która jest zdolna do miłości?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 69
poprzednia |
j.w
???
Margo49 masz rodzinę więc to oczywiste że jesteś :D
wiec ja tez, mam meza i synusia :)
...no jesteście, ale nie takiej do mnie ::D:D:D:DD
A Ty jestes zdolny do milosci?
...pytam ,żeby sobie analizę moich zdolności ,względem popytu/oczekiwań płci przeciwnej przeprowadzić, bo może tylko według mnie jestem zdolny .
edytowany przez emendamentos: 19 kwi 2011
...ja z checia poczytam ...i zrobie sobie analize moich zdolnosci ;-)
niemniej jednak bez wpisów płci przeciwnej, niemożliwym jest poznanie popyt u/oczekiwań , niezbędnych do jej zrobienia .
a robisz to 'rozeznanie' takze na innych forach, ...czy wybierajac to forum sa jakies specjalne powody?!

...a wiec, ja ...wydaje mi sie, ze jestem zdolna do milosci ...ale troche mniej, zeby to pokazac ;-)
:)
kryzys wieku sredniego? trzebaby sprecyzowac, do jakiej milosci mamy byc zdolni! do milosci do zwierzat? do ludzi tej samej plci? ;)
...gosiaBG Ty czytasz , czy tak sobie piszesz? 5 post od góry ....
Polecam zapoznanie sie takze z 'podaza' ...moze miec takze duze znaczenie ;-)

Powodzenia!
radziłbym z popytem ...
Popyt jest to zgłaszane w określonym czasie przez konsumentów na rynku zapotrzebowanie na dobra i usługi/ zastąpiłbym emocje /uczucia
...wiem co to znaczy popyt... I napisalam 'podaz' ...dokladnie podaz majac na mysli, czyli:
podaz: to ilosc dobr i uslug oferowanych na rynku ...i dobra i uslugi zastapilabym emojami i uczuciami ;-)
jak tak dalej pójdzie to zrobię sobie analizę , ale poziomu wiedzy o ekonomii :D:D:D:
Jakby na to nie spojrzec ....Ty zaczales uzywac z watku o milosci okreslen z ekonomii ;-)

W kazdym razie powodzenia w analizie zycze i milego dnia :-)
thx i wzajemnie Marysiu :)
no dobra, w takim razie: skad mamy znac odpowiedz, skoro nie znamy Ciebie??
...myślę że sens/powód jest ten sam co w przykładzie :
-dlaczego pary , które decydują się na zamieszkanie razem/ żeby spr. czy będą umieli ze sobą żyć w 90% się rozstają ?
-dlaczego pary , które decydują się na zamieszkanie razem/ żeby spr. czy będą umieli ze sobą żyć w 90% się rozstają ?

...te dane tez z jakiejs doglebnej analizy na jakims forum ? ;-) ...zartuje, nie czepiam sie juz ...i skupiam sie na pracy ...bo 'moja praca' czuje sie zaniedbana ;-)
przykład pokazuje różnicę pomiędzy , efektami zdecydowanego wyboru poprzedzonego wiarą ,a podejściem do niego (na próbę) zamieszkam/dogadam/pokocham ...może kluczem do sukcesu w związku jest wiara , nie ciągła analiza ....
edytowany przez emendamentos: 19 kwi 2011
kluczem do sukcesu w związku jest wiara , nie ciągła analiza ....

Pod tym bym sie podpisala...

"Czucie i wiara, czy medrca szkielko i oko?" ...juz Kochanowski sie zastanawial...

Js stawiam na czucie i wiare ;-)

...no to jakiś krok w tym samym kierunku :) jak w Romie ?, skoro masz czas w pracy na pisanie :D, to chyba , hm,luz?
...W Romie ...hmm cieplo ...a czasu w pracy nie mam ...a wrecz przeciwnie zakopana jestem praca ...ale jakos tak zawsze tak robie, ...ze im mniej czasu mam ...tym bardziej marnuje czas gdzie indziej ;-) ...ale to nei na temat milosci... ,-)

Krok w tym samym kierunku ?! ...ja myslalam, ze Ty analizujesz popoty/podaze, aby osiagnac sukces w milosci ;-)
...cały czas :)
...i jak analiza prowadzi do spektakularnych sukcesow ...czy w ogole do sukcesow? ...zreszta ...hmm ja analizy nie robie, wiec nie musisz odpowiadac ;-)

Mimo przemilej konwersacji ;-) ...musze skupic sie na pracy ;-)
miłość, wiara, zaufanie....chęć dawania i nie analizowania czy, i co dostanę w zamian.
Umiejętność kompromisu, w żadnym wypadku forsowanie na siłę swojego zdania.
Jeśli umiesz tak kochać, to wierzę w szczęśliwe zakończenie każdego nieporozumienia w związku.
Wierzę w przetrwanie takiego związku.
Bo w związki bez zawirowań nie wierzę.

natomiast mylisz się emendamentos pisząc że jestem zdolna do miłości bo mam rodzinę i dzieci. Zdolność kochania, dawania miłości a trwanie w związku i posiadanie rodziny to nie to samo.
Wierz mi że jest wielu ludzi posiadających rodziny a nie znających miłości.
No ale ja mam lat prawie 50 Ty połowę mniej.
kiedyś pewnie przyznasz mi rację
pzdr
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 69
poprzednia |

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Życie, praca, nauka