nie, to nie stoweczka to tylko 7z9.. Sette di Nove, Terziario aggiunto dell'Unimatrice Zero Uno ..ogladalas Star Trek Voyager? /ach, moj ulubiony :D/Siedem z Dziewięciu Trzecie Przyłącze Unimatrycy 01 / Seven of Nine Tertiary Adjunct. Geneza jest prosta kupilam wloski szmpon i odzywke po ktorym zamienilam sie w dokladnie w B'Elanna Torres..wyladowalam nawet wszpitalu ..pol szpitala zbieglo sie ogladac mnie he ma to nawet dobre strony bo kazdy sie dopytuje.ludzie ztoba sie zapoznaja.. heheheh..spojrzalam w lustro i pomyslam wygladam jak B'Elanna Torres...Ale to na nicka troche sie nie nadaje,pomyslalam , ze 7z9 jest wsam raz, troche z tego swiata i 'duzo duzo' nie z tego swiata:D..wiec zmienilam nicka..po .Oj teraz uzywam juz tylko ziolowych kosmetykow, zadnych wloskich wynalazkow z chemia ,konserwantami na ktore mam alergie..dokladnie zmienilam nicka z powodu choroby i nowego looku..tak jak kobieta wychodzi za maz i ma nowe nazwisko to ja postanowilam tez cos zmienic..mysle, ze jeszcze nie raz przyjdzie mi ochota na to wcale nie uwazam ze trzeba miec jednego nicka obligatoryjnie do smierci..po prostu sa kobiety ..co czesciej za maz wychodza..hehehe i maja nowe nazwiska :D/tak sie mowi, ze to zmienia osobowosc:D..w numerologi..suma cyfr sie zmienia i zostajesz inna liczba,w zyciu prywatnym/realu jestem' 2/..no byleby nie 2x albo 3 x DZIENNIE bo i taki jeden tu jest..ale to trol