Cytat: Margo49
Cytat:
marshmallow
04 sty 2012
Od 17 stycznia, na kilka dni, albo moze i dluzej, jeszcze nie podjelam decyzji na ile wyjezdzam.
Bed and breakfast Vatican Holiday.
Godziny pracy 10-13. Placa ok.6 euro za godzine.
kategoria: Włochy / grupa: Życie, praca, nauka
marshmallow
18 lis 2010
Witajcie.
Czy ktoras z Was bylaby zainteresowana sprzataniem dwa razy w tygodniu, wtorki i piatki, w godzinach porannych w dzielnicy Nuovo Salario za 8 euro na godzine u wloskiego malzenstwa, z polskim akcentem w postaci tesciowej?
Ja szukam dla siebie pracy, w tej chwili chcialabym znalezc taka z zamieszkaniem, albo w poblizu miejsca gdzie teraz mieszkam i pracuje, ale dopoki nie znajde, to czepiam sie roznych zajec.
Byc moze bedzie do odstapienia praca jako badante 70-letniej kobiety-od godz.8 do 14 od poniedzialku do piatku w dzielnicy Garbatella.
Byc moze, bo sama jeszcze nie wiem, jak to bedzie, ale oglaszam sie zawczasu, zeby w ostatniej chwili nie szukac.
W najblizszym czasie raczej to sprzatanie bedzie do odstapienia.
Jakby co, to piszcie na [email]
nie chce mi się więcej szukać ...... masz rację, żegnaj się bo co niby miałabyś powiedzieć po tym jak się ośmieszyłaś kompletnie Dumna Włoszko Wykonująca Ambitną Pracę Marzeń :)))))))
Zmienilam zdanie, jeszcze cos napisze.
Osmieszasz sie Ty, w Twoim wieku kobiety maja powazniejsze zajecia i przyjemnosci niz przesiadywanie non stop na forum i czepianie sie kazdego slowa.
Ale fajnie, ze znowu ktos uznal moje wypowiedzi za tak szalenie interesujace, ze zechcial poswiecic kilka godzin ze swojego cennego zycia na doglebne ich analizowanie.
Jutro bedzie duzo smiechu, jak poopowiadam, jakie z Was frajerki, hahaha.