via Nuovo Mondo 2

Temat przeniesiony do archwium.
2401-2430 z 2432
ceny akurat najciekawsze eheheh
udalo sie...mamy bezprzewodowy...no teraz to luksus!
ja własnie taka mam:) a co tam, jak obciach to trudno, ale tak się w rzymie napatrzyłam ze zamarzylam i na pp juz poprzednim razem, brązowy kuferek louis vuitton, w srodku skórka i w sumie to całkiem dobrze zrobiona i tylko głosno się nie przyznaje do tego skąd i w ogóle, bo prawnik takich rzeczy robic nie powinien!!:) a te białe też są fajne, ale to taka wersja letnia i jeszce teraz nie było
halo! co tu tak zimno dzisiaj na czerniakowie???
halo drogie panie, załóżcie dodatkowy sweterek, bo to słoneczko takie troche zdradliwe....
aj, to sloneczko takie niepewne dzisiaj, chyba spac mu sie chce bo nie grzeje wcale. zimnawo jest.
ag masz bezprzewodowy internet? Mow jak sie to robi (oprocz tych wszystkich blue connectow).
rozi! no wlasnie- torebki. mnie sie one podobaja. tylko jak zajrzalam na www i zobaczylam jakie sa ceny oryginalnych toreb to w polsce moze sa ze 2 takie pani:), ktore moze byc na oryginalne stac :). wiec wiadomo, ze raczej sie ma podrobe. ale , kurcze, podobaja mi sie! i wlasnie kuferki! rozi, jak masz zdjecie swojego kuferka, pokaz makaweszowi. zerknie z ochota.
a te biale torby tez fajne, wlasnie takie latnie. ladne.
makawesz już kuferek ogląda:)
ja ostatnio w ogóle jakoś tak na ramię nie mam ochoty torby nosić tylko w ręce, a z tego wyjazdu przywiozłam sobie też fajną - tzn mi sie podoba - ale bez żadnych prad gucci ect tylko taka inna, dyża "siatkowata" vera pelle , pelle morbida jak mnie sprzedawca zachecał:)) ale z pl;astiku miłego, naprawdę fajna:)
ni enie mogę, jak się magia na baby boomie aktywizuje:)
podejrzałam - nic tylko dzieci rodzic:) a tu na NM to ze zaciążowana szybko nie bedę:) ale wiosennie macierzyński instynkt się chyba jednak budzi:)) julka i zośka, tak?:)

o i tak mi isę przypomniało jak kiedyś agatka że bliźniaków ma:))
roziii robie strzale do makawesza. czekaj zaraz wroce!

ojj rozi bo NM zadna w ciazy nie jest a instykt maciezynski trzeba w sobie budzic, trzeba!! hahaaaa szalona rozi :)

ojj rozi bo NM zadna w ciazy nie jest a instykt maciezynski trzeba w sobie budzic, trzeba!! hahaaaa szalona rozi :)

tak, julka i zoska!

tak, julka i zoska!
rozi wlasnie o to by mi chodzilo!! podobuje mi sie bardzo! i mowisz, ze dobrze jest zrobiony? nie rozleci sie jak go obciaze? (ja mam te przypadlosc, ze mam zawsze torby ciezki bo tam wszystko zawsze jest.) jeszcze fajne sa tez takie lekko usztywniane kuferko-waliczeczki. no bodoba mi sie, cholerka.
julia pieknie jak moja babcia ale czytałam, ż eza kilka lat w szkołach co czwarta!!! dziewczynka bedzie julka, z zosią na przemian! qyobrażasz sobie że Twoja julcia jest jedną z 6 julek w klasie?? targedia
tak samo z kuba bedzie
wiec ja juz bym wolałą cos oryginalniejszego wymysleć (nei wiem jak u Ciebie ale ja byłam jedną z czterech w klasie i zawsze mnie to wkurzało)
tak, te usztywniane też sa ok, ale jakoś mniejsze chyba mi się wydawały, a z tej zadowolona jestem
inna taka podobna chciałąm zakupić w czasi etego pobytu, ale coraz łądniej je robią i od 60 albo 80 euro targ zaczynają a jakos ochoty targowac się nei miałam, no a przede wszytskich na tę biała miałam pomysł, a białych jeszce nie bylo
masz racje rozi- wiem. u mnie w liceum w klasie byly 3 o takim imieniu jak ja.w sumie 4! a jak zrobilam bilans to mi wyszlo, że - najblizsza mi z liceum kolezanka- magda.
najblizsza przyjaciolka- magda.
najblizsza ze studiow-magda
najblizsza z drugich studiow- magda! haahahahaaa
jak ostatnio z kims rozmawialam i uzylam imienia magda myslac o jednej z moich magda, to ten ktos mi powiedzial, ze juz nie lapie o ktora magde mi chodzi, i ze on widzi jedna wielka magde o roznych cechach. 4 w 1 ahahahahahah.

ale wiesz co? kurcze, bo z ta julka to jest moda. a ja nie na mode tylko na to, ze mi sie to imie podoba. fajnie kojarzy. bo jak by mi sie np imie gienia podobalo to bym dala gienia, bez wzgl na mode!

i zuziek chyba pelno. i oliwek
no i zostaje jedno pikene po fioletowej koleżance - ROZALKA!:)
ja na studiach mialach 2 przyjaciólki Ewy
teraz jakoś jedna się zrobiłam, i jeszcze całym moim mnie nazywają i nawet to lubię coraz bardziej
amelki emilki gabrysie wiktorie taka moda
ja tam wole meskie imiona:)
co do imion to ja w ogole lubie twarde imiona. jakas morgan, megan, norah, bruno, blazej, tymon. a julcia to julcia :-)

rozi tak wysokie ceny za podroby??? poszaleli czy co?
20 eu to max! :P dam
http://www.allegro.pl/item172790231_torby_damskie_paul_rossi_kuferek.html#photo

rozi, a ta? niezla, nie?
wiesz jak to jest, musi od 80 zaczac zeby przy ok 30 prosic sie zebys kupiła:)
ja moja ostatnia "vera pelle" z 45 za 10 kupiłam, i za reke mnie ciągną żebym wróciłą i kupila:)
ale fakt, jak jest dobra podróbka, skórzane wykończenia, kłódeczki ect. to w sumie rozumiem ze kobiety za ok 4[tel]euro kupują, bo jak chcą mieć to za taką lepiej zrobiioną to chyba warto

ag. bylas wczoraj? ja w końcu nie, może dziś pojde piewrszy raz, zawsze najgorzej zacząć....
masz racje rozi. ja teraz jeszcze laze po allegro i te z linku wyczailam. podoba mi sie. co oniej sadzisz? Ja nie za bardzo sie znam. zawsze jak bylam w romie to szerokim lukiem omijalam te podroby a teraz mi sie takiej zachcialo:). zerknij i powiedz co myslisz.

rozi, bedziesz sie 'umiesniac'??? super! ja wczoraj bylam na rowerkach i na zajeciach na plaski brzuch. i po tym brzuchu bola mnie....nogi :)
to na pewno ten link? bo mi pisze, ze strona zostala usunięta i nie ma nic
daj jeszce raz, chetnie zobacze!
rozi, sle maosce
no i swietnie !!!!! nie kupie jej bo zapomnialam haslo, zeby sie zalogowac, sic! a do konca tylko 8h.
juz 100 lat niekupowalam na allegro. dziewczyny, jak to jest? ofert kupna jest kilkanascie. kto wiec kupi? sprzedajacy sobie wybierze kupca? jak to jest?ag????
maos obejrzał i opowiedział:)
makawesz idzie do maosa go posluchac.

juz wiem, juz wiem jak jest z tym allegro. co prawda 7h do konca aukcji ale 25 sztuk toreb sie jeszcze ostalo, wiec wystawia na aukcje raz jeszcze. spoko luz marija
czesc dziewczyny, no wiosna idzie na calego, dzisiaj w mediolanie 22°C no i ja z tej okazji kupilam sobie przed chwilka fajne wiosenne perfumki no i podklad tez wiosenny :-)
A magia, torebka bardzo fajna no i bardzo tania..
to ja dzis jade do medio. bo tu zimno.
leb mnie napiernicza na maxa. ibuprom poszedl w ruch.

malwa jakie perfumki i jaki podklad? melduj magii!
no to perfumki to te na ponizszej stronce co ci wklejam, od razu mnie urzekly:-)

http://www.ciao.it/Hugo_Boss_Femme__690649

a podklad to:
http://www.maxfactor.co.uk/flawless-perfection/flawless-perfection.jsp

bo byl przeceniony o 50%
hm,,nie znam zapachu ale flakonik ladny! nowoczesny.
tego podkladu tez nie znam:)

a kupowalas w sieci czy w sklepie?
w sklepie, bo wiesz ja mam tu bardzo blisko centrum handlowe Coin, takze w przerwie obiadowej przejde sie czasem (niestety) :-)
Wiesz ja tez ich wczesniej nigdy nie widzialam, sa chyba nowe, wiec jak je tylko tam zobaczylam to wypsikalam sie nimi i po pol godzinnym zwiedzaniu reszty czesci sklepu nie wytrzymalam tak mi sie zapach spodobal i wrocilam je kupic:-)
i bardzo dobrze!
odnowa na wiosne!

a mnie wciaz boli glowa..........
Temat przeniesiony do archwium.
2401-2430 z 2432

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia