via Nuovo Mondo 2

Temat przeniesiony do archwium.
2371-2400 z 2432
malwa, a ty ciężarna jestś czy mi się coś pomieszało???
haha pomieszalo i to na szczescie :-)) No ale ostatnio cos sie ciezarna zrobilam bo nic mi sie nie chce, ale to co innego:-)

Widzialam ze pisalyscie cos o fajnych i tanich B&B w Rzymie, bylabym wdzieczna za namiary bo czas odwiedzic stolice.

Magia no niestety imie jest inne :-)
agu ja dzis po silowni bede zachrzan robic na kawke w coffe wayne's czy jakos tak.dzis nie dam rady, ale moze jutrrrrrrro?
malwa.....ale to ta wilgoć w szafach! to dlatego tak ciężko i ciuchy przyciasne sie robią ihihihi
narka...idę do pana markiza:))
ag! Uwielbiam cie za to tlumaczenie!:)))))))

pozdrow pana markiza- a co!
malwa a szkoda!:)
rodzina nigdy za mala! hahaahah
magiaa, no i mam maly problemik, w piatek mam urodziny kolezanki i musze polazic za prezentem dzisiaj w przerwie obiadowej :-) Podpowiedz mi cos !! Bo wiem ze dla dziewczyny mozna kupic strasznie duzo rzeczy, ale moze wpadnie ci do glowy cos co mnie nie wpadlo jeszcze? :-))
malwa, ostatnio z agatka lazilysmy po sklepach, zeby zrobic rekonesans, co mozna kupic w prezencie urodzinowym kolezance ag.

mnie wpadly do glowy ponczochy. jakies ladne, kobiece, sexy- samej rzadko chyba takie rzeczy sie kupuje. moze to?

moze ramka z waszym wspolnym zdjeciem? ja kiedys swojej przyjaciolce zrobilam sama ramke. kupilam najzwyklejsza drewniana. smarowalam ramke kawaleczkami klejem i naklejalam na przemian ryz a potem makaron w ksztalcie malutkich gwiazdek. potem calosc spryskalam srebrnym sprayem. uwierz- wyszlo naprawde swietnie, choc przyznam, ze daleko mi do jakis uzdolnien plastycznych.

moze jakis kosmetyk? to zawsze babe ucieszy!

a moze cos z bielizny? to tez zawsze mile!

a moze cienie do powiek w kolorach wiosny? :)

a ty o czym myslalas? zeby co kupic?
no wlasnie myslalam o czyms z bielizny, ale nie jestem pewna co do rozmiarow:-) Albo cos na szyje z morellati, kolczyki, branzoletke... Bo wiesz my kupujemy we dwojke tzn ja i jeszcze jedna kolezanka takze bedzie troszke wiecej pieniazkow..
Albo moze jakis masarz jej zafundowac w jakims centrum odnowy, zeby sie zrelaksowala :-)) booo
taki masaz to swietna sprawa! Moze jakis karnet jej wykupcie?
ja kiedys dostalam od mojego brata na gwiazdke taki karnet: obejmowal wlasnie masaz, saune, solarium, jaccuzzi. super! to byl najlepszy prezent jaki dostalam na tamta gwiazdke!
swietny pomysl. ja bym na miejscu twojej kolezanki bardzo z takiego prezentu sie ucieszyla!
stawiam na masaż!
samam mogę go zrobić ehehe

magio pan markiz dopiero o 12 wpadnie:-**
agatka no ale masaz w Tojej wersji bylby za drogi, musialybysmy ci kupic bilet do mediolanu i spowrotem :-))
a kolezanka jest polska czy wloszka?
bo jak polka to pewnie by sie ucieszyla z masazu w polsce :-)
a co ja napisalam ?? Mialobyc masaz w Twoim wykonaniu :-)
polska= polka*

Nie wiem co dzis z moja pisownia.....
polka, polka, kolezanka pewnie tak ale nie wiem jak jej szef:-)
http://www.wylegarnia.com/pictures/71635.jpg
malwa- co do zakupow jeszcze- to ja kupilam takie!:)

ag- zerknij- pojawily sie nowe

http://www.wylegarnia.com/sklep/ekspozycja.php?id=2039
to szefowi tez kupi masaz w polsce hahaha
no magia te to ci sie udaly, fajne
a tamte nieeeee??? tamte tez cudne sa:)

od tamtego czasu zaopatrzylam sie jeszcze w inne 2 pary recznie robione.
jedne czarne wulkany kamienie. drugie delikatnie zielone. tez cudne
ladne te jeżynki..dokladnie jak moje czerwone malinki! tak ci sie spodobaly?? i dobrze! lato idzie a my owoccowo mniam!
no! mowilam ci, ze sliczne sa!
tiaaa
magia, chodz na jakis obiad idziemy...glodna jestesm
pan markiz byl i poszedl i naobiad nie zaprosil burak jeden;P
a ja własnie obiad na komputerem zjadam, kawa i ciastka, notabene markizy waniliowe, pycha, kolega dzis w ciastkowe szaleństwo wpadł i obiaduje na słodko, ale moze by tak dziś ostatni dzie? bo z płaskiego umiesnionego nici zostaną, a raczej gellewe:)
a ja i tak mam gellewe!
wrocilam wlasnie z obiadu. karkowka ze sliwkami a'la kapec + marchewka i fioletowa :) kapusta.
rozi, ag- sluchajcie, chce mi sie torby od murzyna :P- gdzie najlepiej kupic w centrum? Na moscie? sluchajcie, czyjej marki sa te torby. jedne biale w te kolorowe literki, czesto w ksztalcie kuferka (te to sa Louise Vitou), i sa jeszcze takie brązowe w jasniejsze brazowe jakies ciapki,literki czy nie wiem co. Czy to tez Louise Vitou? Kolezanka bedzie jechala z romy...
a moze taka torebka to wiocha? hmm...
znajdz w necie, bo nie wiem o jakiej mowisz....w ciapki to bedzie gucci albo fendi
louis vuitton to taki brazowe z cieniuttkim wzorem (literki)
wejdz tutaj i sobie znajdz wzor

http://www.handbagslinks.com/search.php?q=Handbags&aff=15619&saff=0

ja tam lubie gucci
a murzyna wszystko znajdziesz eheheheh...a najlepiej to chyba na porta portese - na tym bazarze co bylysmy z rozi (nota bene czerwony pseudo-gucci wpadl mi w rece)...a poza tym oni sa wszedzie...duzo ich zawsze w okolicach watykanu i zamku
http://www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp;jsessionid=NXJSPIVHCSDBWCRBXUCFAFIKEG4RAUPU?buy=0&langue=en_GB
nooooooo te oryginalne niczego sobie.
ceny tez niczego sobie :P
Temat przeniesiony do archwium.
2371-2400 z 2432

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia