Praca

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
glowe mi rozsadza dzis..cisnienie jakies zwariowane,procha wzielam ..'od Gozdzikowej':D
Urząd pracy w Paryżu zaoferował młodej bezrobotnej kobiecie, która od dwóch lat czekała na zatrudnienie, pracę "animatorki chatu dla dorosłych", która - jak się okazało - polegała na robieniu pikantnego striptizu w internecie.
Kiedy kobieta weszła na poleconą jej w urzędzie pracy stronę internetową, znalazła tam - jak pisze piątkowy "Le Parisien" - dość zaskakującą ofertę: "Animacja chatów dla dorosłych, praca nocna i dzienna. Akceptuje się kandydatki bez doświadczenia, wynagrodzenie od 1400 do 2000 euro z premiami, kontrakt na czas nieokreślony".
Kandydatka, choć nieco zaskoczona, pomyślała sobie: "w końcu to praca niezbyt absorbująca i nie wymaga wielkiego wysiłku". I zadzwoniła pod wskazany telefon jako osoba polecona przez urząd pracy.
Dowiedziała się, że będą jej potrzebne kamera i telefon do "pikantnych" rozmów i powinna włożyć na siebie seksowną bieliznę, a - jeśli klient sobie zażyczy - powinna zachowywać się przed kamerą, jak na rozbieranej randce.
Rozmówca uspokoił ją na wszelki wypadek, że zapisy wideo nie będą przechowywane, a jej rodzina o niczym się nie dowie.
Młoda paryżanka nie poszła na rozmowę kwalifikacyjną, tylko ponownie do urzędu zatrudnienia. Zapytała jak to możliwe, aby państwowa instytucja pośredniczyła w tego rodzaju ofertach pracy. Odpowiedziano jej, że urząd pracy nie mógł odmówić w tym przypadku swego pośrednictwa, ponieważ "propozycja była całkiem legalna" i "nie miała charakteru dyskryminacyjnego" w świetle prawa francuskiego..... No, no.. kto by pomyslal,rzeczywiscie swiat posuwa sie do przodu wielkimi krokami..Praca w domu..przy komputerze czysta higieniczna dobre zarobki..no no..pewnie mozna i kolezanke wziac do tej pracy..sasiadke i 2 kuzynki..i jakas pelnoletnia siostrzenice /vide :jedna forowiczka szuka z rozmachem pracy..dla calego teamu :D http://www.wloski.ang.pl/takie_krotkie_na_wloski_39171.html/
Sette zagladam na podana stronke przez Ciebie i jest bledna strona.Cio chcialas mi..pokazac? :D
Na przyszłość polecam więcej własnej inwencji .
http://www.wloski.ang.pl/takie_krotkie_na_wloski_39171.html
http://www.jobrapido.it/?w=badante+&l=Bologna&r=30..pisalas cos o Booni..ta 30 na koncu to zasiego w km wokol Boloni..wejdz na ta stronke, poszperaj wpisz swego maila beda ci slac oferty badante/lub inne profesje domestica .golf na mail ,takich stronek jest duzo w sieci ..w google sprobuj wpisac: badante cerca lavoro miasto ..A moze juz tak robilas? probuj part taime ztego co widze co robia iine to maja part time tu i lataj na part tam..ale wowoczas mieszkaj odzielnie w kilka lib z facetem..zalezy czy ty chcesz miec zamiszkanie u babci zwyzywieniem..ale psychiczniw bys odpoczela..ja ja slysze ukrainskie zaspiewki w sob/ niedziel to ide do kilka domow dalej do znjomych ukrainek..mieszkaja z Wlochami/ z Poludnia niestesty,co na Polnoc wyemigrowali w poszukiwaniu lepszej pracy,ale to straszne 'ograniczniki mozgowe'/ bo wiem/rozpoznaje po spiewach ze zjechaly na weekend ich kolezanki..Sama mam ukrainksa krew :D po pradziadku 12,5 proc :D..dobrze sie czuje wsrod Ukraincow/zaraz mi kielonka polewaja i pierogi maja i golabki heheh,czyli moje bieszczadzko podkarpackie jedzenie/..sa prawie jak Polacy..a jeszcze bardziej otwarci i szczerzy./dziewczyna czasem i sprzata i podlewa mi kwiaty..jak mnie nie ma,zostawiam jej klucze..mam takie zaufanie...zapracowala na to u mnie..jest super.. A pani po studiach z wysoka kultura osobista i zawsze, zawsze usmiechnieta..a pracuje jako sprzataczka..wyciaga z 1500 na te dwa part time
..a juz myslalam. ze od polecana wlasnej inwencji to tylko ja jestem..hehehe
jedno wiem ze czasem kogos trzeba popcanac..zachecic delicatnie /wesprzec slownie /wskazac palcem lub wylac kubel zimnej wody..zrobic zimny prysznic..itp itd..wazne jest ze ludzie sie toba interesuja..ale daja wedke a nie rybe..a rzadko ktory nowy forowicz o tym mysli..wchodzi taki i drze sie: Pooomocyyyy..a sprawa to hetka pentelka :D
jedno wiem ze czasem kogos trzeba popcanac..zachecic delicatnie /wesprzec slownie /wskazac palcem lub wylac kubel zimnej wody..zrobic zimny prysznic..itp itd..wazne jest ze ludzie sie toba interesuja..ale daja wedke a nie rybe..a rzadko ktory nowy forowicz o tym mysli..wchodzi taki i drze sie: Pooomocyyyy..a sprawa to hetka pentelka :D
Sette...dzieki za stronki...Ale ze mnie tez zadna DOOPA...radze sobie jak moge Te stronki przerobilam.|Niestety masa ludzi szuka pracy a nie daje.I to jest problem....Jak zawsze----buziaki
..literowki..czasem kogos trzeba popchnac delikatnie
dai do Cv portretowe podretuszowane zdjecie :D napisz o doswiadczeniach, ponaciagaj troche...:D
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna

»

Brak wkładu własnego