która jest zdolna do miłości?

Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna
tp://www.rp.pl/artykul/9141,92010_Klamstewka_i_polprawdy_o_kochaniu_.html
Malgonia22 .
ad.1:
od kiedy moderujesz tą grupą ?:"wlasnie,mozna polaczyc te 2 tematy i na forum SOLO ITALIANO rozpatrywac tego typu sprawy.... "
ad.2 Ty masz prawo do krytyki :
"Ja sie nawet nie bede zaglebiac w ten temat,poniewaz nie dochodzi do mnie jeszcze jak w ogole mozna bylo pomyslec zeby go zalozyc","kto wymyslil ten temat????Jest tak glupi,ze az nie moge w to uwierzyc. "
ad.3 rozumiem, że inny już tego prawa nie udzielasz : ".Jezeli ktos chce mnie krytykowac to z gory mowie zebyscie dali sobie spokoj z ocenianiem mojej inteligencji i tego typu spraw,"
ad.4 to rozumiesz , czy też nie rozumiesz (w tym samym zdaniu zaprzeczasz sobie ):",ze nie rozumiem dlaczego ludzie,ktorzy mogliby pomoc innym traca czas na tego typu dyskusje,ale coz kazdy ma prawo rozporzadzac swym czasem jak chce."
ad.5 rada : jeśli chcesz zrozumieć to po prostu zapytaj , ja pytam jak czegoś nie rozumiem ...
hahahhaha...daj spokój dziewuszynie, niech jej się samoocena poprawi. Przecież nie musi kochać nas.
WAZNE ŻE JEST ZAKOCHANA SAMA W SOBIE !!
...ok come non detto ... pomimo że już przed jej wpisem zamknąłem temat ...
i jeszcze jedno panienko...nikt Twojej inteligencji nie ocenia. Jak można oceniać coś , co nie istnieje.
;p;p;p
wow,jestem pod wrazeniem,skoro tak dobrze dogadujesz sie z emendamentosem to moze byscie swoje rozmowy przeniesli na prywatne wiadomosci zeby ludzie nie musieli tego czytac?moze zechcielibyscie zauwazayc gdzie co piszecie?To forum nie zajmuje sie zglebianiem waszej zdolnosci do milosci czy czegokolwiek innego.
P.S.patrzac na wasze wpisy dochodze do wniosku,ze to z wami jest cos nie tak,skoro musicie wypowiadac sie o mnie,moze ktos chcialby cos jeszcze dodac?
..ze nie musiaals tego czytac ani poswiecac czasu nana swoj wpis i krytyke..jak ci cos nie pasi to ignoruj..jezeli cos ci nie odpowida to zglos adminowi tylko on decyduje jakie wpisy moga tu byc ..nie ty sorry.....mniej żółci ragazzi..in nome di Dio!
sorry za literowki
Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Życie, praca, nauka