via Nuovo Mondo 2

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 2432
poprzednia |
ok ragazze...ho aperto il nuovo tema....vi invitio......magia, rozi, rewelka...e gli altri che hanno voglia di chiacchierrare.......AG
:)

no wlasnie ag, co tam jest pod tym nowym adresem?:)
kuurcze, ale smiesznie. i jakas via i 2 w temacie- ale tlok!!!!
tiaaa..kochanie ja dopiero co dotarlam do domu (od wczoraj wieczorem) zrobilam porzadek w caffeitalia wiec ide jesc...pa!
ag- to co ty tam zwiedzasz w tej W.?
taaa po porzadkach nalezy sie porzadny obiad!!! aaa i deser!!!!
a ty jeszcze nie wrocilas??jestes w O??
spotkalas w koncu tego TZN?
ulalalaaaaaa to mamy nowe miejsce ...fajnie !a co to znaczy agatka to slowko na ch...? ploteczki?cos w tym stylu-zgaduje:)
tak rewelko..zgadza sie to takie..gadac plotkowac...
jak niedzielne popoludnie??
jeszcze tylko rozi nie znalazla drogi do nowego swiata hehe
zadnego PZN !!! moge i kanalami po O chodzic byleby sie na niego nie nadziac hahahaaaa...niech spada :P ( mila jestem- wiem).
ja jeszcze w O. aco tam...jutro dotre do W zanim slonce wzejdzie.
jaka ja dzis spiaca....kawa na mnie nawet nie dziala.
aaa dziewczynki!!! dzis w tvn tancxa o 20. tzn parkiety ukladaja! komu kibicujemy?
a dziekuje popoludnie mija...cudnie:)
no- prawie cudnie.....lenistwo lenistwo i jeszcze raz lenistwo:)pyszna kawka i muzyka w tle,oby wiecej takich chwil-czego i Wam zycze :)!
wlasnie kochane dzisiaj taniec z gwiazdami-:):);)
komu kibicujemy? a zobaczymy jak sie popisza przy pierwszym podejsciu...parkiety ukladac!
REWELKO jak mowisz ze taki boski klimat wokol to jeszcze jakas meska piers do sklonienia na niej glowy by sie przydala...
meskim piersiom to bedziemy kibicowac dzis w tvn. :)
u mnie tez leniwie. az za ! nic mi sie nie chce! to normalne? nie, to przesyt zimy!
fakt-przydalaby sie meska piers,meskie ramie i wogole i w szczegole ale wtedy by mnie tu teraz z wami nie bylo:) wiec nie ma tego zlego...
zobaczymy jak sie spisza gwiazdeczki ale ja to sie kocham w maseraku i kropka.
u mnie wrecz przeciwnie...mozna powiedziec ze dzisiaj zima mnie rozpieszcza......oj tylko tak dalej..do wiosny...
jakby mnie tam wzieli do programu :) to postawilabym warunek- tancze tylko z maserakiem :)))). koles ma leb do tanca. i nogi.
aa i jeszcze kochanek. ( to nazwisko!!:) ) ach...szczesciary z tych dziewczyn- tacy tancerze.......
oj nie wiem dlaczego wpisalam sie tam wyzej a propos zimy...

a propos maseraka to straszny zarozumialec...powiedzmy ze poznalam go przelotnie na jakiejs imprezie...po prostu glowa do gory jakby byl gwiazdorem ze hoho...ale co sie dziwic skoro dziewczynki tak szaleja..przyklad tu na forum hihi...to chlopak uwierzyl ze jest jamesem bondem...
a to insza inszosc-zarozumialec mowisz? w takim razie strasznym zarozumialcom mowie nie! kochanek tez niezly.........agatka moze przynajmniej tego nie poznalas i nie okazal sie s.z? blagam bo nie bede miala sie w kim kochac....
agatkaf co tam za knorra wysylasz?moze i do mnie moglabys?juz cos tam na Ciebie czeka .....zreszta na magie tez:)
o nie nie...z tej strony go nie znam...w ogole moge powiedziec ze go nie znam...natomiast wrazenie zrobil na mnie takie ze nawet nie mialam OCHOTY go blizej poznawac....wiec temat zamkniety a wy dziewczynki snijcie o nim jako o szalonym kochanku....a ja dorzuce tu moje PCHI
Ewelina Kochanek.........:):):)
no wlasnie otwiera mi sie ta twoja missy (grazie!) ale ze to jest duza kobieta to dlugo to trwa
a co ty knorra nie masz??wyslac ci?
puk puk w ten zryty beret:) moze jednak wroce na ziemie?????
no wlasnie ja wlasnie nie mam knorra i nie bardzo wiem o co tyle halasu?ale pewnie fajne?
tak ,prosze:)
no to juz dostalas...to jest z reklamy muzyczka....taka przyjemna letnia
dzieki dzieki cmoki cmoki
ecco sono anch'io, via nuovo mondo, posto giusto per 2 o 4 chiacchiere

parkiety mówicie....jak byly pierwsze byłam w rzymie i włoskie oglądałąm, Diego Maradona i inne stelle italiane tyłeczkami kręcily i póxniej gdy 2 czesc tu widzialam to obiektywnie - Polacy wiekszy poziom chyba prezentowali

a ja się do pchi Ag. dołączam:) może na pokoliczność moich trudności ostatnich z zakochiwniem a może tylko dlatego że nigdy Pan zobaczony w technikolorze nie oddzialywal na mnie, więc maseraki i inne kochanki guzik mnie obchodzą i nie porywają wcale
ale potańczyć tak.............
rozi! no w koncu! juz sie niepokoilam! ale OK jestes usprawiedliwiona :)))

oj dziewczynki a wy od razu.......toz maseraki i kochanki tak tancza, ze ja padam. i choc ja udeptywalam te parkiety przez 11 lat to jakby mi przyszlo zatanczyc z takim to by mnie raczej zamurowalo i zamiast nozek mialabym dwie klody. drewna.
ag- zarozumialy mowisz? hmm aniech sobie bedzie!:) przez taniec mu wybaczam:)
i o jakim knorze wy mowicie? albo do mnie dociera z opoznieniem albo mam zawieszke. tak- dzis chyba na pewno mam zawieszke, upssssssss
o knorze to i ja nie wiem nic, wiec może nas magietko pomijaja?:)

11 lat? towarzyski czy sportowy? i czemu te parkiety porzucilaś tylko na prywatną przyjemność zamieniając?
rozi! wiec moze same jakis rosol sobie uwazymy . kostke knora dorzucimy i bedziemy mialy swojego knora!!!:)) o !

nie wiem rozi, jakos 11, moze 12 a moze 10?:) ja sie juz gubie w tych latach:). zostawilam. musialam. i kontuzja i rozstanie z partnerem (tanecznym!:) )- to wszystko tak sie poukladalo.....ale juz troche czasu od tego momentu minelo wiec jakby ciut milzej ale zawsze takie programy jak w tvn b. m,nie ciesza! zwracaja uwage ludzi na to jaka to harowa! i ze to nie spaczony sport a panowie to nie pedaly!( przepraszam za wyrazenie, ale niestety takie panuje przekonanie). no i ja sie emocjonuje ogladajac:)- patrze tym swoim spaczonym, achowym okiem ;):)
dziewczynki, w takim tempie zapelniamy nasza vie ze zaraz L kaze nam nowe ulice tworzyc;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 2432
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia