podziwiam wszystkich a zwlaszcza wszystkie ktore maja niesamowicie duzo czasu na uczestniczenie w tym forum w kazdym lub prawie kazdym temacie. dziewczyny jak wy to robicie?moze ja sie zorganizowalam. tymczasem zbieram sie do wyjscia o 9 mam kurs. aa musze zjesc drugie sniadanie, pierwsze zjadlam o 5 rano.
pozdrowienia dla tych ktorzy nie maja czasu.
[konto usunięte]
19 cze 2006
No to ja sie dołącze do pozdrowien.
I wcale nie zazdroszcze nadmiaru wolnego czaseu. Przeciwnie - ubolewam.
Straszne takie zycie - komputer, klawiatura i żenujące opowiesci o seksie...
No ale cóż... jak sie ma takie priorytety...
virtual reminder phantom
19 cze 2006
tak czy siak, smiem twierdzic, ze w przypadku wlochow doskonale sprawdza sie ludowe porzekadlo "krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje" aka "pies, ktory szczeka nie gryzie". poznalam wulkan z wenezueli i wiem, ze mityczna wloska bomba to czesto li tylko niewypal. ...viva el heroe del silencio! SMACK!
[konto usunięte]
19 cze 2006
dołączam się do wypowiedzi. Włosi umieją dużo mówić ale mało robić. To czym lubią sie chwalić nie zawsze udowodnią w praktyce. Ale powiem jedno: mają się czym pochwalić jeśli chodzi o jedną rzecz. A wy domyślcie sie jaką.
[konto usunięte]
23 cze 2006
Dziewczyny w ogole was nie rozumiem... jak mozna tak generalizowac!!! Kazdy jest inny, zarowno Wloch jak i Polak moze okazac sie skonczonym burakiem, albo nedznym w lozku... Wiec co to za stwierdzenie o Wlochach : "krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje". Hehe nie uwazam wcale aby Polacy sie jakos w tek kwestii wywyzszali....mysle ze jest znacznie gorzej ;p
Oj dziewczyny, dziewszyny tak narzekacie, ale ktra nie ulega pieknym slowom, co tu duzo kryc piekne slowa sprawiaj nam wiele przyjemnosci! ;-) niw badzmy hipokrytkami!
[konto usunięte]
14 lip 2006
wloch jak wloch, troche tylko inny temperament. jak dla mnie nie ma duzej róznicy... Bylam rok z wlochem i co moge powiedziec, jakby mogli kochali by sie non toper. Ale czy sa lepsi czy gorsi - nie powinnismy takich rzeczy ocenac. Kazdy jest inny i w tym co robi i jak to robii...
[konto usunięte]
14 lip 2006
mój italiano jest fantastyczny , nie chwalił się :) ale 3-4 godzinki z nim mijały jak 5 minut
[konto usunięte]
14 lip 2006
Mialas raczej na mysli, ze 5 minut trwalo jak 4-5 godzin!
[konto usunięte]
14 lip 2006
do marty 25 ale ty jesteś infaltylna!!!!!!!!!!!! bezsensu temat może wejdż na forum france, albo spanien i zadaj to pytanie żal mi ciebie... sex z włochem....bzdurne pytanie... nie liczy się narodowość sex to sex!!!
[konto usunięte]
14 lip 2006
Faktycznie ten temat jest bezsensowny.Włoch to facet jak każdy inny.Byłam jakiś czas w związku z italiano więc coś na ten temat wiem.
[konto usunięte]
14 lip 2006
zakoncze ten temat:Il mondo è bello perché è vario
[konto usunięte]
15 lip 2006
[wpis usunięty]
[konto usunięte]
15 lip 2006
Ale sobie piękny nick wybrałaś.Pogratulować światłości i polotu.
[konto usunięte]
16 lip 2006
ale ma racje mówicie tu tylko o seksie jakbyscie były naprawde panienkami na tani numerek,już wiem co robicie we wloszech a pożniej się dziwic,że wlosi mają takie zdanie o polkach
sam jesteś infantylny, albo Ci brakuje sexu ...widać kochałeś się tylko z osobami (bądź osobą) jednej narodowości i nie wiesz, że jednak jest ... inaczeeeeeeeeeeej !
Cinquantatre
16 lip 2006
Gościówa... weź prysznic. Troszke cuchnie.
[konto usunięte]
17 lip 2006
co ma piernik do wiatraka byc dobrym w łóżku nie jest zalezne z jakiego państwa jest osoba i myślę że ty jesteś infantylna mjąc taki tok myślenia.Tylko błagam cię nie przyznawaj się że jesteś z polski,bo każdy wloch będzie myślał że polki są łatwe,chociaż co po niektore...
[konto usunięte]
17 lip 2006
Jeju,ale wyposzczone,tylko wam jedno w głowie.Podetrzyjcie się pokrzywami to się zaspokoicie.A na poważnie-nie,w takim przypadku nie mogę być poważnym.Oj,chyba wsadziłem kij w mrowisko.
[konto usunięte]
26 lip 2006
a ja jestem teraz z włochem ;) Jest ciut starszy odemnie, i w łożku jest cudowny!!! i wcale nie bajeruje! i nie 3 minutki, ale potrafi całymi godzinami, nie wiem jak on to robi!! i uwielbiam jak szepcze do mnie po włosku! ale faktycznie, każdy jest inny, jeden lepszy drugi gorszy, a co do polakow to byłam tylko z jednym i przyznam szczerze było kiepsko.pozdrawiam!
agatkaf
26 lip 2006
gwozdzik ale jestes beznadziejny...chyba czesto sie tak podcierasz
[konto usunięte]
26 lip 2006
Dziewczyny,dziewczyny,co wy opowiadacie.Wlosi jak wszyscy -są tylko mężczyznami.Czy fantastyczni?Byc może są i tacy.Sex-czy to z Polakiem czy z Wlochem to naprawde sprawa bardzo indywidualna.Zarówno Polak jak i Wloch jesli jest osoba inteligentna,potrafi zadbac o to aby i nam kobietom sprawić przyjemność.Czas???Czy to ma znaczenie?Raz jest tak ,następnym razem inaczej.Dorosnijcie moje panie.
Tia.... slyszalam, ze seks z Wlochem strasznie boli! Ponoc Wlosi toleruja jedynie wydepilowane kobiety i wyrywają po włosku!! Ajjjj....
Dolce_controra
26 lip 2006
Blagam....Nie zakladajcie tutaj takich tematow....Jeszcze mozna zniesc naiwne ogloszenia towarzyskie, ale to co tu piszecie jest ponizej wszelkiej krytyki. Tylko potwierdzacie krazace wsrod Wlochow opinie, cale szczescie ze tylko nieliczni rozumieja po polsku.
[konto usunięte]
26 lip 2006
STELLINA popieram cię ....te osoby które się tu wypowiadaja robią z siebie ku.......PRZESTAńCIE MIEJCIE HONOR!!!...A DO TEJ DZIEWCZYNY KTóRA TEN TEMAT WYMYśLIłA....NIECH SIę LECZY!!!!
[konto usunięte]
26 lip 2006
Nie muszę bo nie jestem maniakiem seksualnym.Paulinka=taki sex pistolet co bez przerwy może przez parę godzin to chyba tylko w twojej wyobraźni.Albo ciągle na wiagrze.I nie uwierzę,że ty tez możesz kilka godzin bez przerwy,no chyba że bijesz kolejny rekord seksualny,bo to modne na targach erot.Albo się mylę albo raczej nie,ale ktoś o takim nicku jak ty pisał kiedyś,że jest w I liceum i od 4 lat w stałym związku z Włochem.Stąd ta wyobraźnia.A ja jestem facetem i myślę matematycznie nie lirycznie.
desminaa
26 lip 2006
zalozycielka watku ma 25 lat..czy tak sobie poprostu tylko napisala...mam nadzieje ze to tylko nick, bo az wstyd sie przyznac zeby w tym wieku miec takie pytania....a tak wogole to za kogo Ty sie kobieto uwazasz zeby wypytywac ludzi o ich sprawy lozkowe???????...troche taktu i dyskrecji...