litefowka ..facet musialby sie Z JAJAMI urodzic..a swoja droga polecam auorce postu by weszla wKsiege Gosci i tam poczytala znadziedzie i wyjace z rozkoszy osoby nad PIEKNEM ITALI..I TE WARCZACE ALE STOJACE DWIEMA STOPAMI NA ZIEMI, cytuje : "co wy ludzie italiani sa dobrzy na chwile to piekno ich to tylko fikcja, sa to ludzie w wiekszości nie wykształconi, złosliwi, pieni zazdrosci,żyjacy tylko z wyzyskiwania drugich.Nasza Polska choc biedna ale jaka bogata ,ja mieszkam w italii 6 lat meża itali -mai piu...."
" Kochani moi ja jestem w mediolanie 4 lata i wiem ze juz dalej nie chce tutaj przebywac, ludzie patrza na ciebie z nienawiscia przede wszystkim dlatego ze jestes inna, to jest kraj ksenofobow na wszystkich szczeblach (a pracowalam w kilku miejscach)"
"wlochy same w sobie sa piekne,ludzie niestety nie,trzeba uwarzac kogo sie poznaje,niestety mieszkam od 10 lat tutaj,ale gdybym miala mozliwosc zmiany nie zwlekalabym,na zmiane regionu i pracy.mi sento presa in giro" Chodzi o to zebys nie poczula sie tak jak forowiczka z ost wpisu :zrobiona w konia /dosadniej: w huja!/..ale o to muszisz zadbac tylko i wylacznie ty sama. sama od siebie okreslilabym Wlochow niezwykle podobnych do biblijnych FARYZEUSZY ...juz wiesz co mam na mysli? :D