Cytat: Moniskka17
ja uwazam ze wloszki same sa troche sobie winne tego,ze wlosi wola cudzoziemki, przynajmniej patrzac na grupe do 30lat. Przede wszystkim nie dbaja o siebie, a wiadomo,ze najpierw to wyglad przyciaga faceta, a potem mozna mu pokazywac jak to inteligentna sie jest i kazdy kto mysli,ze wyglad dla inteligentnego faceta ma drugorzedne znaczenie wg. mnie jest w bledzie. a wloszki masowo farbuja wlosy na blond i mysla,ze to juz o kazdy bedzie ich. nie mowie juz o sposobie ubierania sie. To samo z zachowaniem, rozwrzeszczane, roztrzepane i uwielbiajace dramaty. Zupelnie nie ma w nich kobiecosci, jakbym byla wlochem i bylo mnie na to stac to wolalabym miec kobiete ktora leze i pachnie zamiast takiej ktora lezy i smierdzi
Ja uwazam, ze poglad, ze Wlosi wola cudzoziemki jest przesadzony. ...Wlosi lubia cudzoziemki ...nawet takie co nie mowia po wlosku a oni sami tylko wloskim wladaja...
Moniskka17 ...rozumiem, ze z niewieloma Wloszkami jestes zaprzyjazniona, skoro piszesz o nich takie rzeczy. Ja znam troche Wloszek (grupa do 30 lat) i jakos wiekszosc z nich dba o siebie. Zle sie ubieraja Wloszki? Nie sadze, jezeli chodzi o srednia, zeby Polki ubieraly sie lepiej...
...'taka, co lezy i smierdzi' ...chyba mialas pecha do Wloszek ...i mysle, ze krzywdzace jest to, co napisalas ...i jezeli Wloszki wiedza, co o nich pisza/mysla polskie dziewczyny ...zrozumiale bedzie dla mnie, jak dojdzie do mnie, ze Wloszki nie przepadaja za polskimi dziewczynami... Wg mnie piszesz nieprawde. ...albo jest to jakies zadufanie lub dowartosciowywanie sie...
W zeszlym tygodniu rozmawialam z pewnym Wlochem, ktory ozenil sie z Ukrainka, ktora (wg tego co prznajmniej on twierdzi), ozenila sie z nim tylko dla pieniedzy, dla 'lepszego zycia', oskubala go z pieniedzy i rzucila dla innego. ...jest tak rozczarowany, ze twierdzi, ze tylko ten Wloch sie zwiaze z cudzoziemka z Europy Wschodniej, ktory nie da rady 'zdobyc' Wloszki. ...powiedzmy, ze mi wcale milo nie bylo tego sluchac ...wiec drugi znajomy wyskoczyl w obronie 'Europy Wschodniej' ...i caly wieczor, to byla jedna wielka duskusja na ten temat...