Szukam pracy jako badante w calej Italii

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
pracuje pare lat jako badante ,i jest coraz gorzej az wstyd o tym pisac .Ale prawda jest taka ze ,chleb zaczelam kupowac za wlasne pieniadze ,albo sobie pieke .Po prostu zaczeli oszczedzac na jedzeniu ,moj podopieczny jest niewidomy ,i dlatego nie lpatrzy jak jem .Dla mnie w poprzedniej pracy najgorszym momentem bylo wspolne jedzenie posilku ,odbieralo mi apetyt jak moja podopieczna ze swoja corka jadly w pospiechu aby zdazyc przedemna .Niestety taka jest prawda ,kryzys sprawil ze to na nas zaczynaja oszczedzac ,nie wspomne o dogadywaniu jak drogie jestesmy w utrzymaniu .A ja naprawde jem malo ,bo lata spedzone tutaj zrobily swoje .MYSLE ZE MI SIE ZOLADEK SKURCZYL HAHAHAHA...........
barbaratomaszewicz jak mozesz to podaj i dlamnie namiary tego wlocha bo ja tez potrzebuje pilnie pracy moj tel 695268978
nie podaje sei prywatnych namiarow na forum publicznym...chron swoja prywatnosc..telefon podaj barbarze na privie..na naszym fioletowym mailu.....kliknij na nick barabry i jak ci sie otworzy to na slowo: kontakt koperta i pisz do niej http://www.wloski.ang.pl/profil/564458
No tak pieczenie chlebka to moze byc nawet frajda :D...w pospiechu sie nie je..trzeba jesc powoli dlugo zujac,przynajmniej 20 min by zoladek otrzymal sygnal...ze juz duzo dostal...wowczas sygnal sytosci idzie do centrum glodu w mozgu ,ktory to mysli ,ze zjedlismy duzo
elaaaaaaa, baba bzdury plecie. Jak zwykle zresztą :)) Swoje prywatne numery możesz podawać gdzie chcesz i komu chcesz i żaden samozwańczy "administrator" nie może Ci tego zabronic :))

pzdr
M
prace dla badante znajdziesz tu: www.indeed.it
www.indeed.it NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PRACAMI DLA BADANTE !!!!
edytowany przez Margo49: 02 wrz 2012
.. tak masz racje..najlepiei to w Niemczech szukac pracy dla opiekunki ,wiecej placa,duzo wiecej i nie kantuja ludzi jak faryzeuszowscy Wlosi..tu kraj sie sypie...skoro badante sama musi sobie zywnosc kupowac i martwic sie czy jej cala pensje wyplaca..bo 13stki na 100proc zlikwiduja..juz niedlugo..glowne oszczednosci te tzw pakiety oszczednosciowe beda wlasnie na emerytach i najslabiej zarabiajacych osobach robione..:D
http://www.opiekunki.interkadra.pl/oferty-pracy/
a zarobki widzicie?....o 200/300 eu wyzsze niz w IT
dziewczyny dzieki wam o zdanie na temat pracy w italii ale jestem na forum dlatego ze pilnie potrzebuje pracy myslalam ze na forom ktos mi moze pomoc lub doradzic
w moim miescie jest ok 17 tys bezrobotnych, w samej Itali bezrobocie siega juz ponad 11 procent sprobuj w kraju w ktorym jest nizsze bezrobocie..trzymaj sie realiow,nie mysl zyczeniowo..z proznego i Salomon nie naleje :D..a to forum jezykowe a nie forum o pracy ,pracy szukaj w agencjach pracy..widze w Lublinie jest Adecco, agencja pracy..poprzez ta agencje powinnas znalezc szybciej prace niz myslisz, ze ktokolwiek na fiolecie ci znajdzie.To moje zdanie :D powodzenia
Kto to jest badante? Moze glupie pytanie ale widzialam kilka juz postow na ten temat a nie wiem co to znaczy, jaka to praca?
Praca badate -opieka nad staruszkami.Jest to praca najczesciej podejmowana przez nasze panie na 24 godziny.
chyba lepiej jak napisze praca na dzien i na noc.
Mia dzieki, teraz to wszystko wyjasnia skad tu tyle postow o tym :) Widze ze bede musiala sie duzo nauczyc w Italii :)
Oj moja mila mirable ,ja osiem lat tu pracuje jako badante i wciaz sie ucze .A w szczegolnosci na swoich bledach hahaha......... tak ze spokojnie wszystko przed Toba ,milego dnia
gatino, mialam na mysle jezyk i obyczaje wloskie bo prace mam nieco inna, branza podobna ale rodzaj pracy nie ten sam :) dzieki nawzajem :)
hej dziewczyny czy któraś z was chce jechać do bolzano do pracy ! szukam kogoś chetnego do wyprawy w poszukiwaniu pracy , Bolzano , Trieste i okolice. ktoś jest chętny !! dajcie znać
atena, wow dosc odwaznie, ja prace mam ale zycze powodzenia!:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Do autora strony - uwagi, propozycje