pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia:-)
Terelka, Tomek,jesli chcielibyscie się spotkac w tym tyg,to ja bardzo chetnie:)codziennie ok 17 oprocz wt i czw,wtedy po 20.Bardzo chetnie zoabcze sie z wami.jakby co,podaje maila: [email]
hej, zaproponiuje tym razem ja spotkanie:
co byscie powiedzieli na piatek, ale nie ten, nastepny czyli 26.06 np. okolo 17 przy fontannie S.Maria in Trastevere???
jak macie inne propozycje to piszcie, a jak nie to moze wypali w piatek?
Napiszcie prosze czy ktos zamierza przyjsc zebym nie czekala bez sensu,
pozdrawiam, zapraszam wszystkich i mam nadzieje ze wreszcie wypali!!!
a presto!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego