hallo hallo hallo hallo!!!!!
witam wszystkich serdecznie po tak dlugiej nieobecnosci.......
ojeju widze że forum swieci pustkami...gdzie są wszyscy? we wloszech nad morzem heheh...sama bym tam uciekla teraz, bo dla mnie wakacje to wlasciwie dopiero od dzisiaj....
Możecie sobie wyobrazić że ta moja poprawka z j. rosyjskiego to tak się przeciągala az do wczoraj, ciągle zmiana terminu, jak nie ja bo nienaumiana, albo p. profesor bo cos tam...ale najwazniejsze że zaliczone i do przodu..:-)
Bylam sobie w Niemczechi w Holandii..wypoczelam, a teraz to tylko urlop z cukiereczkiem mi w glowie hiihii.;)
Acha i w tym miejscu pozdrawiam Michelle...biedaczka próbowala sie z e mną skontaktować no i sie udalo....Dzidka odezwij sie;)
Emra dla ciebie buzka wiesz za co.;) no i musimy pogadac bo czytalam ze jakiegos masz nauczyciela cierpliwego hehehe
Widze ze niektóre osoby są zainteresowane moimi losami wiec cos wam wspomne;) : zajmują mnie teraz plany urlopowe, muszę ten czas z Italinkiem jakoś ciekawie zaplanować i pokazać mu jaka Polonia piekna jest ;) podobno Kazimierz Dolny ma byc pieknym i malowniczym miejscem , nie wiem bo nie bylam...a może ktoś z was byl???
On przyjezdza na poczatku sierpnia chyba tak na 2 tygodnie wiec czasu sporo :) a ja jestem z tych co planuja planuja i jeszcze raz planuja...chyba musialabym na spontana nieraz postawic heheh
ale musze przyznac , im bliżej spotkania tym w glowie metlik heheh malusieniutki stresik hehehh
Franci wspoczuje z torebką :-(
chianti i zeusek czesc chlopaki :-)
zeusek widze że dowiadujesz sie w sprawie wyjazdu do wloch, życze powodzenia:-)
chianti rosso zmykaj na ten urlop heheh, jak bym byla twoim szefem to z miejsca bym cie puscila;)
aha i czesc dla Mariusza, tak Mariusz dobrze robisz...chcac byc jak najszybciej z zona , trzymam kciuki zeby sie wam wszystko udalo :)
Marzena ty to jestes zaradna dziewczyna, tylko podziwiac:)))
Barbie witaj kobietko widze że u ciebie ok, i spotykasz sie tez niedlugo z twoim Italiano , ciesze sie bardzo.
Alisa kochanie gratulacje za mgr;) wiem ze cie tu nie ma, z Italiano teraz jestes i bardzo dobrze , nalezalo sie hehheh
Weba i Ota w Polsce heheh, dziwczyny nacieszcie sie Polska :)
A i witam jeszcze jedna Cucciolę heheheh to juz jestes my dwie ;) fajne te twoje przygody z j.wloskim, tak jest nieraz ale przynajmniej ma sie co wspominac później i sie posmiac:)
trentinissima wiec jak opowiesz cos o twojej przygodzie z Italiano ???;) jak bedzie hehehehheh!!!!
przepraszam jesli kogos pominelam ;)
duzo baciów dla wszystkich heheh:*******