Witam.
Zamieszkanie w Turynie to moje marzenie lecz obecnie nie realne.
Jak do tej pory byłem dwa razy w Turynie przy okazji meczu Juventusu, no i oczywiście miasto bardzo mi się spodobało, na codzień mieszkam w Szczecinie i Turyn jak dla mnie to inny świat. Chciałbym kiedyś tam zamieszkać. No ale niestety, języka nie umiem, pracy też nie jestem w stanie sobie załatwić więc pozostaje na razie tylko pomarzyć.
Tak sobie ostatnio patrzyłem ceny biletów lotniczych do Turynu i z chęcią bym sie wybrał na 2, 3 dni pozwiedzać ale ceny biletów są okropnie drogie. Z tego co się zorientowałem to dobrym rozwiązaniem jest wykupienie lotu last-minute w Rayner za np. 78zł
wylot 17:20 sob. 04 lut
Poznań, Polska
POZ - Poznań Ławica
A powrót
15:10 wt. 07 lut
Mediolan, Włochy
BGY - Orio al Serio Int. Apt.
No i teraz dochodzą koszty dojazdu z Bergamo do Turynu.
Czy może ktoś podpowiedziec lub podzielić się doświadczeniami jak i za ile orientacyjnie można dotrzeć z tego lotniska w Bergamo do Turynu?
Może ktoś podpowie inny sposób taniego dotarcia do Turynu? Jeśli chodzi o samoloty to najlepiej pasowałyby mi loty z Poznania, ewentualnie Berlina, Warszawy i Gdańska.
Ale jesli chodzi o rodzaj transportu to bez różnicy,może być autobus aby było najtaniej.
Wiadomo, że najlepiej by było bezpośrednio się dostac do Turynu ale biorąc pod uwage niskie cyny jest to raczej nie możliwe.
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :)