Uwaga! Również nas mogą wyrzucić... z Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87
Pogadaj ze mna po angielsku, ale tak post za postem, ok.
I nie mow glosno ze po rosyjsku mowisz, bo tym przyznajesz sie do tego ile masz lat:))
Albo wiesz co, kup sobie tabletki za to 10euro!!!!
I jednak nie gdaj ze mna.
Jestes chora socjopatka.
PRZYSIEGAM ze nie dam sie juz sprowokowac.
No coz, na swinie mozna pluc, a ona powie ze deszcz pada...:((
Magda to chore jest al wy naprawde macie settofobie ..macie na moim punkcie jak FOBIE/z tego trzba sie leczyc/...jedna drugiej jakoby moje zdjecia wysyla1 to chore! jest raz a dwa ze wbrew prawu i warto dac tu nauczke paru osobom...bo kasa zawsze sie przyda ..a balwanki sie naucza ze prawo trzeba respektowac i przestrzegac prywatnosci innych osob..jest cos takiego nowego w kraju stalking sie nazywa.Nieznajomosc prawa nigkogo nie usprawiedliwia..jesli ja wiem jakies rzeczy to i jedna i druga moze je wiedziec.. i nie koniczna jest do tego wikipedia..buhahahah...jak to jedna mi napisala ze nie ma takiego slowa wikipedi..hehehe i to panan po 2 roku studiow..hehehe,to ja wiecej rzeczy wiedzialam w podstawowce.I po co mi zdjecia wysylac chcesz bo moge nie wiedziec sama jak wygladam??????masz fobie kobieto....jestes neurotyczka
settofobie :P jak uwielbiam kobieta na wojna. Dobre wizja dla osoba maschilista jak ja :D
My sie czasami w blocie bijemy...
W mokrych podkoszulkach, ciagniemy sie za wlosy:))
Zaraz sprawdze co to znaczy maschilista i napisze wiecej;)
mam ukrainska krew wszyscy w mej rodzine mowia po rosyjsku..pol biblioteki domowej jest w oryginale po rosyjsku..po ukrainsku tez mowie heheheheheh i lacine klasyczna i stara greke tez studiowalam..lacznie troche lat zeszlo ..rosyjski najdluzej bo juz od malego mi dziadek/ z lacina do glowy wkladal bacia nauczycielka histori i geografi,bedac w2 kl prowdzilam lekcje dla 4 klasistow zgeorfi..babcia mi dala..frajda niesamowita/...tez w tym bylam od malego lepsza..wiesz czuje sie lepsza od ciebie czuje sieiznakomicie..fruwam wrecz!/jako humanstka..radzilam sobie niezle w zyciu..humanizm to dla mnie byc otwartym dla ludzi...Ty pewnie ijestes humanistak ztego co widze bejsbola pod kompem trzymasz i walisz nicm na oslep..buahahahahh
Jak sie to po polsku mowi?:)))
Moze ja tez jestem jakas maschilista....
bardzo dobrze! jak chcecie więcej blocie, wystarczę pytać się!! Przyjedzie do wami z tirem pełno o tego!!
Cytat: SettediNove
....bala bla bla....

Bla bla bla:)))
chcę uczyć się po rusińsku !! Ja nie poniemaju po ruski !
Cytat: MascalzoneLatino
bardzo dobrze! jak chcecie więcej blocie, wystarczę pytać się!! Przyjedzie do wami z tirem pełno o tego!!

Ok, ale co to jest ten maschilista, bo pekam z ciekawosci i rumienie z niewiedzy:))
po polsku? może "szowinista" ? ...ty maschilista? naaa, jesteś tylko kobieta !!
dzecinstwo mialam piekne inne niz moi rowiesnicy..ale kuzwa wikipedia wowczas nie istnaiala...byly ksiazki a czytanie nie boli hewheheheehw zyg zyg marchewka i po czatach nie chodze i roby nie uzywam a nawet nie pale i kocham biegac...i fotografowac i gotowac..prasowac tez,nie lubie zmywac....kocham miec 50 torebek pod reka i setek butow....no i czytac...:D i od razu rozpoznaje dobrego czlowieka od zlego...i to by bylo na tyle
podoba mi sie ze lubisz fotografowac, gotowac, prasowac, itp itp :) dobra kobieta z Tobą
Taki prawdziwy szowinista jest ok, oni czesto w lozku maja sklonnosci masochistyczne;))
Ok, dawaj tego TIR'a z blotem, naucze Sette rozumu.
Nie wiem tylko czy wagowo pasujemy.
Ona waga ciezka:)))
A ja robie laske bardzo dobrze:))
Prawda, juz piersza runde wygralam z Sette:))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 12 wrz 2011
podoba mi sie ze lubisz fotografowac, gotowac, prasowac, itp itp :) dobra kobieta z Tobą

Buuuhhhhhaaaa:)))
Wiec niech idzie do kuchni, gdzie jej miejsce:))
co to jest klaski? :O
kobiata woja a strzelam bardzo dobrze..na wypadek wojny mam odpowiednie szkolenia i dokumenty by zostac szefem grupy cywilow i dowodzic nia..noooo to taki stpiem cywilny nizy o jeden od szeregowca/hehehehehe/ale szkolanie przeszlam..i jestem bardzo dominujaca ososba..bardzo stanowcza...Lubie wojaczke bo jestem tifo!reszta to pikniki strachem podszyte
Juz poprawilam blad:)))
Przeczytaj jeszcze raz, bo mo powtorzyc nie wypada:))
Cytat: SettediNove
kobiata woja a strzelam bardzo dobrze..

Ja sie nie boje, bo mam w dupie naboje:)))
wojna...czy mozna jakis zabieg chirurgiczny/okulistyczny zrobic by nie robic literowek?/// hehehe
nie wiem co to jest laske. Wiem co to jest laska...wytłumaciecie mi!
Wejdz na czata z kamera, to wyjasnie:)))
Ja nie cham i pomagac lubie:))
hahahahahaha Magda uwielbiam Ciebie i Twoje dwuznaczne odpowiedzi :D
forum ma czata z kamera? ;) kobiety, pamiętam wam ze mój po polsku ma limit !! :P
forum ma czata z kamera? ;) kobiety, pamiętam wam ze mój po polsku ma limit !! :P

Mi tez czasami jezyka w gebie zabraknie, dlatego chcialam zademonstrowac.
No, taka wizja lokalna:))
Ale moze Sette, ci wytlumaczy, bo ona jezykem dobrze wlada...;))
Sette ma dobre jezyk, fajne glos ;)
A twoja nie wiem, musze sprawdzic. Pisac znasz !
Prosze cie , napisze cos wiecej o jezyku Sette:)))))))))))))
Ok, widze ze musze wybrac sie do tego Milano:)
mam mily dziewczecy glosik..bo nie fajcze..nie fajczylam nigdy:D tra la la la..moj jezyk?..jest zartobliwy...no facet moze gesiej skorki dotac jak mnie slyszy....
Och, ach to ty masz dobre gardlo:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87

Zostaw uwagę