Uwaga! Również nas mogą wyrzucić... z Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna
dla mnie wy dwie obie sie lubicie !
No nie powiem, zaimponowala mi tym glebokim gardlem:)))
Jak sprawdzisz to, to nie zapomnij opisac:))
I uwezaj, bo my baby i zaraz sie ciebie zapytamy a kogo ty bardziej lubisz...I bedziesz mial przej...chlapane:))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 12 wrz 2011
Magda nie deprawuj mloidzenca...co prawda maggiorenne e vacinato....ale ma bardzo wrazliwe usposobienie ,latwo go zranic!..znam go
Wiemy, ze go znasz.
Chwalil twoj jezyk:)))
lubię wam obojętny. Macie wszystko na swój miejsca ;)
Sette,nie martwisz sie, uczylem sie nauka,nie tak wrazliwe, moge walczyc z wami!
Sette, nigdy nie widziałam tyle bzdur, urojeń i kłamstw w jednym wątku! Bajki idź pisać gdzie indziej... Na zabieg idź idź, ale na taki leczenia urojeń i głupoty, przydałby ci się, chociaż nie wiem czy da się coś jeszcze uratować z twojej chorej główki i chorego móżdżka
jestescie kopia o Sex of the city
A nie Sex and the city? ;)
Ja tez jestem cholernie wrazliwa.
Nie moglam nawet zniesc jak sie na mnie kochanek krzywo popatrzyl i odrazu chcialam go bic:))
Z wrazliwosci mej wynikaly klotnie o to ze na kelnerke popatrzyl sie o sekunde za dlugo.
Nie wytrzymal on mej wrazliwosci:)))
Gosia ma racje:))
Pisze sie Sex and the city:)))
I co do Sette tez ma racje:))))
Wiec bede ja ta Sette w blocie okladac!
Dla was wszystkich:)))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 12 wrz 2011
brava gosia! widzisz, ja nie takich ekspert jak wami :P
ok, bede wasze arbiter na blocie!!
:) :) :) to ja się dołączam do zabawy błotem :P
Ok, zgadzam sie.
Gosia chyba dolaczy:))
A moze nawet wszystkie wp....my Sette:))
super! 3 is the magic number
no..solo 7 o 9 ,credimi
va bene anche in 9 donnine! chi si lamenta??!! :)
nic nie wpierdolicie Sette bo nie ZNACIE Sette..i nie stosujecie zasady:docen przeciwnika..nie lekcewaz go bo cie zaskoczy niesamowicie i pokona!....alescie miernota !..sette na gole rece nie idzie!
taaaaa...wasze miejsce jest w BLOCIE..rzeczywiscie trafny wybor!
blotem jestescie i blotem pozostaniecie.. dla mnie dpoki nie zmadrzejecie..jestem ta co daje szanse .druga szanse czlowiekowi,bo czlowiek to slaba istota ana dodatek kobiety sa duzo slabsze od ludzi.Pierwsza szanse umnie zmarnowalyscie doszczetnie swoim agresywnym zachowaniem,jezykiem żmij.zeszlam do ''waszegp poziomu'' jak sobie nazywa,cie zmieniajac sie w lustro ..stalam sie waszym odbiciem ujrzlyscie siebie..adesso ......me ne vado..taplajcie sie.... żabeczki w blotku wlasnym.....ahahahaaaaa
a na dodatek....
i dlatego wypisujesz do ludzi na priv listy z wyzwiskami i z tego powodu nie zejdziesz (wejdziesz)do naszego poziomu

faktycznie malenka jestes..... mala zielona ropuszka
Ile jadu w wypowiedziach Sette... aż nie można się nadziwić
zebyscie choc wymyslily cos wlasnego! ale wy toczka w toczke powielacie me slowa,jedna za drigia..wymyslcie cos cazzarola wlasnego ,nie malpujecie mnie jak papugi....tylko se poczytajcie wlasne wpisy,ale dobrze koncetracja.. malpujecie jak glupie i nie jestescie w stanie sie wyzwolic z settofobii,slepe wrony!Fajnie jest byc celebrytka ale fiolet to nie Pudelek, cazzarola cholernie sie powtarzacie hehehehee
Moje patenty sa moja wlasnosci, nie kradnijcie mi ich..wymyslcie cos wlasnego..bez malpowania ..brr.....fiolet to juz malpi gaj a nie forum
To sobie te patenty zatwierdź, a nie wyjeżdżaj na forum z czymś co nie ma sensu.
cazzarola to powtórzyłaś ty w jednym poście + małpujecie więc nie zgrywaj głupa, no chyba że głupią jesteś :)
Gosia, baba jakoś musi sobie znaleźć powód do napisania postu a że coraz trudniej jest jej gdzieś wcisnąć swój zielony ropuszy pysk to chociaż w ten sposób kumknie.
Jakby każdy wygwizdany i ośmieszony za gwiazdę się uważał to dopiero by było.
A swoją drogą jak głupią trzeba być żeby tak jawne kpiny i drwiny uznać za przejaw zainteresowania sobą.

pzdr
M
Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna