***Rzymianie***

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Ciaoko:)....ja tez sie chetnie spotkam. Moj adres: [email]
Jesli chodzi o date i miejsce to jest mi to obojetne, wiec czekam na propozycje.
Terelka, a co tam u Ciebie?Napisz czasami...pozdrawiam
Witam;) Ja zawitam do rzymu na poczatku lipca,oczywiscie rowniez chcialabym poznac rodakow na obczyźnie:)
Lukaszu Twoje studia na Sapienzy bardzo mnie interesuja,tez bym chciala tam studiowac tylko niemoge jakos ogarnac tych formalnosci:(
i co? wychodzi na to, że nie ma nikogo... a Ty Łukasz w końcu byś mogł czy nie w ten piątek?
a reszta polskich Rzymian gdzie się podziała?
niestety wyjezdzam na weekend.. moze w lipcu..
no nic, czyli to spotkanie to niewypał, ale może w lipcu się uda...
Jakby ktoś miał propozycje to naprzód,
ciao ciao!
Ciao! za kilka dni jade a Roma :) mam pytanie, czy zeby zalozyc sobie wloski nr telefonu (ale najlepiej nie abonament tylko zebym po prostu mogla doladowywac) trzeba miec codice fiscale? a zeby miec codice fiscale musze miec jakies zameldowanie, si?
Czy sa jakies oferty, ktore moglibyscie mi polecic?
z gory grazie mille!
Gosiu skorzystaj z naszej filoletowej wyszukiwarki to ten prostokat po prawo...widzisz go?...wpisz slowo kluczowe: telefon bez abonamentu, komórka,karta SIM albo operator komorkowy,..cos z tych rzeczy..wybierz sama..ten temat ktory poruszasz byl juz setki razy walkowany a identyczne pytanie jak twoje padalo tu multum razy...ze swej strony doradze skoncentruj sie slowie... Vodafone
Grazie! zaraz sprobuje! nie sledzilam watkow, ktore juz byly, wiec nie mialam o tym pojecia. Buona serata :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego