via Nuovo Mondo 2

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 2432
okej ziomalko dobranoc:)
bo tak mialo zabrzmiec..ale wlasciwie przemyslalam to raz jeszcze i chyba jednak poczekam do poniedzialku...od poniedzialku zawsze latwiej ruszyc z nowym zyciem...albo moze lepiej od nowego miesiaca???
łojessssuuuu.........
nocka!
zwariowaly! :)
a ty juz na nogach? przygotowana do waznej rozmowy??
magia...z ta ulica to nie ma problemu bo to jeszcze warszawa..kilka przystankor a utobusy jezdza nie tak zadko...10:28(709),34(727),40(709) proponuje jak masz byc wczesniej...........a na tej Ł masz jeszcze 319 i 715(na okecie i na ursynow)
ciao bejbe trzymam kciuki!buziaki
*rzadko!
ale ty kochana ag jestes!!! chcialo ci sie posprawdzac autobusy..tak, tak- ja tez to zrobilam, obcykalam trase i to wlasnie nie jest az tak daleko ode mnie! dojazd b. dobry!
wynik juz znasz :)

aaa podobno film, ktorym z kolei rozi sie zachwycala- jest beznadziejny. hmm...to z kolei opinia moich znajomych. i odradzali isc!!
to co? moze z ust do ust z markiem rufallo w ktorym jestem zakochana po uszy?:)
co to za znak zapytania!!! mial byc wykrzyknik !!
Magia dzieki za meila odpisze najpozniej jutro ;
zaraz wychodze do kina a potem to gdzies tam jeszcze pewnie to zajrze do was wieczorkiem;
papatki
i wiecie co-znowu nie poszlam na seminarium.......:(
ja to wcale nie jestem taka rewelka;
pa!
bo na kazde seminarium to sie nie chodzi! ;)
w sumie to racja.........ale ten nasz NS to cos spada w sondazach...
hmm...w jakich sondazach? ns = nm ?
jakoś jestem dziś nei w temacie:)
tak tak nowz swiat jako nm.......dyiewcyznko ze wschodu o goraczm sercu! znowu klawiatura szaleje......
ale w jakich sondażach?:) i czemu spada?:)

dziś jestem dziewczynką ze wschodu o ograniczonym rozumku:)
oj tam rozi..z rozumkiem na pewno jest ok tzlko ja czasem sobie tak bredze......jak sie w nm nikt dlugo nie odzywa to trzeba gdzies tam w archiwum wejsc i wykopac temat...a ze ja leniwa dziewczynka z centralnej piu o meno polski jestem to tak sobie tu narzekam

jak dzionek minal?? msg l"ho ricevuto e te lo ringrazio.............u nas niestety tez trzeba miec gorace serce bo zimno jak diabli...a u mnie serce zimneeeee oj zimne bardzo..i jak tu wytrwac do wiosny?
mam oromna ochote zalozyc leciutka kurteczke..to takie moje ostatnie marzenie najwieksze-.......chcialabym ja utopic w wisle jak marzanne i tak oto przypieczetowac koniec zimy!
to wypierz jakas swoja zimowa kurtke puchowa tak jak ja to zrobilam i bedziesz miala wiatroweczke!!!
ograniczony rozumek to i ja dzis mam bo za gwinta nie rozumiem kto sie komu bedzie odwdziezal i co to jest msg :P
a moje to kozaki zciągnąć....i jakieś ładne lekkie buty założyć...i przez świat pachnący chodzić a nie przez białoszaroobrzydliwy

teraz koniec magy M. oglądałam..nawet im się ta ostatnia scena udała...
ja dziś z P. na obiedzie i winie grzanym bylam...dokąd to zmierza wciąz nie wiem, i nawet się nie zastanawiam, wszystko jakoś ostatnio bezbarwne i hedonistą się, doraźne grzańce bez trudnych pytań i nieznanych odpowiedzi
magi nie ma dziś?
tak sie rozpisałam, ze i magia się zdążyła pojawic:)

na linii ag - ja kontakt msg się dzis nawiązał (własnie gdy siadalam z P. w knajpce:) więc dlatego magia nie panimajesz:)
pisze @ do rozi!
alez magia msg jako message.....sms
2 razy dzisiaj pytalas o msg...dzis z rozi wyslalysmy sobie takie cheer up msg
a wczesniej ty do mnie wyslalas czat wiadomosc z tel...i ja pierwszy raz w zyciu cos takiego dostalam wiec od razu ci odpisalam ze hoho to moj pierwszy raz takie msg...a ty pytasz co to msg? bejbe tak sie nie da zyc! cos sie nie mozemy dogadac...
hahahaahahahahahahaha ag !!!!!!!!! ale ja qrna nadal nie jarze!!! ja ci wyslalam msg takie zwykle, z telefonu komorkowego najzwyklejszego ahahaa- wiec czemu mowisz, ze pierwszy raz cos takiego dostalas? qrna- mamy szum informacyjny :P
nie dostalam od ciebie smsa tylko "wiadomosc czat" - tak to sie nazywa...i napisalam jak w czacie odp..hehehe....a ty ja dostalas jako smsa??
no to rzeczywiscie niezly szum...........ja nigdy wczesniej takiej wiadomosci nie dostalam i nigdy nie wysylalam

od kiedy zaczynasz u maryli??

mam pomysl gdzie pojdziemy z rozi (i rewelka!jakbz nas odwiedzila!!!) na jedzenie........a tz magia juz wiesz o czym mysle??
tak! ja dostalam od ciebie najpierw sms'a z netu, na ktorego odpisalam ci jak na kazdego zwyklego smsa. nie ustawialam zadnych opcji pt." sms czat" albo jakos tak:) i potem od ciebie dostalam sms juz z telefonu, nie z netu. czyli w sumie twoje 2 smsy do mnie i moj 1 do ciebie. hm....i wez tu zaufaj technice- sama sie wlacza nieproszona i wprowadza zamet!
hehe...ja nie ufam!
u marylki zaczynam juz jutro rano! ojjj chyba bedzie fajnie :))) ale nie chce chwalic dnia przed zachodem...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem, wiem gdzie bedziemy jadly!!!! i ubierzemy sie tak samo, dziewczyny, jak te panie! wiec teraz.........nieeeee nie do szafy szukac strojow- do teatru! do teatru szukac!!! ;)
ag i juz wiecej nic nie mowimy! bo nas dziewczyny zbombarduja pytaniami :)
no własnie!!:) co Wy piękne kombinujecie?:)
ja jestem skromna niesmiala dziewczyna ze wschodu, jak mnei w wielki siat zabuierzecie to jescz Wam wstydu narobię, hi hi:)
a serio to zdam sie na was w zupełnosci, gdzie isc co jesc i co na jlo założyc:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 2432

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia